1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Pont Rennes vs Marseille, Ligue 1

Pont Rennes vs Marseille, Ligue 1

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-01-09 19:48:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

10 Ianuarie 2020, 21:45

Rennes

Rennes

versus
Marseille

Marseille

2.08

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Rennes v Marseille

Rennes și Marseille deschid etapa a 20-a din Ligue 1. Cele două ocupă ultimele două poziții pe podium și sunt despărțite de 5 puncte. Marseille este pe 2, cu 38 de puncte, și nu a pierdut în ultimele 3 deplasări, în vreme ce bretonii au câștigat ultimele 5 meciuri de pe teren propriu. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Rennes: Forma echipei, știri și statistici

Rennes a încheiat sezonul într-un stil nemaipomenit. A câștigat ultimele 5 etape și a urcat, de pe locul 11, până pe poziția a 3-a. Echipa lui Julien Stephan a mai călcat și greșit, dar nu în punctele importante, în ideea în care eliminarea din Cupa Ligii, 2-3 la Amiens, nu e un capăt de țară, iar remiza cu aceeași Amiens, din Cupa Franței, nu mai contează, de vreme ce Rennes s-a impus la loviturile de departajare. 

Stephan are ceva probleme de lot, dar niciunul dintre absenți nu e un jucător esențial. Grenier, Gelin, Martin și Johansson sunt accidentați. Morel și Da Silva vor alcătui cuplul de fundași centrali, Siliki va juca în locul lui Grenier. Raphinha, Niang și del Castillo vor juca în ofensivă.

Rennes a câștigat ultimele 5 meciuri de pe teren propriu, iar 4 dintre ele au fost GG3+. Excepția e partida cu Bordeaux, 1-0 la ultima prezență pe Roazhon Park. Nice și Reims sunt singurele echipe care au câștigat în Bretania, unde PSG a pierdut în startul sezonului. 

Ultimele 5 meciuri

Rennes - Amiens 0-0 (Cupa Franței)

Rennes - Bordeaux 1-0

Amiens - Rennes 3-2 (Cupa Ligii)

Lyon - Rennes 0-1

Rennes - Lazio 2-0 (UEL)

Marseille: Forma echipei, știri și statistici

Marseille are un avans destul de mare în fața lui Rennes, iar echipa lui Villas-Boas va face totul pentru a-și păstra poziția, care o trimite direct în grupele Ligii Campionilor. Cum PSG e la 7 puncte în față, iar diferențele dintre cele două sunt uriașe, obiectivul lui OM va fi să termine pe locul 2. Marseille e neînvinsă de 9 meciuri și a câștigat 7 dintre ultimele 8 meciuri de campionat. Excepția e partida cu Metz, 1-1 în deplasare. Nici OM nu s-a simțit prea bine la primul meci din 2020. A avut nevoie de lovituri de departajare pentru a o elimina pe ”celebra” Trelissac, din liga a 4-a.

Villas-Boas nu are probleme de lot, în ideea în care Thauvin lipsește de atâta vreme încât, în momentul în care va reveni pe teren va putea fi considerat un transfer nou. Radonjic, Payet și Benedetto vor juca în ofensivă. Sakai este suspendat, dar ambele flancuri sunt securizate. În dreapta va juca Sarr, iar în stânga, Amavi.

Marseille a luat 7 puncte în ultimele 3 deplasări, după corecția încasată pe Parc des Princes (0-4). În ultimele 3 meciuri de afară, OM a luat doar un gol, la Metz (1-1).

Ultimele 5 meciuri

Trelissac - OM 1-1 (Cupa Franței)

OM - Nîmes 3-1

Metz - OM 1-1

OM - Bordeaux 3-1

Angers - Marseille 0-2

Echipe probabile

Rennes Echipă probabilă Rennes
Portar Mendy
Fundași Traore, Da Silva, Morel, Maouassa
Mijlocaşi Camavinga, Siliki - Raphinha, Del Castillo, Bourigeaud
Atacanţi Niang
Marseille Echipă probabilă Marseille
Portar Mandanda
Fundași Sarr, Caleta-Car, Gonzalez, Amavi
Mijlocaşi Rongier, Camara, Sanson
Atacanţi Radonjic, Benedetto, Payet

Statistica meciurilor directe Rennes v Marseille

4 dintre ultimele 5 meciuri directe s-au încheiat la egalitate. Marseille și-a adjudecat cel de-al 5-lea meci, chiar pe Roazhon Park. Rennes n-a mai câștigat pe teren propriu din 2016 (3-2).

Ultimele 5 meciuri

OM - Rennes 1-1

Rennes - OM 1-1

OM - Rennes 2-2

Rennes - OM 0-3

Rennes - OM 2-2 (Cupa Ligii)

Cote pentru Rennes v Marseille

Cota pentru GG e 1.86, iar un meci cu cel puțin 3 goluri e cotat la 2.10.

Rennes vs Marseille Pont: Over 1 - prima repriză

Se întâlnesc două echipe în formă, care au suficiente atuuri înaintea confruntării directe. Bretonii au câștigat ultimele 5 meciuri de acasă, iar impresia lăsată în finalul lui 2019 a fost excelentă. Marseille ține cu dinții de locul care duce direct în Liga Campionilor, iar rezultatele au fost bune, chit că prestațiile nu au fost mereu convingătoare. Merg pe un Over 1 în primele 45 de minute și pentru că statistica e favorabilă acestui tip de pariu. În 4 dintre ultimele 5 meciuri de acasă ale lui Rennes s-a marcat încă din prima repriză. Același lucru e valabil și pentru Marseille, în deplasare. În plus, ultimele 6 meciuri directe au avut cel puțin un gol până la pauză.

Miza: 8/10
Cota: 2.08
Status: Pierdut

Rennes vs Marseille Pont: Peste 2 goluri asiatic

Cele mai recente 9 confruntări directe dintre cele două formații au generat cel puțin 2 goluri marcate în meci, ultimul meci în care am avut doar un gol marcat a fost înregistrat tocmai în 2015. Partida este una interesantă, cele două echipe se află pe podium. Dacă de la Marseille era de așteptat să fie acolo, prezența celor de la Rennes este o surpriză. Marseille a înregistrat o serie de 15 meciuri în toate competițiile în care au fost măcar 2 goluri la final pe tabela de marcaj. Și cum partida este importantă pentru configurația clasamentului, anticipez o partidă disputată în care ambele echipe vor căuta să pună mâna pe cele 3 puncte, Rennes pentru a se apropia la 2 puncte de Marseille (Rennes are și un meci mai puțin jucat), iar Marseille pentru a se depărta și mai mult de locul 3, de aceea pariez peste 2 goluri asiatic la o cotă oferită de Unibet care ne completează #biletulzilei.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici