1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Rennes vs. Lorient

Rennes - Lorient. Ponturi Ligue 1, Franța, 24.04.2022. Reușesc oaspeții măcar golul de onoare?

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-04-23 18:27:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

24 Aprilie 2022, 14:00

Rennes

Rennes

versus
Lorient

Lorient

1.90

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru Rennes v Lorient

Rennes – Lorient, partidă programată duminică, de la ora 14.00, în etapa a 34-a din campionatul Franței, opune formațiile clasate pe locurile 3 și, respectiv, 15. Gazdele sunt mari favorite și tendința e de a anticipa o victorie la scor pentru puternica Rennes, prilej perfect să revină în cărți în lupta pentru locul 2. Lorient, care luptă pentru evitarea retrogradării, este însă un adversar capabil de surprize.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Rennes: Forma echipei, știri și statistici

Rennes (locul 3, 56 de puncte, golaveraj 70-36) și-a redus mult șansele la locul 2 după ce a pierdut ultimele două etape. Echipa pregătită de Bruno Genesio rămâne însă o mașinărie de înscris goluri și probabil că va încerca să speculeze partida de duminică pentru a încerca să revină în această bătălie.
Cele mai recente 5 jocuri: 6-1 acasă cu Metz, 1-1 în deplasare cu Nice, 3-2 în deplasare cu Reims, 2-3 acasă cu Monaco, 1-2 în deplasare cu Strasbourg.
Având al doilea atac din campionat, după PSG, Rennes suferă însă în apărare, unde primește prea multe goluri. Indiferent că a învins sau nu, formația bretonă are deja 7 partide la rând care s-au terminat cu GG. Până și victoriile la scor-fluviu au lăsat în urmă câte unul-două goluri primite.
Gazdele nu pot conta duminică pe 4 jucători: portarul titular Gomis și jucătorii de câmp Doku, Gelin și Sulemana.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lorient: Forma echipei, știri și statistici

Lorient (locul 15, 34 de puncte, golaveraj 33-52) este aproape de a-și vedea visul cu ochii, supraviețuirea în Ligue 1 în primul sezon după promovare. Deocamdată este în grafic, dar echipa antrenată de Christophe Pelissier mai are de tras într-o luptă foarte dură în subsolul clasamentului. 
Lorient reușește să înscrie cam meci de meci, ceea ce o ajută să aibă un parcurs decent și, uneori, cu victorii prețioase în deplasare. Ultimele 5 partide: 0-0 acasă cu Strasbourg, 1-5 în deplasare cu PSG, 6-2 acasă cu St. Etienne, 1-2 în deplasare cu Nice, 1-0 acasă cu Metz.
Din ultimele 5 etape disputate în deplasare, Lorient a câștigat două, a remizat în una și a pierdut două. Este un palmares foarte bun, ținând cont că în precedentele 12 reușise doar 4 remize și pierduse 8.
La oaspeți vor lipsi Stephane Diarra, Morel și Monconduit.

Echipe probabile

Rennes Echipă probabilă Rennes
Portar Alemdar
Fundași Traore, Omari, Aguerd, Meling
Mijlocaşi Santamaria, Martin – Bourigeaud, Majer, Terrier
Atacanţi Laborde
Lorient Echipă probabilă Lorient
Portar Dreyer
Fundași Mendes, Laporte, Petrot, Le Goff
Mijlocaşi Le Fee, Innocent, Abergel
Atacanţi Moffi, Kone, Lauriente

Statistica meciurilor directe Rennes v Lorient

În decembrie anul trecut, într-un meci contând pentru Cupa Franței, Rennes a câștigat acasă cu 1-0 contra celor de la Lorient.
Cu încă o lună înainte, în turul acestui campionat, Rennes învinsese de data asta în deplasare, la Lorient, cu 2-0.
În campionatul trecut, în tur a fost Lorient – Rennes 0-3, iar în retur Rennes – Lorient 1-1.
S-au disputat până acum 38 de partide între aceste formații. Rennes a câștigat 21, Lorient 7, de 10 ori a fost remiză.

Cote pentru Rennes v Lorient

Este foarte greu de crezut că Rennes nu va reuși să câștige cele 3 puncte. În ciuda unui parcurs decent și a două victorii recente în deplasare cu alte formații de calibrul său, Lorient rămâne departe de puterea gazdelor de duminică, iar când întâlnește formații de top face față cu greu. Betano pariuri are o cotă foarte bună pentru victorie Lorient – 1,44.
Acesta e un meci în care sunt șanse mari să vedem minimum 3 goluri. Betano pariuri are cota 1,65 pentru +2,5 reușite.

Rennes vs Lorient Pont: Ambele echipe marchează

E de așteptat ca Rennes să câștige clar acest meci – eventual, marcând 3-4 goluri. Dar, în același timp, formația lui Bruno Genesio a primit gol în ultimele 8 partide consecutiv, chiar de la adversari mai modești decât Lorient. La rândul lor, oaspeții izbutesc în general să marcheze și fac asta inclusiv în deplasările la echipe foarte puternice – în ultima lună au înscris la Nice și PSG. Vom miza pe GG în acest meci, cu cota 1,9 în oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Ambele echipe marchează

1.90
Rennes vs Lorient

24 Apr 22, 14:00

Miza: 7/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici