1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Reims vs. Rennes

Reims - Rennes. Ponturi pariuri Ligue 1, Franța, 29.12.2022. Ciocnire tare între două echipe care erau pe val la întreruperea sezonului

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-12-28 20:53:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

29 Decembrie 2022, 20:00

Reims

Reims

versus
Rennes

Rennes

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Reims v Rennes

Reims - Rennes, partidă programată joi, de la ora 20.00, în etapa a 16-a din campionatul Franței, opune formațiile clasate pe locurile 11 și, respectiv, 3. Acesta se anunță un meci foarte interesant între două echipe care n-au mai pierdut de foarte multă vreme. Reims s-ar mulțumi și cu o remiză, pentru a prelungi seria invincibilității ajunsă la 7 etape. Rennes are însă nevoie de victorie în lupta la baionetă pentru locurile 2-3, cele care asigură fie calificarea directă în grupele Ligii Campionilor, fie prezența în play-off-ul acestei competiții.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

110 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Reims: Forma echipei, știri și statistici

Reims (locul 11, 17 puncte, golaveraj 16-21) a avut un start de sezon foarte greu, iar cunoscutul antrenor Oscar Garcia a fost dat afară după etapa a 10-a, când echipa înregistrase o singură victorie, 5 remize și 4 înfrângeri. Interimar a fost pus belgianul William Still, care a reușit, absolut nescontat, să redreseze corabia în derivă. Noul antrenor este neînvins după 5 etape în care a înregistrat două victorii și 3 remize.
În primul rând atitudinea echipei s-a schimbat. Apărarea s-a îmbunătățit foarte mult, ceea ce a ajutat Reims să evite înfrângerile chiar dacă a înscris foarte puțin. Cu Rennes, defensiva trebuie să meargă iar brici pentru a scoate puncte, ținând cont că Reims are al treilea cel mai slab atac din Ligue 1.
Ultimele 5 partide: Brest – Reims 0-0 (Ligue 1), Reims – Nantes 1-0 (Ligue 1), Montpellier – Reims 1-1 (Ligue 1), Reims – Sochaux 3-0 (amical), Reims – Lens 1-2 (amical).

FREEBETS, ROTIRI GRATUITE ȘI MULTE ALTE CADOURI – CLICK AICI

 

Rennes: Forma echipei, știri și statistici

Rennes are un sezon neașteptat de bun, se regăsește pe locul 3. Este încă prea devreme pentru formația antrenată de Bruno Génésio, dar există totuși dorința de a prinde un loc de Champions League. 

Însă mai este mult până departe.

În ultimele meciuri de dinaintea opririi campionatului intern, Rennes a dat impresia că și-a rezolvat și problemele pe care le avea în deplasare. Echipa a obținut două victorii și o remiză foarte importantă (la Lille) în jocurile din deplasare, de unde până atunci adusese cam puține puncte.
Ultimele 5 meciuri: Lille – Rennes 1-1 (Ligue 1), Rennes – Toulouse 2-1 (Ligue 1), Rennes – Celtic 4-3 (amical), Rennes – Feyenoord 2-1 (amical), Rennes – Brest 3-1 (amical).

Antrenorul are câteva bătăi de cap cu câțiva absenți: Assignon (accidentare șold), Doue și Santamaria (cei doi din urmă cu accidentare la gleznă)

500 DE LEI BONUS DE BUN VENIT – CLICK AICI

Echipe probabile

Reims Echipă probabilă Reims
Portar Diouf
Fundași De Smet, Abdelhamid, Agbadou, Foket
Mijlocaşi Cajuste, Matusiwa – Munetsi, Doumbia, Ito
Atacanţi Balogun
Rennes Echipă probabilă Rennes
Portar Mandanda
Fundași Traore, Wooh, Theate, Truffert
Mijlocaşi Bourigeaud, Majer, Tait, Terrier
Atacanţi Gouiri, Kalimuendo

Statistica meciurilor directe Reims v Rennes

Rennes a avut mult de furcă, de-a lungul timpului, cu Reims. 
În sezonul trecut, fiecare formație a câștigat pe terenul celeilalte: Reims cu 2-0 la Rennes, iar Rennes – cu 3-2 la Reims.
Acum două campionate, ambele manșe s-au încheiat cu scor identic, 2-2.
În urmă cu 3 sezoane, Reims a câștigat de două ori la limită, 1-0.
Până acum au fost 19 partide între aceste formații. Reims a câștigat 10, Rennes 6, de 3 ori a fost egalitate.

211 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ EXCLUSIV– CLICK AICI

Cote pentru Reims v Rennes

Cred că la acest meci vor marca ambele echipe, chiar dacă nu vom asista la multe goluri. Superbet pariuri sportive are cota 1,7 pentru GG.
Reims și Rennes nu sunt două echipe de ciomăgari. În ultimele etape, ambele au luat puține cartonașe. Și în jocurile directe dintre ele din campionatul trecut au fost două și, respectiv, 3 avertismente. Cred că sunt șanse bune să vedem o situație similară. Betano pariuri are cota 1,72 pentru cel mult 4 cartonașe acordate joi.

299 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Reims vs Rennes Pont: Handicap asiatic 0 Rennes

Reims s-a redresat cu noul antrenor și a redevenit o echipă periculoasă. Chiar și așa, Rennes este însă în acest sezon de-a dreptul formidabilă, simplul fapt că nu a mai pierdut de 4 luni fiind suficient ca să ateste acest lucru. Vom miza pe forța formației antrenate de Bruno Genesio și ne vom lua o marjă de siguranță cuvenită pentru eventuale dereglaje apărute după 6 luni de pauză. Handicapul asiatic 0 Rennes are cota 1,62 în oferta Betano pariuri.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Handicap asiatic 0 Rennes

1.62
Reims vs Rennes

29 Dec 22, 20:00

Miza: 7/10
Cota: 1.62
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici