1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Reims vs. Rennes

Reims - Rennes. Ponturi Ligue 1, Franța, 09.04.2022. Cât rezistă gazdele la mașina de goluri a oaspeților?

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-04-08 20:53:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

09 Aprilie 2022, 18:00

Reims

Reims

versus
Rennes

Rennes

2.05

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Reims v Rennes

Reims – Rennes, partidă programată sâmbătă, de la ora 18.00, în etapa a 31-a din campionatul Franței, opune formațiile clasate pe locurile 13 și, respectiv, 3. Oaspeții par favoriți clari, atacul lor devastator înscriind de exact două ori mai multe goluri decât cel al gazdelor care, în plus, sunt lipsite de golgheterul lor. Reims s-a dovedit însă în acest sezon o echipă capabilă să pună mari probleme formațiilor de top. 
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Reims: Forma echipei, știri și statistici

Reims (locul 13, 36 de puncte, golaveraj 32-32) are mari dificultăți în atac de când s-a accidentat golgheterul Ekitike, dar echipa lui Oscar Garcia a reușit cumva, cum-necum, să se descurce și a obținut rezultate foarte bune cu formații absolut redutabile. Totuși, ofensiva suferă și în ultimele două etape nu s-a reușit marcarea vreunui gol.
Ultimele 5 meciuri: 2-1 în deplasare cu Monaco, 1-1 acasă cu Strasbourg, 1-0 în deplasare cu Angers, 0-0 acasă cu Lyon, 0-1 în deplasare cu Troyes.
Înfrângerea din etapa trecută, prima din ultima lună și jumătate, a fost suferită însă în circumstanțe speciale, după ce Reims a rămas în inferioritate numerică în minutul 54, iar golul victoriei s-a dat în prelungiri.
Reims nu va conta, așadar, pe Matusiwa, eliminat săptămâna trecută, dar și pe Ekitike, Zeneli, Bilal Toure, Donis și Gravillon – toți accidentați.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rennes: Forma echipei, știri și statistici

Rennes (locul 3, 53 de puncte, golaveraj 64-29) are un excelent randament ofensiv cu antrenorul Bruno Genesio pe bancă. În ultimele 5 etape din Ligue 1 a înscris 17 goluri, iar în clasamentul general împarte locul 1 în topul atacurilor cu  PSG.
Cele mai recente 5 jocuri: 0-2 în deplasare cu Leicester în „optimile” Conference League, 4-2 în deplasare cu Lyon în Ligue 1, 2-1 acasă cu Leicester în „optimile” Conference League, 6-1 acasă cu Metz, 1-1 în deplasare cu Nice în Ligue 1.
Oaspeții de sâmbătă au o mare ocazie să termine acest sezon pe locul 2 și să se califice direct în grupele Ligii Campionilor, aceasta constituind o motivație extraordinară.
Bruno Genesio nu poate conta pe Doku, Sulemana, Gomis, Bade și Gelin – accidentați.

Echipe probabile

Reims Echipă probabilă Reims
Portar Rajkovic
Fundași Busi, Abdelhamid, Faes
Mijlocaşi Foket, Cajuste, Lopy, Konan
Atacanţi Flips, Hornby, Mbuku
Rennes Echipă probabilă Rennes
Portar Alemdar
Fundași Traore, Omari, Aguerd, Meling
Mijlocaşi Tait, Santamaria, Majer
Atacanţi Bourigard, Laborde, Terrier

Statistica meciurilor directe Reims v Rennes

Astă-iarnă, în turul acestui campionat, Reims a reușit o surprinzătoare victorie cu 2-0 în deplasarea de la Rennes.
În sezonul trecut s-a înregistrat de două ori același scor substanțial, 2-2.
Acum două campionate, Rennes a învins de două ori cu același scor, 1-0.
S-au disputat, până acum, 18 partide. Reims a câștigat 10, Rennes 5, de 3 ori a fost remiză.

Cote pentru Reims v Rennes

Reims este un adevărat încurcă-lume pentru formațiile de top. Pe Rennes a învins-o în decembrie chiar în deplasare cu 2-0. În ultimele 5 etape a bătut Monaco și a remizat cu Strasbourg și Lyon. Așadar, am putea miza pe încă o surpriză. Probabil că o victorie e greu de obținut, dar remiza pare la îndemâna elevilor lui Oscar Garcia. X-ul are cota 3,6 în oferta Betano pariuri.
Deși Rennes înscrie foarte mult și în prima repriză, Reims este mai defensivă, nu se expune inutil și adesea meciurile jucate de această formație se încheie la pauză cu cel mult un gol pe tabelă. Putem miza că se va înscrie mai mult în repriza a doua – cota 2,02 în oferta Betano pariuri.

Reims vs Rennes Pont: Ambele echipe marchează

Reims are mari probleme în atac de când s-a accidentat Ekitike. Dar echipa lui Oscar Garcia s-a dovedit mai mereu plină de resurse în momentele grele, mai ales cu adversarii de top. Rennes are o forță de atac formidabilă, care face masacru în Ligue 1, și în ciuda bunei organizări a gazdelor, probabil că acestea nu vor reuși să evite primirea măcar a unui gol. Vom miza pe GG, cu cota 2,05 în oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Ambele echipe marchează

2.05
Reims vs Rennes

09 Apr 22, 18:00

Miza: 7/10
Cota: 2.05
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici