1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Reims vs. Lyon

Reims - Lyon. Ponturi Ligue 1, Franța, 20.03.2022. Joc interesant între două formații cu moral bun

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-03-19 22:27:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

20 Martie 2022, 18:05

Reims

Reims

versus
Lyon

Lyon

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Reims v Lyon

Stade Reims – Olympique Lyon, partidă programată duminică, de la ora 18.05, în etapa a 29-a din campionatul Franței, opune echipele aflate pe locurile 12 și, respectiv, 10 în clasament. Reims este o echipă mică, dar cu moral mare după rezultatele recente și care are toate motivele să creadă că va face față în acest meci. Lyon, reconfortată după calificarea în sferturile de finală ale Ligii Europa, trebuie acum să tragă tare și în campionat, unde a cam rămas de căruță în clasament.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Reims: Forma echipei, știri și statistici

Reims (locul 12, 35 de puncte, golaveraj 32-31) și-a revenit după ce, la începutul lui 2022, a avut o formă slabă. Acum, formația antrenată de Oscar Garcia vine după 4 etape fără înfrângere, interval în care a și marcat de fiecare dată. E drept că la ultimul meci s-a câștigat cu mult noroc, pe mâna portarului advers, dar acum nu contează decât trendul pozitiv și faptul că față de primul loc retrogradabil există un avans de 8 puncte.
Ultimele 5 meciuri sunt încurajatoare: 0-1 în deplasare cu Nantes, 1-1 acasă cu Brest, 2-1 în deplasare cu Monaco, 1-1 acasă cu Strasbourg, 1-0 în deplasare cu Angers.
Eliminat etapa trecută, atacantul Donis va lipsi la jocul de duminică. Există însă și o lungă listă de jucători accidentați: Ekitike, El Bilal Toure, Gravillon, Doumbia, Diouf și Cajuste. Totuși, experimentatul antrenor Garcia a găsit soluții și până acum.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 2 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lyon: Forma echipei, știri și statistici

Olympique Lyon (locul 10, 41 de puncte, golaveraj 40-37) are o situație dezamăgitoare în clasament, dar spectaculoasa calificare în sferturile de finală ale Ligii Europa, după o dublă infernală cu FC Porto, ar trebui să reprezinte un autentic restart. 
Antrenorul Peter Bosz avea nevoie de reușita din cupele europene după ce în campionat fusese pulverizat acasă de Rennes. Dar acum Lyon trebuie să tureze motoarele pentru a putea recupera distanța mare care o separă de primele 5 clasate. Există motive de optimism și privind rezultatele reușite în acest an de Lyon pe terenuri adverse: 3 victorii, o remiză și o singură înfrângere.
Ultimele 5 meciuri: 0-1 acasă cu Lille, 4-1 în deplasare cu Lorient în campionat, 1-0 în deplasare cu Porto în Liga Europa, 2-4 acasă cu Rennes în campionat, 1-1 acasă cu Porto în Liga Europa și calificare în sferturile de finală.
Lyon vine la Reims fără Boateng, Cherki, Pintor, Diomande – toți accidentați. 

Echipe probabile

Reims Echipă probabilă Reims
Portar Rajkovic
Fundași Busi, Faes, Abldelhamid, Konan
Mijlocaşi Matusiwa – Munetsi – Flips, Kebbal, Mbuku
Atacanţi Zeneli
Lyon Echipă probabilă Lyon
Portar Lopes
Fundași Dubois, Mendes, Lukeba, Emerson
Mijlocaşi Ndombele, Caqueret – Faivre, Paqueta, Kadewere
Atacanţi Dembele

Statistica meciurilor directe Reims v Lyon

Ultimele două partide dintre Reims și Lyon s-au încheiat cu GG.
În turul acestui sezon, în decembrie anul trecut, a fost Lyon – Reims 1-2.
Campionatul trecut a avantajat Lyon, care a câștigat acasă cu 3-0 și a remizat în tur, 1-1 la Reims.
Acum două sezoane, în tur a fost 1-1. Returul a fost anulat din cauza pandemiei.
S-au jucat în total 15 partide. Reims a câștigat 5, Lyon – 7, de 3 ori a fost remiză.

Cote pentru Reims v Lyon

Logic ar fi ca oaspeții să câștige acest joc, chiar dacă, probabil, destul de anevoios. Superbet pariuri sportive are cota 1,87 pentru succesul echipei Lyon.
Cred că sunt șanse bune să vedem un meci cu 2-4 goluri marcate. Superbet pariuri sportive are cota 1,55.
Dar și pariul pe minimum 3 reușite mi se pare perfect realizabil – cota 1,93 în oferta Betano pariuri.

Reims vs Lyon Pont: Ambele echipe marchează

Reims vine după 4 rezultate bune, interval în care a marcat de fiecare dată, și va fi o nucă tare pentru dezamăgita Lyon, aflată în căutarea punctelor care s-o apropie de zona cupelor europene. Oaspeții sunt forțați să-și propună victoria de situația slăbuță din clasament, dar au marele avantaj al moralului excelent, după ce au eliminat Porto din Liga Europa, și în plus dispun de o multitudine de soluții în atac. Vom miza pe GG – cota 1,85 în oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Ambele echipe marchează

1.85
Reims vs Lyon

20 Mar 22, 18:05

Miza: 7/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici