1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. PSG vs Troyes

PSG vs Troyes. Ponturi Pariuri Ligue 1, 08.05.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-05-07 18:05:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

08 Mai 2022, 21:45

PSG

PSG

versus
Troyes

Troyes

2.05

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru PSG v Troyes

PSG joacă împotriva lui Troyes, pe Parc des Princes, în etapa a 36-a din Ligue 1. PSG este deja campioană, în vreme ce Troyes are 5 puncte mai mult decât Saint-Etienne, aflată pe locul de baraj. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG a câștigat, deja, al 10-lea titlu în Ligue 1, dar senzația este că, mai degrabă, acest sezon a fost ratat. Venirea lui Messi și a lui Sergio Ramos ar fi trebuit să-i aducă lui PSG prima Ligă a Campionilor, dar parizienii au eșuat lamentabil, încă din optimile de finală. Acesta este și motivul pentru care Mauricio Pochettino se pregătește să plece la finalul sezonului în care a luat primul titlu din carieră. Jocul parizienilor n-a convins, de multe ori, iar asta i s-a reproșat lui Pochettino, care n-a reușit să facă echipa să joace așa cum se aștepta toată lumea. Kylian Mbappe a fost numărul 1 și în acest sezon, deși a venit și Messi lângă Neymar. PSG vine după două remize, care ilustrează perfect modul în care au jucat băieții lui Pochettino în acest sezon. Cu Lens a fost 1-1, cu gol primit în superioritate numerică, în minutul 88. Cu Strasbourg, în deplasare, a fost 3-3, după ce parizienii au condus cu 3-1 până cu un sfert de oră înainte de final. PSG este neînvinsă în ultimele 6 etape. Ultimul eșec este un 0-3 cu Monaco, în deplasare. 

Pochettino îi va folosi din primul minut pe Mbappe, Messi și Neymar, în ofensivă. În apărare, parizienii vor juca, din nou, în 3 - cu Ramos între Marquinhos și Kimpembe. Ca de obicei, lista indisponibililor este extrem de lungă. Icardi, Paredes, Kurzawa, Draxler, Diallo și Dagba nu pot fi folosiți din diferite motive.

PSG este neînvinsă de 20 de meciuri pe Parc des Princes. Parizienii au câștigat 18 dintre aceste 20 de meciuri și doar Lens (1-1) și Nice (0-0) au plecat neînvinse din capitala Franței, în ultimul an. În cele 20 de partide, PSG a marcat de 51 de ori, iar în 17 dintre aceste meciuri a înscris de cel puțin două ori.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Troyes: Forma echipei, știri și statistici

Troyes a obținut un succes extrem de important în ultima etapă. În mod surprinzător, codașa Troyes a învins-o cu 3-0 pe campioana Lille și s-a distanțat de zona retrogradării. Troyes are 5 puncte peste Saint-Etienne, aflată pe poziția a 18-a, o distanță care ar trebui să îi ofere echipei lui Bruno Irles siguranța unui nou sezon în Ligue 1, chiar dacă programul este complicat. După meciul de la Paris, Troyes mai joacă acasă cu Lens și pe terenul lui Lorient, dar ar avea nevoie de un ghinion fantastic să retrogradeze, în condițiile în care Bordeaux are 9 puncte mai puțin și ar trebui să câștige toate meciurile până la final, ceea ce ține de domeniul miracolelor. Victoria cu Lille a fost înlesnită și de dubla superioritate a băieților lui Irles, care obținuseră un singur punct în precedentele 4 etape. 

Mama Balde revine după suspendare și va fi titular, la fel ca puștiul NJo, în linia de 5 fundași. Bruno Irles are o mulțime de indisponibili, în frunte cu Leo Mothiba și Youssouf Kone. Adil Rami, Salmier și Gallon sunt incerți. Ugbo va juca în ofensivă, într-un 5-4-1 care nu-i lasă foarte multe opțiuni ofensive echipei vizitatoare. 

Troyes are doar două victorii în ultimele 11 deplasări, 2-0 la Bordeaux și 1-0 la Montpellier. În rest, nu mai puțin de 8 eșecuri. În doar 3 deplasări Troyes a scăpat fără gol primit. 

Echipe probabile

PSG Echipă probabilă PSG
Portar Donnarumma
Fundași Marquinhos, Ramos, Kimpembe
Mijlocaşi Hakimi, Gueye, Verratti, Mendes
Atacanţi Messi, Neymar, Mbappe
Troyes Echipă probabilă Troyes
Portar Moulin
Fundași Kabore, Biancone, Palmer-Brown, NJo, Larouci
Mijlocaşi Balde, Chavalerin, Tardieu, Ripart
Atacanţi Ugbo

Statistica meciurilor directe PSG v Troyes

PSG a câștigat ultimele 8 meciuri cu Troyes, care n-a mai ieșit neînvinsă dintr-un meci cu parizienii, din decembrie 2006, când a scos un punct pe teren propriu. La Paris, Troyes n-a mai luat punct din 2000 (0-0).

Cote pentru PSG v Troyes

Over 2 în prima repriză are 3.30. Cota pentru un HA (-1) la finalul primei părți este de 2.30.

PSG vs Troyes Pont: Peste 1.5 goluri în prima repriză

În mod normal, ar trebui să fie un meci relaxat, în care să se pună accent pe spectacol. PSG chiar le-a rămas datoare suporterilor, din acest punct de vedere, iar Troyes pare să fie adversarul potrivit pentru o seară lejeră, chiar dacă în ultima etapă a învins-o pe Lille cu 3-0. Din oferta de pariuri Superbet, am ales varianta în care se marchează de două ori până la pauză. Cota este excelentă.

Miza: 8/10
Cota: 2.05
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici