1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. PSG vs Saint-Etienne

PSG vs Saint-Etienne. Ponturi Pariuri Ligue 1, 26.02.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-02-26 00:35:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

26 Februarie 2022, 22:00

PSG

PSG

versus
Saint Etienne

Saint Etienne

1.98

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru PSG v Saint Etienne

Paris Saint Germain joacă acasă cu Saint-Etienne, în etapa a 26-a din Ligue 1. Liderul din Hexagon are 13 puncte peste Marseille, ocupanta locului secund. Verzii, în schimb, sunt cea mai ăn formă echipă a campionatului. Au scos 10 puncte în ultimele 4 etape și au ieșit din zona retrogradării. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG a pierdut al 3-lea meci în acest sezon tocmai după victoria cu Real Madrid. A fost 1-3 la Nantes, meci în care parizienii au încasat toate golurile până la pauză. Neymar a marcat imediat după reluarea jocului, dar tot el a ratat un penalty care ar fi putut redeschide meciul. L o săptămână după acel eșec, echipa lui Pochettino se pregătește pentru un succes facil pe teren propriu, în ciuda revirimentului din jocul lui Saint-Etienne. Nu esită comparație între cele două echipe, dar Parisul, în ciuda avansului foarte mare pe care îl are, a avut meciuri grele aproape în fiecare etapă, iar jocul nu a convins pe nimeni. 

Pochettino are aproape tot lotul la dispoziție. În afara lui Sergio Ramos, care mai mult a absentat decât a jucat, PSG nu se poate baza pe Verratti, suspendat pentru acest meci. Paredes este incert. Mbappe, Messi și Neymar vor juca din primul minut, în vreme ce Di Maria va fi doar rezervă, Wijnaldum va juca în linia mediană, alături de Herrera și Idrissa Gueye.

PSG are 14 victorii și o remiză în ultimele 15 meciuri de campionat jucate pe teren propriu. Doar Nice (0-0) a ieșit neînvinsă de pe Parc des Princes, în acest sezon. De la remiza albă cu echipa lui Galtier, PSG le-a învins la zero pe Rennes, Monaco, Brest și Reims. Sunt 5 meciuri consecutive fără gol primit pe teren propriu. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Saint Etienne: Forma echipei, știri și statistici

Saint-Etienne este într-o cursă nebunească pentru evitarea retrogradării. Echipa lui Pascal Dupraz este cea mai în formă din campionat, singura care a adunat 10 puncte în ultimele 4 etape. O serie excelentă, care i-a permis să evadeze din zona retrogradării, unde părea să fie condamnată să rămână până la finalul sezonului. Asta nu înseamnă că lupta s-a încheiat, deși ASSE a ajuns pe locul 16. Ultimele 4 clasate au toate doar un punct mai puțin decât verzii. Ultimul eșec al lui Saint-Etienne este cel cu Lyon (0-1) din urmă cu mai bine de o lună. De atunci, ASSE a mai pierdut doar în Cupa Franței, 0-1 cu Bergerac.

Dupraz speră să-l poată folosi pe Khazri. Golgheterul echipei a marcat și cu Strasbourg, în runda precedentă, dar s-a ales cu probleme ce-l împiedică să fie apt 100%. Asta nu înseamnă că tunisianul nu va juca din primul minut, dacă va fi măcar la 75%. Alături de Khazri, în atac va mai fi titularizat Nordin, cu Boudebouz în spatele lor. Moukoudi, Mangala și Nade vor alcătui centrul penultimei defensive din Ligue 1, cu 47 de goluri încasate.

După eșecul de la Lyon, al treilea consecutiv în deplasate, ASSE a câștigat ultimele două partide jucate pe teren străin, 1-0 cu Angers și 2-1 la Clermont, după ce gazdele au condus la pauză. Verzii au marcat cel puțin două goluri în ultimele 3 partide de campionat. 

Echipe probabile

PSG Echipă probabilă PSG
Portar Donnarumma
Fundași Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes
Mijlocaşi Herrera, Gueye, Wijnaldum
Atacanţi Messi, Mbappe, Neymar
Saint Etienne Echipă probabilă Saint Etienne
Portar Bernardoni
Fundași Moukoudi, Mangala, Nade
Mijlocaşi Thioub, Camara, Gourna, Kolodziejczak
Atacanţi Boudebouz - Khazri, Nordin

Statistica meciurilor directe PSG v Saint Etienne

PSG este neînvinsă cu Saint-Etienne din 2012, când pierdea chiar pe teren propriu, 1-2. Asta înseamnă 25 de partide fără eșec pentru liderul din Hexagon. În tur, a fost 3-1 pentru PSG, succes conturat abia după ce ASSE a rămas în 10, la 1-0. Ultimul meci disputat la Paris s-a încheiat cu victoria parizienilor, 3-2, într-un meci în care verzii au condus cu 1-0 și toate golurile s-au marcat în ultimul sfert de oră al meciului. 

Cote pentru PSG v Saint Etienne

Un meci cu cel puțin 4 goluri este cotat la 1.87. GG-ul are 1.98.

PSG vs Saint Etienne Pont: Peste 1.5 goluri - prima repriză

E un meci dezechilibrat, în ciuda formei bune a verzilor, din ultima perioadă. Saint-Etienne, în ciuda palmaresului, e o echipă care luptă pentru evitarea retrogradării și vine la Paris fără alte argumente în afara celor 10 puncte obținute în ultimele 4 etape. S-ar putea, totuși, să nu fie suficient în fața unui adversar dornic să facă uitat eșecul de la Nantes. Pochettino îi va trimite în teren pe Mbappe, Messi și Neymar din primul minut. În consecință, mă aștept să vedem o partidă în care PSG se va arunca încă din start asupra adversarului. Din oferta de pariuri Betano am ales varianta unei prime părți cu cel puțin două reușite. Așa a fost la Nantes, dar și în ultimul meci al lui Saint-Etienne, care vine pe Parc des Princes cu penultima apărare din campionat.

Miza: 10/10
Cota: 1.98
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici