1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. PSG vs Reims

PSG vs Reims. Ponturi Pariuri Ligue 1, 23.01.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-01-22 23:30:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

23 Ianuarie 2022, 21:45

PSG

PSG

versus
Reims

Reims

2.32

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru PSG v Reims

PSG primește vizita lui Reims, în etapa a 23-a din Ligue 1. Parizienii navighează liniștiți către titlu, cu 11 puncte peste următoarea clasată,  în vreme ce oaspeții sunt implicați în lupta dură pentru supraviețuirea în Ligue 1. Ocupă locul 14, cu 24 de puncte, 7 peste zona retrogradării. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

PSG: Forma echipei, știri și statistici

Fără să aibă mari emoții pe plan intern, echipa lui Pochettino pare că se află într-o permanentă pregătire a dublei cu Real Madrid, din optimile Champions League. Nimic altceva nu tulbură mintea parizienilor, care se îndreaptă către un titlu pe care nu îl contestă nimeni. PSG are 11 puncte peste ocupanta locului 2, Nice, astfel încât orice meci este un tărâm al încercărilor, așa cum s-a întâmplat la ultima partidă cu Brest, când Pochettino a jucat finalul meciului cu 3 fundași centrali - Marquinhos, Ramos și Kimpembe. PSG n-a mai pierdut de 12 meciuri, perioadă în care a obținut 7 victorii și două remize.

Pentru partida cu Reims, Messi și Mbappe au fost incerți, dar ambii au participat la ultimele antrenamente, astfel încât Pochettino are o bătaie de cap în minus. Foarte probabil, doar Mbappe va fi titular, pentru că Messi a lipsit o perioadă mai lungă. Neymar este accidentat, iar dintre cei plecați la Cupa Africii nu s-a întors nimeni - Hakimi, Gueye și Diallo. 

PSG are 12 victorii și o remiză în ultimele 13 meciuri jucate pe Parc des Princes. În ultimele 3 nici nu a luat gol. Lille este ultima echipă care a câștigat în capitala Franței, 1-0 în aprilie anul trecut. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Reims: Forma echipei, știri și statistici

Reims navighează în ape liniștite, în ciuda eșecului cu Metz (0-1) din etapa precedentă. Echipa lui Oscar Garcia ocupă locul 14, dar are 7 puncte peste zona retrogradării, un avans liniștitor, cel puțin pentru moment. Reims vine după 3 etape fără victorie - două remize și un eșec - și are un singur succes în ultimele 5 runde de campionat, 2-0 cu Saint-Etienne, în urmă cu 4 etape. Nu e un parcurs prea bun, dar Reims are aura unei echipe care face rezultate surprinzătoare, așa cum a fost victoria de la Lyon. Partea proastă pentru echipa lui Garcia este că face si surprize negative, așa cum a fost eșecul cu Metz. 

Cassama, Bilal Toure, Doumbia și Konan sunt plecați la Cupa Africii, în vreme ce Berisha, Zeneli, Doucoure și Munetsi sunt accidentați. Antrenorul spaniol al lui Reims va miza în ofensivă pe Ekitike, care a marcat de 8 ori în cele 17 meciuri jucate în acest sezon. Alături de golgheterul echipei vor fi utilizați Mbuku și Kebal. Gravillon, Faes și Abdelhamid vor fi fundașii centrali. 

Reims este neînvinsă în ultimele 4 deplasări, în care a remizat de 3 ori și a câștigat la Lyon (2-1). În afara succesului de pe Gruopama Stadium, Reims a mai câștigat la Rennes (2-0), astfel încât PSG trebuie să trateze cu seriozitate partida, dacă nu vrea să aibă parte de o surpriză neplăcută. 

Echipe probabile

PSG Echipă probabilă PSG
Portar Donnarumma
Fundași Dagba, Marquinhos, Kimpembe, Mendes
Mijlocaşi Herrera, Verratti, Wijnaldum
Atacanţi Di Maria, Icardi, Mbappe
Reims Echipă probabilă Reims
Portar Rajkovic
Fundași Gravillon, Faes, Abdelhamid
Mijlocaşi Foket, Lopy, Cajuste, Loko
Atacanţi Embuku, Ekitike, Kebal

Statistica meciurilor directe PSG v Reims

PSG a câștigat ultimele 4 meciuri cu Reims, de când echipa lui Oscar Garcia a făcut marea surpriză și a plecat cu toate punctele de pe Parc des Princes, în septembrie 2019 (2-0). În ultimele 5 meciuri directe nu au marcat ambele echipe. În tur, a fost 2-0 pentru parizieni. 

Cote pentru PSG v Reims

PSG are 1.60 pentru o victorie la două goluri. Un HA (-1) în prima repriză, este cotat la 2.40.

PSG vs Reims Pont: Peste 1.5 goluri - prima repriză

Ar trebui să fie un meci destul de relaxat, în condițiile în care parizienii nu au niciun rival serios în lupta pentru titlu. Revenirea lui Messi ar trebui să fie un atu pentru echipa lui Pochettino, dar nu trebuie neglijați nici oaspeții. Ekitike este cel mai periculos jucător al lui Reims și va fi titular la Paris, unde PSG neglijează de multe ori defensiva. Din oferta de pariuri Betano am ales varianta marcării a cel puțin două goluri înainte de pauză. Cota este excelentă.

Miza: 10/10
Cota: 2.32
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici