1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. PSG vs Reims. Ponturi Pariuri Ligue 1, 16.05.2021. Tot mai departe de titlu

PSG vs Reims. Ponturi Pariuri Ligue 1, 16.05.2021. Tot mai departe de titlu

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-05-15 15:51:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

16 Mai 2021, 22:00

PSG

PSG

versus
Reims

Reims

2.10

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru PSG v Reims

PSG și Reims se întâlnesc pe Parc des Princes, în etapa a 37-a din Ligue 1. Campioana Franței este pe cale să fie detronată de Lille, de care o despart 3 puncte. Reims are 5 puncte peste locul de baraj pe care se află Nantes, dar riscul de a fi depășită este minim. Pontul recomandat, la finalul analizei meciului. 

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG nu mai stă la mâna ei în lupta pentru titlu. Lille are 3 puncte avans, cu două etape înainte de final, astfel încât parizienii trebuie să speră că liderul se va încurca fie cu Saint-Etienne, fie cu Angers sau cu ambele, astfel încât să-și poată păstra titlul. Partea proastă este că echipa lui Pochettino a avut prestații mediocre, raportat la pretenții, în ultima perioadă. Un singur succes în ultimele 5 partide, în toate competițiile, 2-1 cu Lens. La mijlocul săptămânii, PSG s-a calificat în finala Cupei Franței, dar a făcut-o abia la loviturile de departajare, în fața lui Montpellier - 2-2 după 90 de minute. Singurul lucru notabil este dubla lui Mbappe, revenit după accidentarea care l-a împiedicat să joace returul cu City și meciul cu Rennes.

Mbappe va fi titular într-o ofensivă în care se vor mai regăsi Icardi, Neymar și Di Maria. Kimpembe este suspendat, astfel încât Diallo va fi partenerul lui Marquinhos, în centrul apărării. Verratti, Kurzawa și Bernat sunt indisponibili, la rândul lor, iar Idrissa Gueye, incert.

Parizienii au câștigat ultimele două meciuri de campionat pe teren propriu, asta după ce le pierduseră pe precedentele trei. PSG a pierdut nu mai puțin de 5 meciuri acasă, în acest sezon, lucru nemaiîntâlnit în ultimul deceniu. PSG este neînvinsă în ultimele 5 meciuri de campionat.

Reims: Forma echipei, știri și statistici

Reims vine la Paris hotărâtă să repete meciul foarte bun făcut în septembrie 2019, atunci când s-a impus pe Parc des Princes cu 2-0. Totuși, echipa lui David Guion are o serie de 6 meciuri fără victorie, ceea ce a făcut ca locul de baraj să nu mai fie atât de departe. Cele 3 victorii ale lui Nantes i-au adus pe canari la 5 puncte în spatele lui Reims, dar șansele ca trupa lui David Guion să ajungă la baraj sunt minime, pentru că Brest, Bordeaux, Strasbourg și Lorient au puncte mai puține. Totuși, în ultimele 6 etape, Reims a pierdut de doar două ori, 1-3 cu Marseille și 0-1 cu Monaco, ambele meciuri, pe teren propriu.

Berisha este singurul absent al lui Reims. Doumbia și Lopy sunt incerți. Foarte probabil, Reims va arăta la fel ca în meciul cu Monaco, pe care l-a pierdut la limită, în runda precedentă. Dia va juca în ofensivă, alături de Cafaro și Mbuku. Abdelhamid și Faes vor juca în centrul defensivei.

Campioană a remizelor, cu 15 rezultate de egalitate, Reims are o serie excelentă în deplasare. Echipa lui David Guion are 5 deplasări fără eșec - două victorii și 3 remize - de la înfrângerea cu Lorient (0-1), suferită la începutul lui februarie. 

Echipe probabile

PSG Echipă probabilă PSG
Portar Navas
Fundași Dagba, Marquinhos, Diallo, Bakker
Mijlocaşi Danilo, Herrera - Di Maria, Neymar, Mbappe
Atacanţi Icardi
Reims Echipă probabilă Reims
Portar Rajkovic
Fundași Foket, Faes, Abdelhamid, Konan
Mijlocaşi Cassama, Munetsi, Chavalerin
Atacanţi Mbuku, Dia, Cafaro

Statistica meciurilor directe PSG v Reims

Reims a câștigat ultimul meci jucat la Paris (2-0). Acesta este singurul meci, dintre cele jucate în capitala Franței, în care Reims a ieșit neînvinsă de pe teren. PSG a câștigat celelalte 5 meciuri jucate acasă. 

Cote pentru PSG v Reims

Un HA (-1) în prima repriză este cotat la 1.90. O cotă cât se poate de interesantă este cea pe GG în prima repriză (5.20), dat fiind că parizienii au cam luat gol în ultimele meciuri jucate pe teren propriu. 

PSG vs Reims Pont: Peste 1.5 goluri - prima repriză

PSG n-are ce să facă altceva decât să câștige meciul cu Reims și să aștepte să se încurce Lille, pentru a mai putea spera la titlu. Eliminată din Champions League și cu șanse mici de a-și păstra titlul, mă aștept ca echipa lui Pochettino să aibă o răbufnire de orgoliu în fața unui adversar care a jucat bine în deplasare, în 2021. Mizez pe mai mult de un gol în primele 45 de minute, la o cotă excelentă oferită de Betano pariuri.

Miza: 8/10
Cota: 2.10
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici