1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. PSG vs. Nantes

PSG - Nantes. Ponturi Pariuri Ligue 1, Franța 20.11.2021. Meci greu pentru parizieni?

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-11-19 20:28:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

20 Noiembrie 2021, 18:00

PSG

PSG

versus
Nantes

Nantes

2.05

Cele mai bune cote:

Las Vegas
L1213853W001291
Pariază acum la Las Vegas

Analiză și informații pentru PSG v Nantes

PSG - FC Nantes, partidă programată sâmbătă, de la ora 18.00, în etapa a 14-a din campionatul Franței, ar putea fi o capcană pentru pariori. Tentația este să joci pe PSG și să mizezi pe o victorie clară, poate chiar cu handicap. Poate fi așa și calculul hârtiei indică o vastă superioritate valorică a gazdelor, dar merită notat că PSG e măcinată de accidentări, iar ultima confruntare dintre cele două formații, aparent la fel de dezechilibrată, a fost câștigată astă-primăvară chiar la Paris de Nantes.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG (locul 1, 34 de puncte, golaveraj 29-13) mărșăluiește triumfal prin Ligue 1 către titlu și are deja 10 puncte avans după doar 13 etape în fața următoarei clasate. Echipa lui Mauricio Pochettino se răzbună cu vârf și îndesat pentru șocul din campionatul trecut, când Lille a „furat“ titlul.

Însă, deși a pierdut până acum doar 5 puncte, PSG întârzie totuși să convingă chiar pe toată lumea. În ultima lună și jumătate a pierdut un meci și a remizat de două ori în 7 partide. Toate cele 4 victorii din acest interval s-au obținut la limită și PSG a încasat gol în 6 din aceste 7 jocuri: 0-2 în deplasare cu Rennes, 2-1 acasă cu Angers în Ligue 1, 3-2 acasă cu Leipzig în Liga Campionilor, 0-0 în deplasare cu OM, 2-1 acasă cu Lille în Ligue 1, 2-2 în deplasare cu Leipzig în Ligă, 3-2 în deplasare cu Bordeaux în Ligue 1.

Sunt destule probleme de lot înaintea partidei de sămbătă. Vor lipsi Messi, Neymar, Kimpembe, Verratti, Diallo, Draxler, Donnarumma și Rafinha, iar Sergio Ramos aproape sigur va fi rezervă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Nantes: Forma echipei, știri și statistici

FC Nantes (locul 10, 18 puncte, golaveraj 18-16) se descurcă în acest sezon peste toate așteptările după ce astă-primăvară era să retrogradeze (s-a salvat la baraj). Echipa antrenată de Antoine Kombouare e la mijlocul clasamentului, are golaveraj pozitiv și adună spornic puncte de acasă și din deplasare.

În ultimele două luni, „canarii“ au pierdut doar două din cele 8 meciuri jucate: 4-2 în deplasare cu Angers, 3-1 acasă cu Brest, 1-3 în deplasare cu Reims, 2-0 acasă cu Troyes, 1-1 în deplasare cu Bordeaux, 2-1 acasă cu Clermont, 0-2 în deplasare cu Montpellier, 2-2 acasă cu Strasbourg. Așadar, Nantes a înscris în 7 din aceste ultime 8 partide. În același timp, formația are doar o victorie în deplasare până acum, în urmă cu două luni, la Angers.

Totuși, în același timp, echipa are o anumită inconsistență mai ales în apărare – a primit gol, de asemenea, în 7 din cele 8 meciuri descrise mai sus.

La oaspeți, sâmbătă nu va juca importantul fundaș central Pallois, suspendat.

Echipe probabile

PSG Echipă probabilă PSG
Portar Navas
Fundași Dagba, Marquinhos, Kehrer, Bernat
Mijlocaşi Herrera, Gueye, Wijnaldum
Atacanţi Di Maria, Icardi, Mbappe
Nantes Echipă probabilă Nantes
Portar Lafont
Fundași Appiah, Castelletto, Girotto, Fabio
Mijlocaşi Chirivella, Cyprien – Kolo Muani, Blas, Simon
Atacanţi Coulibaly

Statistica meciurilor directe PSG v Nantes

În 3 din ultimele 5 partide jucate de cele două formații în ultimii trei ani s-a înregistrat GG-ul.

În sezonul trecut, PSG a învins la scor în tur, scor 3-0 la Nantes, dar „canarii“ și-au luat o spectaculoasă și vitală revanșă în primăvară, la Paris, victorie cu 2-1 care s-a dovedit decisivă în salvarea de la retrogradare. În schimb, PSG a pierdut titlul cu acea înfrângere.

Acum două sezoane, PSG a învins tur-retur, 2-0 acasă și 2-1 în deplasare.

În campionatul 2018-2019, PSG a învins în tur cu 1-0, iar Nantes în retur cu 3-2.

S-au disputat, în total, 49 de meciuri între aceste formații. PSG a câștigat 32, Nantes 8, de 9 ori a fost remiză.

Cote pentru PSG v Nantes

În 4 din ultimele 5 meciuri jucate de PSG s-au dat minimum 3 goluri. Și în partidele jucate de Nantes se dau destule – minimum 3 reușite în două din ultimele 3. Cred că nu riscăm mult dacă pariem pe totaul asiatic +3 goluri – cota 1,78 în oferta Betano pariuri.

Un alt pariu care cred că are șanse să iasă este totalul asiatic +1 la pauză. Betano pariuri ne dă o cotă mică, 1,53, dar riscul e, de asemenea, mic.

PSG vs Nantes Pont: Ambele echipe marchează

PSG este mare favorită, fără îndoială. Dar cota minusculă (1,26 pe Betano pariuri) nu merită riscul și atenția. În schimb, putem observa că echipa a primit gol la ultimele 3 meciuri acasă. De cealaltă parte, Nantes nu e o echipă rea. E pe locul 10, cu golaveraj pozitiv (18-10) și a înscris în 3 din ultimele 4 deplasări. Ne așteptăm ca PSG să zburde iar în atac, datorită formidabililor săi jucători, dar n-ar fi de mirare ca și Nantes să înscrie, așa cum au făcut în ultima lună, cu parizienii, și Angers, Leipzig, Lille și Bordeaux. GG-ul are cota 2,05 în oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Ambele echipe marchează

2.05
PSG vs Nantes

20 Nov 21, 18:00

Miza: 7/10
Cota: 2.05
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici