1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Pont PSG vs Montpellier, Ligue 1

Pont PSG vs Montpellier, Ligue 1

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-02-01 00:09:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

01 Februarie 2020, 18:30

PSG

PSG

versus
Montpellier

Montpellier

2.05

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru PSG v Montpellier

Primul meci de azi, în etapa a 22-a din Ligue 1, se joacă pe Parc des Princes. Campioana Franței, PSG, primește vizita lui Montpellier, care e pe cai mari. A câștigat ultimele 3 meciuri de campionat și a ajuns pe poziția a 4-a. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG are 10 puncte avans față de Marseille, care se apropiase, la un moment dat, la doar 5 lungimi. Parizienii sunt într-o formă excelentă și vin după 5 victorii consecutive. Echipa lui Tuchel e neînvinsă de 18 partide în toate competițiile, perioadă în care s-a impus de 17 ori. Forma echipei lui Tuchel e dată și de prestațiile excelente ale lui Neymar, care și-a început revenirea chiar în partida tur, în care MHSC a condus-o pe PSG până în minutul 70. Parizienii și-au menajat o parte a vedetelor în meciul de cupă cu PAU (2-0). În ultima etapă, PSG s-a impus la Lille (2-0), cu dubla lui Neymar.

Brazilianul va fi titular, alături de Di Maria, Mbappe și Icardi. Tuchel va miza tot pe 4-4-2. Rămas la Paris, Cavani a fost convocat pentru meciul cu Montpellier, dar e greu de crezut că va intra în calcule pentru titularizare. Thiago Silva, Dagba, Bernat și Marquinhos sunt accidentați. Chiar și așa, Tuchel are suficiente variante pentru apărare. 

PSG a cedat puncte acasă în doar două rânduri, în acest sezon. Dijon (2-0) și Monaco (3-3) sunt echipele care au plecat neînvinse de pe Parc des Princes. Parizienii au luat doar 6 goluri acasă, dintre care jumătate, de la Monaco. PSG a marcat de 27 de ori pe Parc des Pirinces, în 10 meciuri.

Ultimele 5 meciuri

PAU - PSG 0-2 (Cupa Franței)

Lille - PSG 0-2

Reims - PSG 0-3 (Cupa Ligii)

Lorient - PSG 0-1 (Cupa Franței)

Monaco - PSG 1-4

Montpellier: Forma echipei, știri și statistici

Montpellier e surpriza plăcută a ultimei perioade. Echipa lui Michel der Zakarian a câștigat ultimele 3 partide de campionat și a urcat pe poziția a 4-a, la doar 4 puncte de podium. Totuși, ultima apariție a lui Montpellier a însemnat un eșec neașteptat în Cupă, la loviturile de departajare, cu Belfort, echipă de liga a 4-a. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât der Zakarian a folosit o mare parte a titularilor. 

Cei mai mulți dintre jucătorii folosiți cu Belfort vor fi pe teren și pe Parc des Princes. Rulli, eliminat în cupă, poate juca în campionat. Atacul le va fi încredințat lui Delort și Laborde, iar Mollet va juca în spatele lor. Mendez, Cozza și Ristic sunt accidentați, iar Dolly nu e refăcut complet.

Montpellier are doar 8 puncte câștigate în deplasare, cel mai slab punctaj dintre primele 6 clasate. Echipa lui der Zakarian nu a câștigat decât un meci afară - 2-1 cu Amiens, la ultima deplasare. 

Ultimele 5 meciuri

Belfort - Montpellier 0-0 (Cupa Franței)

Montpellier - Dijon 2-1

Montpellier - Caen 5-0 (Cupa Franței) 

Amiens - Montpellier 1-2

Saint-Anne - Montpellier 0-1 (Cupa Franței)

Echipe probabile

PSG Echipă probabilă PSG
Portar Navas
Fundași Meunier, Kimpembe, Kehrer, Diallo
Mijlocaşi Di Maria, Verratti, Gueye, Neymar
Atacanţi Mbappe, Icardi
Montpellier Echipă probabilă Montpellier
Portar Rulli
Fundași Tallec, Hilton, Congre
Mijlocaşi Souquet, Savanier, Ferri, Oyongo
Atacanţi Mollet - Laborde, Delort

Statistica meciurilor directe PSG v Montpellier

PSG e neînvinsă de 6 meciuri pe teren propriu, în fața lui Montpellier, în toate competițiile. În Ligue 1, PSG n-a mai pierdut acasă, cu MHSC, din 2010.

Ultimele 5 meciuri

Montpellier - PSG 1-3

Montpellier - PSG 3-2

PSG - Montpellier 5-1

PSG - Montpellier 4-0

Montpellier - PSG 0-0

Cote pentru PSG v Montpellier

Un meci cu peste 3.5 goluri, așa cum au fost ultimele 4, e cotat la 1.98. O cotă mare, dar cu șanse destul de bune de reușită e cea pentru Over 2, în prima repriză, 3.25.

PSG vs Montpellier Pont: Peste 1.5 goluri în prima repriză

PSG a rulat la un nivel mediu, dar suficient de bun pentru a se distanța la 10 puncte de Marseille. Acum, când pe Parc des Princes vine o echipă în formă, parizienii vor urca nivelul jocului, pentru a nu avea mari emoții. Cred că vom vedea un meci spectaculos, cu măcar două reușite încă din primele 45 de minute. 3 dintre ultimele 4 meciuri directe au avut cel puțin două goluri în prima repriză. Betano oferă cea mai bună cotă.

Miza: 8/10
Cota: 2.05
Status: Castigat

PSG vs Montpellier Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

O să forțez plecând de la propunerea lui Dan Ștefănescu și risc un peste 2 goluri asiatic la pauză la această partidă cu o favorită foarte clară și care ar trebui să livreze goluri pe bandă rulantă. Deși Montpellier este pe locul 4, în deplasare joacă foarte slab, fiind doar pe locul 13. Cele mai recente două vizite pe Parc des Princes s-au soldat cu înfrângeri usturptoare pentru oaspeți, 1-5 (1-2) și 0-4 (0-2).

Miza: 8/10
Cota: 2.95
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici