1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. PSG vs Monaco

PSG vs Monaco. Ponturi Pariuri Ligue 1, 12.12.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-12-12 01:16:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

12 Decembrie 2021, 21:45

PSG

PSG

versus
Monaco

Monaco

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru PSG v Monaco

PSG și Monaco se întâlnesc în ultimul meci al etapei a 18-a din Ligue 1. Parizienii sunt campioni de iarnă, cu 42 de puncte, 16 mai mult decât are echipa lui Niko Kovac, aflată pe poziția a 8-a. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG n-are rival pe plan intern, unde are un avans de 11 puncte față de următoarea clasată, Rennes. Asta, în condițiile în care parizienii nu au câștigat în ultimele două etape, când au fost mai aproape de eșec decât de victorie, în partidele cu Nice și Lens. Cu Nice, a fost 0-0 acasă, dar echipa lui Galtier a avut ocaziile mai mari. Cu Lens, PSG a egalat abia în prelungiri, prin Wijnaldum. La mijlocul săptămânii, PSG a încheiat grupa de Liga Campionilor cu o victorie lejeră în fața lui Club Brugge. A fost 4-1 cu duble realizate de Mbappe și Messi.

Ambii vor fi titulari și cu Monaco, iar alături de ei va juca Di Maria, un trio ce pare mai spectaculos decât cel în care juca Neymar. Brazilianul este accidentat, unul dintre mulții jucători cu probleme ai lui Pochettino. Draxler și Ramos nu vor juca nici ei. Verratti va fi, din nou, titular în linia mediană, alături de Idrissa Gueye și Ander Herrera. Donnarumma va rămâne în poartă. 

Meciul cu Nice a fost primul în care PSG nu a marcat acasă, în acest sezon. Acest lucru nu se mai întâmplase din aprilie, când parizienii pierdeau cu Lille (0-1). Egalul din precedentul meci jucat acasă a încheiat o serie de 10 victorii, interval în care parizienii au marcat de cel puțin două ori pe meci. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 10 luni pe profit din 11 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Monaco: Forma echipei, știri și statistici

Monaco a început sezonul destul de ezitant, iar asta se traduce, în acest moment, printr-o clasare mult sub pretențiile echipei din Principat. Monaco ocupă doar locul 8, dar este la numai 3 puncte de poziția a 3-a, pe care se află Marseille. Echipa lui Niko Kovac vine după 5 etape fără eșec, perioadă în care a înregistrat două victorii și 3 remize. Monaco s-a impus în ultimele două partide, 4-0 cu Metz și 3-1 pe terenul lui Angers. La mijlocul săptămânii, monegascii au remizat cu Sturm Graz, în grupa B din Europa League, grupă pe care au câștigat-o cu 12 puncte obținute din 3 victorii și 3 remize. 

Volland, care a marcat cu Sturm Graz, dar și în ultima etapă, cu Metz, este suspendat pentru această partidă. În acest condiții, alături de Ben Yedder, care a înscris în 3 dintre ultimele 4 meciuri de campionat, va juca Boadu. Va fi același 4-4-2 cu care Niko Kovac a pus-o în mare dificultate pe PSg în ambele meciuri din sezonul precedent. Diatta și Fabregas sunt accidentați, în vreme ce Badiashile are mici probleme, astfel încât, cel mai probabil, Maripan va fi titular. 

Monaco are un singur succes în ultimele 4 deplasări, 3-1 la Angers, singura partidă, din această serie, în care a reușit să marcheze. Monaco a pierdut la Lyon și Brest cu același scor, 0-2, și a remizat la Reims, înainte de meciul cu Angers. Monegascii au doar 3 victorii în cele 8 deplasări de până acum, cea de la Angers fiind cea mai importantă. Clermont și Troyes nu sunt adversari de primă mână. 

Echipe probabile

PSG Echipă probabilă PSG
Portar Donnarumma
Fundași Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes
Mijlocaşi Herrera, Verratti, Gueye
Atacanţi Messi, Mbappe, Di Maria
Monaco Echipă probabilă Monaco
Portar Nubel
Fundași Sidibe, Maripan, Disasi, Henrique
Mijlocaşi Martins, Fofana, Tchouameni, Diop
Atacanţi Boadu, Ben Yedder

Statistica meciurilor directe PSG v Monaco

În sezonul precedent, Monaco a câștigat ambele partide cu PSG, 3-2 pe teren propriu și 2-0 pe Parc des Princes. Parizienii și-au luat revanșa în finala Cupei, în care s-au impus cu 2-0, pe Stade de France. Ultimul succes al lui PSG, acasă, a fost un 3-1 în aprilie 2019. 

Cote pentru PSG v Monaco

PSG are 1.48 la victorie. Un meci în care să marcheze atât Mbappe cât și Messi, așa cum s-a întâmplat cu Brugge, este cotat la 6.50. 

PSG vs Monaco Pont: PSG câștigă HA (-1)

PSG vine după două egaluri consecutive, dar a arătat mult mai bine în ultimul meci din Liga Campionilor. Deși Monaco n-a pierdut în ultimele două partide jucate la Paris, cred că nu va mai putea evita eșecul și a treia oară. Pentru a mări puțin cota, din oferta de pariuri sportive Superbet am ales varianta handicapului asiatic. Riscurile mi se par minime, întrucât monegascii nu mai sunt la nivelul din sezonul precedent, când au câștigat ambele meciuri cu parizienii.

Fotbal Franţa - Ligue 1

PSG câștigă HA (-1)

1.75
PSG vs Monaco

12 Dec 21, 21:45

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

PSG vs Monaco Pont: Messi & Mbappe marchează

Avem aici o supercotă oferită de Betano pariuri sportive care consider că merită încercată. Leo Messi începe să se acomodeze din ce în ce mai bine la PSG, iar parteneriatul cu Mbappe dă din ce în ce mai des roade. Cele două vedete ale Parisului au reușit să înscrie în cel mai recent meci, cel de pe teren propriu cu belgienii de la Club Brugge (4-1). A fost pentru a treia oară în acest sezon când ambii și-au trecut numele pe lista marcatorilor, după confruntările cu Leipzig (3-2) și Nantes (3-1). Confruntarea cu Monaco se anunță spectaculoasă, parizienii se vor concentra și vor încerca să își confirme supremația în Ligue 1. În aceste condiții, recomand cu o miză medie cel puțin un gol marcat de Messi și Mbappe, la o cotă excelentă oferită de Betano. Succes!

Fotbal Franţa - Ligue 1

Messi & Mbappe marchează

6.50
PSG vs Monaco

12 Dec 21, 21:45

Miza: 6/10
Cota: 6.50
Status: Pierdut

PSG vs Monaco Pont: Mbappe va trimite peste 1,5 șuturi pe poartă

Mizez pe un meci solid făcut de atacantul naționalei Franței, în fața fostei sale echipe. Monaco va încerca să se apere în majoritatea timpului și o va invita la joc pe lidera campionatului. Kylian Mbappe este cel mai eficient fotbalist al lui Paris Saint Germain și în acest sezon, marcând deja de 7 ori în Ligue 1 și oferind alte 8 pase decisive. Acum vine cu un moral excelent după dubla de la mijlocul săptămânii, din Liga Campionilor, contra belgienilor de la Brugge. În campionatul actual are o medie de 3,8 șuturi pe meci, dintre care 1,4 cadrate. De obicei, antrenorul Pochettino îl ține în primul 11 până la finalul meciurilor, fiind cel mai tânăr și mai atletic dintre vedetele Parisului din linia ofensivă. Am ales acest pont din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 9/10
Cota: 2.75
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici