1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. PSG vs Lens

PSG vs Lens. Ponturi Pariuri Ligue 1, 23.04.2022. Meci pentru titlu la Paris

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-04-22 15:55:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

23 Aprilie 2022, 22:00

PSG

PSG

versus
Lens

Lens

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru PSG v Lens

PSG primește vizita lui Lens, într-un meci din etapa a 34-a din Ligue 1. Un punct îi este suficient liderului din Hexagon pentru al 10-lea titlu, performanță pe care a mai reușit-o doar Saint-Etienne. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG a reacționat cum nu se poate mai bine după usturătorul 0-3 cu Monaco, din urmă cu 5 etape. Parizienii au câștigat ultimele 4 meciuri și mai au nevoie de un singur punct pentru a obține cel de-al 10-lea titul din istorie. O misiune aparent facilă, în condițiile în care forța ofensivă a parizienilor este remarcabilă. În ultimele 4 meciuri, PSG a marcat de 16 ori, iar Kylian Mbappe și-a trecut numele pe lista marcatorilor de nu mai puțin de 7 ori. Inclusiv în ultimul meci, Mbappe a marcat. A fost 3-0 pe terenul lui Angers, acolo unde au lipsit Messi și Neymar, iar celelalte două goluri au fost opera fundașilor Sergio Ramos și Marquinhos.

E greu de crezut că Pochettino va miza pe o defensivă în 3 și la meciul de titlu, dar nu e neapărat exclus să se întâmple asta, mai ales că Ramos ar putea bifa unul dintre puținele momente fericite pe Parc des Princes. Kimpembe și Marquinhos sunt fundașii titulari, cei care au dus greul pe tot parcursul acestui sezon. Kimpembe are însă mici probleme care l-au împiedicat să joace și la Angers. Messi s-a refăcut după ușoarele probleme care l-au împiedicat să joace la Angers. În același timp, revine și Neymar după suspendare. 

Parizienii au câștigat ultimele 8 meciuri jucate pe teren propriu. În ultima partidă de pe Parc des Princes, PSG a învins-o pe marea rivală - Olympique de Marseille (2-1). Pe tot parcursul acestui sezon, o singură echipă a plecat neînvinsă de la Paris, Nice (0-0). 41-9 este golaverajul lui PSG în cele 16 meciuri jucate acasă în acest sezon.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lens: Forma echipei, știri și statistici

Cu 5 etape înaintea finalului de sezon, Lens se află foarte aproape de o performanță extraordinară. A acumulat 53 de puncte și este la doar 3 puncte distanță de podium. Lens vine după 3 victorii consecutive, ceea ce face ca echipa lui Franck Haise să aibă un moral extrarodinar înaintea partidei de pe Parc des Princes. Nice (3-0), Lille (2-1) și Montpellier (2-0) sunt victimele lui Lens, care n-a mai pierdut de la începutul lunii, 0-1 cu Strasbourg, în deplasare. Acela este și singurul eșec din ultimele 6 etape.

Kakuta și Medina sunt accidentați și vor lipsi în meciul de la Paris. În spatele lui Kalimuendo și Sotoca va juca David Costa, care a și marcat în runda precedentă. Kalimuendo a marcat 3 dintre cele 7 goluri ale lui Lens, în ultimele 3 etape. În mod normal, Christopher Wooh va juca în locul lui Medina, în apărare. Frankowski, marcator la Lille, ar urma să fie titularizat și la Paris.

Lens are doar 3 victorii în ultimele 12 deplasări, iar două dintre acestea au venit în ultimele 5 meciuri jucate departe de arena proprie - 2-1 la Lille și Angers. Lens a pierdut 7 meciuri în deplasare, unde are golaveraj negativ, 21-25.

Echipe probabile

PSG Echipă probabilă PSG
Portar Navas
Fundași Hakimi, Marquinhos, Ramos, Mendes
Mijlocaşi Wijnaldum, Pereira, Gueye
Atacanţi Messi, Mbappe, Neymar
Lens Echipă probabilă Lens
Portar Farinez
Fundași Gradit, Danso, Wooh
Mijlocaşi Clauss, Doucoure, Fofana, Frankowski
Atacanţi Costa - Kalimuendo, Sotoca

Statistica meciurilor directe PSG v Lens

În tur, PSG a scos un punct cu un gol marcat în prelungirile partidei de pe Stade Felix Bollaert. PSG s-a impus în ultimele două meciuri jucate pe teren propriu - 2-1 în sezonul precedent și 4-1 acum două sezoane. Lens n-a mai câștigat la Paris din 2006, când se impunea cu 3-1.

Cote pentru PSG v Lens

GG-ul este cotat la 1.75. PSG are 1.72 să fie în avantaj la finalul primei părți.

PSG vs Lens Pont: Peste 3 goluri asiatic

E meci de titlu și ar trebui să avem spectacol pe Parc des Princes, unde rolul principal îl vor juca Mbappe, Messi și Neymar. În același timp, Lens nu va veni să facă figurație, pentru că este la doar 3 puncte de podium și de un ipotetic loc de UEFA Champions League. Ar trebui să avem o partidă cu multe goluri, așa cum s-a întâmplat la ultimele două partide de la Paris. În ultimele 7 meciuri ale parizienilor am avut cel puțin 3 goluri. La fel, în ultimele 3 partide ale lui Lens. Dacă se marchează doar de 3 ori, miza va fi returnată.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Peste 3 goluri asiatic

1.70
PSG vs Lens

23 Apr 22, 22:00

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici