1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Pont PSG vs Monaco, Ligue 1

Pont PSG vs Monaco, Ligue 1

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-01-11 23:09:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

12 Ianuarie 2020, 22:00

PSG

PSG

versus
AS Monaco

AS Monaco

2.22

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru PSG v AS Monaco

PSG și AS Monaco joacă pe Parc des Princes, în ultimul meci al etapei a 20-a din Ligue 1. Parizienii sunt primii, cu 4 puncte mai mult decât Marseille, în vreme ce monegascii ocupă locul 8, la 5 puncte distanță de zona Champions. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG defilează în campionat unde nu are rivală, deși avansul față de Marseille a scăzut la 4 puncte, după victoria lui OM pe terenul lui Rennes. PSG vine după 8 victorii consecutive în toate competițiile și are un singur meci din ultimele 12 pe care nu l-a câștigat, 2-2 la Madrid. În ultimele două partide, PSG a marcat 12 goluri în Cupa Franței și Cupa Ligii. În campionat, parizienii au câștigat ultimele 6 meciuri.

Tuchel mizează pe cvartetul extraordinar format din Di Maria, Icardi, Neymar și Mbappe. Doar Di MAria nu a marcat în victoria cu Saint-Etienne (6-1). Abdou Diallo e singurul absent al lui Tuchel, care va miza pe același 4-4-2 cu care și-a subjugat toți adversarii în ultima perioadă. 

PSG a câștigat 8 dintre cele 9 meciuri de pe teren propriu, în acest sezon. Excepția e partida cu Reims (0-2). În 5 dintre cele 9 meciuri, parizienii au marcat de cel puțin 3 ori.

Ultimele 5 meciuri

PSG - Saint-Etienne 6-1 (Cupa Ligii)

Linas-Montlhery - PSG 0-6 (Cupa Franței)

PSG - Amiens 4-1

Le Mans - PSG 1-4 (Cupa Ligii)

Saint-Etienne - PSG 0-4

AS Monaco: Forma echipei, știri și statistici

Monaco a făcut o mutare ciudată la finalul sezonului de toamnă. L-a demis pe Jardim, chiar după un succes răsunător cu Lille (5-1) și l-a înlocuit cu Robert Moreno, fostul selecționer al Spaniei. Moreno a debutat cu un succes, 2-1 cu Reims, în Cupa Franței, conturat abia în minutul 94. Monaco e pe 8, destul de aproape de obiectiv, zona Champions. Monaco are 3 victorii și o remiză în ultimele 4 etape din Ligue 1. Ultimul eșec a venit în noiembrie, 1-2 pe terenul lui Bordeaux. 

Ruben Aguilar revine în lot, după ce a fost suspendat la ultimul meci. Benaglio va fi titular în poartă, pentru că Subasic va efectua a doua etapă de suspendare, după eliminarea cu Lille. Keita Balde a marcat o dublă cu Reims, dar e greu de crezut că va putea intra în primul 11, pentru că titulari sunt Ben Yedder și Slimani. 

Monaco are un singur succes în ultimele 4 deplasări din campionat, 2-1 cu Toulouse. A fost doar al doilea succes afară, după cel cu Nantes (1-0).

Ultimele 5 meciuri

Monaco - Reims 2-1 (Cupa Franței)

Monaco - Lille 5-1

Monaco - Lille 0-3 (Cupa Ligii)

Angers - Monaco 0-0

Monaco - Amiens 3-0

Echipe probabile

PSG Echipă probabilă PSG
Portar Navas
Fundași Meunier, T. Silva, Marquinhos, Kurzawa
Mijlocaşi Di Maria, Verratti, Marquinhos, Neymar
Atacanţi Icardi, Mbappe
AS Monaco Echipă probabilă AS Monaco
Portar Benaglio
Fundași Glik, Jemerson, Maripan
Mijlocaşi Martins, Silva, Bakayoko, Golovin, Dias
Atacanţi Slimani, Ben Yedder

Statistica meciurilor directe PSG v AS Monaco

PSG a câștigat ultimele 9 meciuri directe. Ultimul succes al lui AS Monaco datează din august 2016, 3-1 pe teren propriu.

Ultimele 5 meciuri

PSG - Monaco 3-1

Monaco - PSG 0-4

PSG - Monaco 4-0 (Supercupa)

PSG - Monaco 7-1

PSG - Monaco 3-0 (Cupa Ligii)

Cote pentru PSG v AS Monaco

PSG are 1.85 pentru un HA (-2). Pentru varianta Over 2, Unibet oferă o cotă de 2.48.

PSG vs AS Monaco Pont: PSG HA (-1) - prima repriză

PSG e mare favorită și, după demonstratția de forță de la mijlocul săptămânii, în care a dezintegrat-o pe Saint-Etienne, se pregătește pentru un nou meci reușit. Cu Di Maria, Neymar, Mbappe și Icardi într-o formă extraordinară, parizienii i-au pus gând rău lui Monaco, pe care speră s-o depășească la fel de clar ca în ultimele 5 întâlniri, în care le-au marcat monegascilor nu mai puțin de 21 de goluri. Cred că PSG are șanse mari să conducă la pauză, la două goluri, așa cum s-a întâmplat în ultimele 5 partide. Dacă va fi un avantaj minim, miza va fi returnată.

Miza: 8/10
Cota: 2.22
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici