1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. PSG vs Angers. Ponturi Pariuri Ligue 1, 02.10.2020.

PSG vs Angers. Ponturi Pariuri Ligue 1, 02.10.2020.

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-10-01 18:01:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

02 Octombrie 2020, 22:00

PSG

PSG

versus
Angers

Angers

1.94

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru PSG v Angers

PSG și Angers se întâlnesc pe Parc des Princes, în primul meci al etapei a 6-a din Ligue 1. Ambele echipe au câte 9 puncte, după primele 5 meciuri. pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

PSG: Forma echipei, știri și statistici

Parizienii și-au revenit după startul fals de sezon. Eșecurile cu Lens și Marseille au fost urmate de 3 victorii consecutive, meciuri în care echipa lui Tuchel nici nu a mai luat gol. Seria a coincins cu revenirea celor care au fost depistați pozitiv cu Covid 19. Metz, Nice și Reims au fost victimele echipei lui Thomas Tuchel, care are de recuperat 4 puncte până la poziția de lider, pe care se află Rennes. În ultima etapă, Icardi a reușit să spargă gheața și a marcat ambele goluri ale lui PSG, pe terenul lui Reims. Au fost primele goluri ale argentinianului, după lockdown.

O altă veste bună este cea a revenirii lui Neymar. Brazilianul a scăpat de suspendare, în urma scandalului cu Alvaro Gonzalez, de la meciul cu Marseille. În plus, problemele medicale care l-au chinuit în ultima perioadă sunt de domeniul trecutului, astfel încât Neymar s-a pregătit normal la ultimele antrenamente. Mbappe nu are cum să lipsească din primul 11. Kurzawa și Di Maria sunt suspendați pentru această partidă. Idrissa Gueye s-a antrenat, și el, normal, dar e puțin pribabil să intre în primul 11, în linia mediană, acolo unde Tuchel va miza pe Draxler, Paredes și Verratti. Bernat și Kehrer sunt accidentați, astfel încât Diallo va juca în flancul stâng al apărării. 

Parizienii au pierdut un singur meci pe teren propriu, în ediția trecută de campionat, 0-2 cu Reims. Eșecul cu OM, din startul acestui sezon, a tensionat puțin atmosfera, dar victoriile din ultimele 3 meciuri au readus liniștea pe Parc des Princes. PSG are 10 victorii în ultimele 12 partide de pe teren propriu.

Angers: Forma echipei, știri și statistici

Angers are un start foarte bun de sezon. Cele 9 puncte obținute în primele 5 etape ale sezonului sunt o zestre excelentă pentru echipa antrenată de Stephane Moulin. Victoria cu Brest, 3-2 în etapa trecută, s-a conturat spre finalul meciului, atunci când Angers a revenit de la 1-2. Plecarea lui Santamaria la Freiburg, petrecută în urmă cu două etape, a lăsat un gol în centrul terenului. Așa se explică eșecul cu Montpellier, 1-4, și victoria chinuită din runda precedentă.

Pierick Capelle, distribuit în locul lui Santamaria nu a putut suplini plecarea unuia dintre jucătorii care au evoluat constant în ultimii ani. Chiar și așa, Moulin nu are alte variante pentru acel post, astfel încât Capelle va avea o misiunea foarte dificilă pe Parc des Princes. Enzo Ebosse, adus acum două săptămâni de la Le Mans, l-ar putea înlocui în primul 11 pe Ait-Nouri, în flancul stâng al defensivei. Mathias Lage este accidentat. 

Angers a câștigat pe terenul lui Dijon, 1-0, în startul sezonului, dar nu e o victorie care ”să țină prea mult de foame”, pentru că Dijon are un singur punct după primele 5 etape. În precedenta deplasare, Angers a pierdut clar cu Montpellier. Echipa lui Moulin a câștigat doar 3 dintre ultimele 12 partide jucate în deplasare. În această perioadă intră și eșecul de pe Parc des Princes din urmă cu un an (0-4). În ultimele 12 deplasări, Angers a pierdut de 6 ori. 

Echipe probabile

PSG Echipă probabilă PSG
Portar Navas
Fundași Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo
Mijlocaşi Draxler, Paredes, Verratti
Atacanţi Mbappe, Icardi, Neymar
Angers Echipă probabilă Angers
Portar Bernardoni
Fundași Bamba, Traore, Thomas, Ebosse
Mijlocaşi Fulgini, Capelle, Mangani
Atacanţi Thioub, Bahoken, Bobichon

Statistica meciurilor directe PSG v Angers

Angers a scăpat o singură dată neînvinsă, într-un meci cu PSG. Se întâmpla în 2015, pe teren propriu. De atunci, parizienii s-au impus în ultimele 9 meciuri directe, jucate în toate competițiile. În ultimele 5 partide, PSG a marcat de 16 ori și a încasat doar 3 goluri.

Cote pentru PSG v Angers

Un Over 2 la pauză e cotat la 2.75. Cota pentru un meci în care nu marchează ambele echipe este 1.75.

PSG vs Angers Pont: PSG HA (-1) - prima repriză

În mod tradițional, Angers face parte din lista numeroasă a victimelor lui PSG, indiferent de locul de disputare a meciului. Parizienii au câștigat ultimele 9 meciuri directe, în toate competițiile, și au un singur meci direct pe care nu l-au câștigat, în Ligue 1, 0-0 în 2015. Aceea a fost singura întâlnire directă în care Angers a scăpat neînvinsă. Mizez pe un avantaj de cel puțin două goluri la pauză, în favoarea echipei lui Tuchel, care se va putea baza și pe Neymar. Betano pariuri oferă cea mai bună cotă pentru un handicap asiatic, cu banii înapoi în cazul în care PSG are avantaj minim.

Miza: 8/10
Cota: 1.94
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici