1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Nimes – Lorient. Ponturi pariuri Ligue 1, Franța 24.02.2021. Arde pământul sub ambele echipe

Nimes – Lorient. Ponturi pariuri Ligue 1, Franța 24.02.2021. Arde pământul sub ambele echipe

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-02-23 21:52:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

24 Februarie 2021, 20:00

Nimes

Nimes

versus
Lorient

Lorient

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Nimes v Lorient

Olympique Nimes - FC Lorient, partidă programată miercuri, de la ora 20.00 și contând ca restanță din etapa a 21-a din campionatul Franței, opune două echipe sub care arde pământul. Nimes e pe loc retrogradabil, Lorient e pe loc de baraj. Vestea bună e că încă nu s-a pierdut nimic și șansele de salvare sunt substanțiale. Dar ele depind mult chiar de rezultatul partidei de miercuri.

Meciul se joacă fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Nimes: Forma echipei, știri și statistici

Olympique Nimes (locul 19, 21 de puncte, golaveraj 24-51) a cunoscut o nesperată și spectaculoasă revenire la viață după schimbarea antrenorului. Venirea lui Pascal Plancque a adus imediat un randament ofensiv mai bun și, în scurt timp, victorii capitale pentru menținerea șanselor de evitare a retrogradării. După 3-4 acasă în primul său meci, cu o echipă “grea” (AS Monaco), și un 1-3 asumat cu Nice în Cupă, Plancque a reușit două victorii la zero: 2-0 la Dijon (adversară directă la lupta pentru locurile salvatoare) și 2-0 acasă cu imprevizibila Bordeaux.

Aceste 6 puncte uriașe își vor pierde mult din valoare dacă nu sunt însă urmate și miercuri de un alt succes.

Nimes are mulți jucători indisponibili la acest meci: Ferhat (suspendat), Briancon, Landre, Martinez (accidentați – toți trei, fundași centrali). Alți accidentați sunt Cubas, Deaux, Alakouch și Aribi.

Lorient: Forma echipei, știri și statistici

FC Lorient (locul 18, 23 de puncte, golaveraj 31-49) a început de curând să conteze și în partidele din deplasare. E pe ultimul loc în Ligue 1 la rezultatele obținute pe terenuri străine, cu doar o victorie și 4 egaluri în 12 meciuri. Dar 3 dintre remize au fost realizate în ultimele 4 deplasări: 2-2 la Nice, 1-1 la Rennes, 2-2 la Monaco. Mai ales ultimele două formații sunt foarte puternice.

Nou-promovata rămâne însă o echipă vraiște în apărare, iar rezultatul din ultima etapă, 1-4 acasă cu liderul Lille, certifică această problemă.

Iar pentru că problemele nu vin niciodată singure, antrenorul Christophe Pelissier a trebuit să gestioneze în ultimele zile și un focar de coronavirus.

Jucătorii s-au recuperat însă treptat, iar acum singurii trei sub semnul întrebării sunt Fontaine, Marveaux și Saunier.

În schimb, două reveniri importante pentru oaspeți sunt Abergel și Monconduit, ambii foarte importanți la mijlocul terenului.

Echipe probabile

Nimes Echipă probabilă Nimes
Portar Reynet
Fundași Burner, Ueda, Miguel, Meling
Mijlocaşi Ahlinvi – Benrahou, Ripart, Fomba, Eliasson
Atacanţi Kone
Lorient Echipă probabilă Lorient
Portar Nardi
Fundași Delaplace, Laporte, Morel, Gravillon, Hergault
Mijlocaşi Le Fee, Abergel, Monconduit, Wissa
Atacanţi Moffi

Statistica meciurilor directe Nimes v Lorient

Au fost puține partide între aceste formații.

În turul acestui sezon, Lorient a învins Nimes cu 3-0.

Precedentele jocuri au fost în Ligue 2.

În sezonul 2017-2018, ultimul înainte ca Nimes să promoveze, această formație a învins Lorient în ambele partide, 2-1 în deplasare și 1-0 acasă.

S-au disputat, în total, 9 meciuri. Nimes și Lorient au câștigat, fiecare, câte 4, iar unul s-a încheiat remiză.

Cote pentru Nimes v Lorient

Acesta este un meci de +2,5 goluri. Cele două formații au de departe cele mai slabe defensive din Ligue 1. La asta se adaugă resuscitarea atacului gazdelor cu noul antrenor și eficiența oaspeților la ultimele meciuri jucate în deplasare. Betano pariuri are cota 2 pentru minimum 3 goluri înscrise.

Cred că venirea lui Plancque a schimbat datele problemei la Nimes și echipa nu va pierde acest meci. Betano pariuri are cota 2 pentru victoria gazdelor fără X (egalul returnează banii) și cota 1,55 pentru 1X.

Nimes vs Lorient Pont: Ambele echipe marchează

Acesta este adevărat meci de șase puncte. Oricare dintre cele două echipe va câștiga, își va asigura nu doar un mare avantaj față de echipa învinsă în lupta pentru evitarea retrogradării, dar va reuși chiar să urce peste zona roșie. Cu noul antrenor Plancque, gazdele au renăscut și au dat 7 goluri în ultimele 3 etape. Dar și oaspeții sunt o formație care înscrie constant în deplasare, de unde s-a întors cu 3 remize în ultimele 4 meciuri. Mizăm pe GG în această partidă extrem de importantă, pe care ambele formații sunt disperate s-o câștige. Betano pariuri are cota 1,75.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Ambele echipe marchează

1.75
Nimes vs Lorient

24 Feb 21, 20:00

Miza: 7/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici