1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Nice vs. Rennes

Nice - Rennes. Ponturi Ligue 1, Franța, 02.04.2022. Derby crucial pentru locurile de Liga Campionilor

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-04-01 20:36:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

02 Aprilie 2022, 18:00

Nice

Nice

versus
Rennes

Rennes

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Nice v Rennes

OGC Nice – Rennes FC, partidă programată sâmbătă, de la ora 18.00, în etapa a 30-a din campionatul Franței, opune formațiile clasate pe locurile 4 și, respectiv, 3. Jocul este unul de o importanță copleșitoare în lupta pentru locurile care merg în Liga Campionilor. În acest moment, atât Rennes, cât și Nice pot viza cu șanse maxime inclusiv locul 2, calificant direct în grupe, dar și poziția a 3-a, care trimite în preliminarii. Rennes are cel mai puternic atac din Franța (chiar și peste PSG), dar și Nice stă bine la acest capitol. 
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Nice: Forma echipei, știri și statistici

Nice (locul 4, 50 de puncte, golaveraj 39-23) și-a atins în acest sezon, în sfârșit, obiectivul de a se bate pentru locurile de Liga Campionilor, iar antrenorul Christophe Galtier are un rol determinant în acest lucru. Competiția e însă foarte grea și momentan echipa a coborât pe locul 4, după ce o perioadă a fost chiar pe poziția a doua.
Nice a pierdut teren în ultimul timp și chiar victoriile – dintre care una extrem de importantă cu PSG – s-au obținut cu zgârcenie, adesea datorită unui singur gol. Ultimele 5 jocuri: 0-0 în deplasare cu Strasbourg în Ligue 1, 2-0 acasă cu Versailles în Cupă, 1-0 acasă cu PSG, 0-0 în deplasare cu Montpellier, 1-2 în deplasare cu OM în Ligue 1.
Pierderea a 5 din cele 6 puncte puse în joc în ultimele două etape ar putea fi pusă și pe seama eliminării fundașului Dante în prima repriză a meciului cu Montpellier. 
Dar la partida de sâmbătă, Nice ar trebui să aibă la dispoziție tot lotul, inclusiv periculosul cuplu de atacanți Gouiri – Delort.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rennes: Forma echipei, știri și statistici

Rennes (locul 3, 52 de puncte, golaveraj 63-28) este, cu antrenorul Bruno Genesio pe bancă, formidabilă forță de atac. În campionatul intern bate ca la fasole la adversari – în ultimele 5 etape are tot atâtea victorii și a dat 20 de goluri!
Echipa ocupă locul 3, are cel mai puternic atac din Franța – cu 5 reușite peste ce au fost în stare să dea megastarurile de la PSG – și pretenții absolut justificate la poziția de vicecampioană, care i-ar asigura accesul direct în grupele Ligii Campionilor din sezonul următor.
Palmaresul ultimelor săptămâni a fost totuși șifonat de eliminarea suferită în Conference League în fața englezilor de la Leicester.
Cele mai recente 5 jocuri: 2-0 acasă cu Angers în Ligue 1, 0-2 în deplasare cu Leicester în „optimile” Conference League, 4-2 în deplasare cu Lyon în Ligue 1, 2-1 acasă cu Leicester în „optimile” Conference League, 6-1 acasă cu Metz în Ligue 1.
Oaspeții au numeroase accidentări în lot. Lipsesc portarul titular Gomis alături de aripa Doku, fundașul central Bade și atacantul Sulemana.

Echipe probabile

Nice Echipă probabilă Nice
Portar Benitez
Fundași Lotomba, Todibo, Dante, Bard
Mijlocaşi Thuram, Schneiderlin, Lemina, Kluivert
Atacanţi Delort, Gouiri
Rennes Echipă probabilă Rennes
Portar Alemdar
Fundași Traore, Omari, Aguerd, Meling
Mijlocaşi Majer, Santamaria, Tait
Atacanţi Bourigard, Guirassy, Terrier

Statistica meciurilor directe Nice v Rennes

În 5 din ultimele 6 jocuri dintre Nice și Rennes s-a marcat în ambele porți.
Astă-iarnă, în turul actualului sezon, a fost Rennes – Nice 1-2.
În campionatul trecut s-a câștigat doar în deplasare: Nice – Rennes 0-1, Rennes – Nice 1-2.
În vara lui 2020, într-un amical, a fost Nice – Rennes 3-2.
S-au disputat până acum 50 de partide. Nice a câștigat 18, Rennes 16, de alte 16 ori a fost remiză.

Cote pentru Nice v Rennes

Am putea vedea o remiză cu goluri multe (cota 3,35 pentru X în oferta Betano pariuri). Dar ne putem opri la minimum 3 goluri marcate – cota 1,98 la aceeași agenție.
Un pariu pe totalul asiatic +1 la pauză ne aduce cota 2 tot pe Betano.

Nice vs Rennes Pont: Ambele echipe marchează

Se întâlnesc două formații de top în Franța, Rennes are cel mai puternic atac și a dat 20 de goluri în ultimele 5 etape, iar Nice dispune, la rându-i, de un cuplu ofensiv foarte eficient. E mai probabil să asistăm la goluri de ambele părți – în mod normal, ar trebui să fie chiar mai multe. Vom miza pe GG – cota 1,75 în oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Ambele echipe marchează

1.75
Nice vs Rennes

02 Apr 22, 18:00

Miza: 7/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici