1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Nice vs PSG. Ponturi Pariuri Ligue 1, 20.09.2020. Meci tare pe Coasta de Azur

Nice vs PSG. Ponturi Pariuri Ligue 1, 20.09.2020. Meci tare pe Coasta de Azur

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-09-19 16:53:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

20 Septembrie 2020, 14:00

Nice

Nice

versus
PSG

PSG

1.75

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Nice v PSG

Nice și PSG se întâlnesc într-unul dintre cele mai interesante meciuri din etapa a 4-a din Ligue 1. Nice are 6 puncte după 3 etape, în vreme ce parizienii abia au ajuns la 3, după victoria cu emoții din meciul cu Metz. Partida se va juca fără spectatori, după ce prefectul regiunii a decis asta ca urmare a creșterii cazurilor de infectare cu Sars-Cov 2. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Nice: Forma echipei, știri și statistici

Nice a început sezonul cu două victorii, 2-1 cu Lens și 2-0 la Starsbourg, dar ultima partidă a venit cu un eșec neașteptat. Echipa lui Patrick Vieira a pierdut la Montpellier, 1-3, deși nimeni nu-i dădea șanse la victorie echipei lui Michel der Zakaryan. Eșecul de pe Stade de la Mosson n-a venit singur, ci cu alte 3 vești proaste. Kasper Dolberg, Alexis Claude Maurice și Stanley Nsoki au fost depistați pozitiv cu Covid 19 și nu vor putea juca împotriva lui PSG.

Vieira îl va titulariza pe Gouiri în locul lui Dolberg, în centrul ofensivei, alături de Maolida și Lopes. Maolida a fost titular la Montpellier și a fost înlocuit  chiar de Gouiri în meciul de pe Stade de la Mosson. Gouiri vine după o accidentare, acesta fiind motivul pentru care a evoluat doar o repriză în ultima etapă. În rest, Vieira nu va face vreo altă modificare față de echipa care a pierdut în runda precedentă. Bouadaoui și Bambou sunt accidentați.

Eșecul de la Montpellier a fost primul după 7 meciuri de campionat. Pe teren propriu, Nice are un singur eșec în ultimele 11 partide, 1-3 cu Nîmes. În 8 dintre ultimele 9 meciuri de la Nisa s-au marcat cel puțin 3 goluri. În ultimele 6 meciuri de pe Allianz Riviera au marcat ambele echipe. 

PSG: Forma echipei, știri și statistici

Parisul a reușit, în sfârșit, să câștige un meci. PSG are 3 puncte după primele 3 etape, dar victoria cu Metz s-a conturat târziu, abia în prelungirile partidei, deși campioana Franței avea doi oameni mai puțin în teren. A fost primul succes după 3 eșecuri consecutive, iar golul marcat de Draxler a ridicat moralul jucătorilor și a detensionat atmosfera din club. La fel ca în partida cu Marseille, pierdută acasă cu 1-0, PSG și-a creat multe ocazii, dar n-a putut să-l învingă pe Oukidja decât în al treilea minut de prelungiri.

După vestea rea în ceea ce-l privește pe Bernat, care și-a rupt ligamentele încrucișate de la genunchi, Tuchel a primit și două vești bune. Verratti și Mbappe vor face deplasarea la Nice, astfel încât antrenorul parizienilor poate folosi o variantă de echipă mai apropiată de cea obișnuită. Singura dilemă o reprezintă momentul în care va intra Mbappe, de la început sau pe parcurs. Kurzawa și Neymar sunt suspendați. Dacă pentru Neymar e ultimul meci în care lipsește, Kurzawa mai are încă 4 etape după această partidă. Bakker e singura soluție pentru postul de fundaș sâtnga, după ce Diallo, care ar fi putut juca în flanc, a fost eliminat cu Metz și este suspendat. Florenzi va reveni printre titulari, după ce nu a avut drept de joc în restanța de miercuri.

PSG a pierdut precedentul meci jucat în deplasare, 0-1 cu Lens, dar echipa de pe Stade Bollaert-Delelis nu va mai arăta la fel. A fost primul eșec după 7 partide în care parizienii câștigaseră de 6 ori. A fost și primul meci în care PSG nu a marcat în deplasare, după 32 de meciuri cu gol marcat. Precedentul meci de acest gen fusese un 0-0 pe terenul lui Caen, în mai 2018.

Echipe probabile

Nice Echipă probabilă Nice
Portar Benitez
Fundași Atal, Dante, Pelmard, Kamara
Mijlocaşi Lees-Melou, Schneiderlin, Thuram
Atacanţi Lopes, Gouiri, Maolida
PSG Echipă probabilă PSG
Portar Navas
Fundași Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Bakker
Mijlocaşi Gueye, Verratti, Draxler
Atacanţi Di Maria, Icardi, Mbappe

Statistica meciurilor directe Nice v PSG

PSG s-a impus în ultimele 3 vizite la Nisa, unde echipa lui Vieira s-a impus ultima dată în 2017 (3-0). Acela e și singurul succes al gazdelor în ultimele 15 meciuri cu parizienii, care au 4 victorii în ultimele 5 meciuri. PSG s-a impus în 6 dintre ultimele 7 meciuri de la Nisa. 

Cote pentru Nice v PSG

Parisul are 1.40 pentru o victorie pe care a obținut-o în ultimele 3 vizite pe Allianz Riviera. Un meci cu goluri în ambele porți e cotat la 2.00.

Nice vs PSG Pont: Peste 2.5 goluri

PSG este un coșmar pentru Nice, care are un singur succes în fața parizienilor, în ultimele 15 meciuri directe din toate competițiile. Meciul din această etapă ar fi trebuit să aducă un succes pe care Nice îl așteaptă din 2017, dar testul pozitiv al lui Dolberg a pus frână entuziasmului gazdelor. Totuși, nu cred că echipa lui Patrick Vieira nu va încerca să câștige chiar și în absența danezului, pentru că mai sunt variante bune pentru atac. De altfel, cred că vom vedea un meci cu multe goluri, pentru prima dată în acest sezon în care Parisul a făcut doar partide cu câte o reușită. Revenirea lui Mbappe, oricând s-ar produce ea, nu poate decât să crească șansele ca meciul să fie spectaculos. Unibet pariuri sportive oferă cea mai atractivă cotă de pe piață pentru o partidă cu măcar 3 reușite. Ultimele 6 directe jucate la Nice au avut cel puțin 3 goluri.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Peste 2.5 goluri

1.75
Nice vs PSG

20 Sep 20, 14:00

Miza: 8/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Nice vs PSG Pont: Peste 2 goluri asiatic

Pont pentru #cota2. După 4 meciuri consecutive terminate cu scorul de 1-0 (trei eșecuri și un succes) a venit timpul pentru PSG să rupă acest șir al partidelor sărace în goluri mai ales că echipa a început să primească și vești bune, cu refacerea lui Mbappe. Nice are și ea ceva probleme legate de flagelul acestui an, pandemia de Covid, dar echipa lui Vieira este una care nu fuge de joc, are meciuri cu goluri în acest început de sezon, încasează, dar și primește, și va încerca, pe cât posibil, să smulgă ceva din acest meci pentru că PSG a cam băgat-o în corzi în anii anteriori. Pentru completarea proiectului #cota2 o să aleg un pariu de tip asiatic din oferta pariuri Superbet, anume peste 2 goluri, la fix 2 goluri miza va fi returnată.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Peste 2 goluri asiatic

1.30
Nice vs PSG

20 Sep 20, 14:00

Miza: 1/10
Cota: 1.30
Status: Castigat

Nice vs PSG Pont: Peste 1,5 goluri la pauză

La PSG revine Mbappe, așa că atacul stelar al campionilor Franței trebuie să se revanșeze după slabele meciuri recente pe care ni le-a oferit. Nice este o formație lovită și ea de Covid, dar care nu este străină de goluri, partidele ei oferindu-ne destule goluri încât să mă convingă să aleg un pariu din oferta Unibet pariuri sportive bazat pe reușite rapide.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Peste 1,5 goluri la pauză

2.50
Nice vs PSG

20 Sep 20, 14:00

Miza: 10/10
Cota: 2.50
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici