1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Nice - Lorient

Nice - Lorient. Ponturi pariuri fotbal Ligue 1. 17.04.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-04-16 19:49:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

17 Aprilie 2022, 14:00

Nice

Nice

versus
Lorient

Lorient

1.75

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Nice v Lorient

În etapa a 32-a din campionatul Franței, Nice joacă pe teren propriu cu Lorient, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Nice ocupă locul șase, cu 51 de puncte, în timp ce Lorient este pe 16, cu 31 de puncte. 

Nice: Forma echipei, știri și statistici

Nice reușea o victorie de senzație cu PSG pe teren propriu în urmă cu patru etape, însă de atunci a obținut doar două puncte și a căzut pe locul șase în clasament, la cinci puncte de locul al treilea. Bilanțul de două remize și două înfrângeri este unul slab pentru o echipă care părea capabilă să termine pe locul al doilea. În runda precedentă, elevii lui Galtier au avut om în plus 40 de minute, dar au primit două goluri și au fost învinsși de Lens cu 3-0, egalând cea mai drastică înfrângere din acest sezon. E nevoie de o reeacție în meciul cu Lorient, pe care nu a învins-o în predentele trei întâlniri.

Căpitanul Dante și Lemina sunt suspendați, după ce au fost eliminați la Lens. Flavius Daniliuc și Thuram vor juca în locul celor doi. Atal este incert, după o accidentare suferită în runda precedentă, cu Lotomba favorit să înceapă în locul său. Atacul arată bine, cu Dolberg și Delort, sprijinți de Gouiri și Kluivert.

Nice are șase victorii, o remiză și o înfrângere în ultimele opt meciuri jucate acasă. 

Lorient: Forma echipei, știri și statistici

Lorient este implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, la patru puncte de locul de baraj și la cinci de cel care duce direct în liga a doua. Forma Les Merlus este una bună, cu trei victorii, o remiză și două înfrângeri în ultimele șase runde. Meciul cu St Etienne a fost unul istoric, Lorient devenid prima echipă din 1959 încoace, care revine de la 0-2 și câștigă la o diferență de cel puțin patru goluri. O victorie uriașă împotriva unei contracandidate la retrogradare, cu atacantul Moffi autor al unei duble. Moffi este secondat de malianul Kone, care a marcat în toate cele trei victorii obținute în ultimele șase etape. Lorient este cea mai slabă echipă în deplasare din Ligue 1, cu 11 puncte acumulate în 16 partide și 14 goluri marcate. Nu sunt probleme de lot pentru acest meci. 

Echipe probabile

Nice Echipă probabilă Nice
Portar Benitez;
Fundași Lotomba, Daniliuc, Todibo, Amavi;
Mijlocaşi Kluivert, Rosario, Thuram-Ulien, Gouiri;
Atacanţi Dolberg, Delort
Lorient Echipă probabilă Lorient
Portar Dreyer;
Fundași Mendes, Laporte, Petrot, Goff;
Mijlocaşi Fee, Monconduit, Abergel;
Atacanţi Moffi, Kone, Lauriente

Statistica meciurilor directe Nice v Lorient

În tur, Lorient s-a impus cu 1-0. În sezonul precedent, ambele meciuri s-au încheiat la egalitate.

Cote pentru Nice v Lorient

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,52 pentru PSF 1 și o cotă de 2,02 pentru un meci cu cel puțin trei goluri. 

Nice vs Lorient Pont: Nice câștigă

Nice are un lot valoros și este pregătită de antrenorul care a luat titlul în sezonul precedent. După patru etape fără victorie, elevii lui Galtier vor aborda acest meci cu multă hotărâre, ca pe o finală, deoarece trei puncte o pot urca pe locul patru, la două puncte de Rennes. Lorient este în formă și luptă pentru evitarea retrogradării, dar în deplasare a jucat slab în acest sezon. Merg pe un succes al gazdelor, care au câștigat șase din ultimele opt meciuri jucate acasă. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Nice câștigă

1.75
Nice vs Lorient

17 Apr 22, 14:00

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici