1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Nice vs Brest. Ponturi Pariuri Ligue 1, 02.10.2021

Nice vs Brest. Ponturi Pariuri Ligue 1, 02.10.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-10-01 13:32:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

02 Octombrie 2021, 22:00

Nice

Nice

versus
Brest

Brest

2.02

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Nice v Brest

Nice primește vizita lui Brest în etapa a 9-a din Ligue 1. Echipa lui Christophe Galtier ocupă locul 4, deși are un meci mai puțin disputat. Oaspeții sunt penultimii, fără victorie în acest sezon. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Nice: Forma echipei, știri și statistici

Nice a urcat pe locul 4, după victoria din runda precedentă, 3-0 la Saint-Etienne. A fost primul succes pe care echipa lui Galtier l-a obținut după două runde în care obținuse un singur punct, 2-2 acasă cu Monaco. Nice are un meci mai puțin disputat, cel cu Marseille, întrerupt de fani și care se va rejuca la Troyes, din minutul 1, fără spectactori. Echipa lui Galtier a pierdut doar o dată, în acest sezon, în urmă cu două etape, când a cedat pe terenul unei alte echipe în formă, Lorient (0-1). 

Dolberg, Kluivert și Claude Maurice au ceva probleme și sunt incerți pentru partida cu Brest. Gouiri și Andy Delort vor alcătui cuplul ofensiv, ambii marcatori în runda precedentă, la Saint-Etienne, unde a mai marcat Calvin Stengs, care va acoperi flancul drept. Youcef Atal este suspendat, Lotomba va juca în flancul drept. Daniliuc și Dante vor evolua în centrul apărării. Todibo va fi doar rezervă.

Nice este neînvinsă pe teren propriu, în acest sezon - o victorie și două remize. Doar Monaco a marcat pe Allianz Riviera, în meciul terminat la egalitate, 2-2. Nice a marcat de cel puțin două ori în 5 dintre ultimele 6 meciuri de campionat. Excepția este partida jucată la Lorient (0-1). 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Brest: Forma echipei, știri și statistici

Brest este una dintre codașele din Ligue 1. Este penultima, cu doar 4 puncte - mai puține are doar Saint-Etienne (3), ultima clasată - cele două echipe care nu au câștigat niciun meci în acest sezon. De fapt, Brest are o serie de 12 partide fără victorie în Ligue 1, iar această ediție de campionat se anunță a fi extrem de dificilă. Ultimul succes datează din aprilie, când Brest se impunea la Saint-Etienne (2-1). Singurul lucru îmbucurător, în ceea ce privește echipa antrenată de Michel der Zakarian este că a marcat în toate partidele din acest sezon. Partea proastă este că a marcat cam degeaba, pentru că apărarea a încasat de două ori mai multe goluri. În ultimele două etape, Brest a pierdut cu Nantes (1-3), în deplasare, și Metz (1-2), acasă. 

Lilian Brassier este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, în vreme ce Herelle, Cibois și Romain del Castillo se confruntă cu ceva probleme medicale. Doar ultimul are șanse să fie recuperat, dar e greu de crezut că va putea fi titularizat pe Allianz Riviera. Duverne și Chardonnet vor juca în centrul apărării. Honorat, Cardona și Faivre vor juca în spatele lui Mounie.

Brest are două remize, 1-1 cu Lyon și Clermont, și două eșecuri, 1-3 cu Strasbourg și Nantes, în cele 4 deplasări din acest sezon. Brest n-a mai câștigat în deplasare din sezonul precedent, de la victoria obținută în aprilie la Saint-Etienne (2-1). De atunci, bretonii au obținut doar 3 remize în cele 6 meciuri. Benite 

Echipe probabile

Nice Echipă probabilă Nice
Portar Benitez
Fundași Lotomba, Daniliuc, Dante, Bard
Mijlocaşi Stengs, Lemina, Rosario, Kamara
Atacanţi Gouiri, Delort
Brest Echipă probabilă Brest
Portar Bizot
Fundași Pierre-Gabriel, Chardonnet, Duverne, Uronen
Mijlocaşi Agoume, Mbock - Honorat, Cardona, Faivre
Atacanţi Mounie

Statistica meciurilor directe Nice v Brest

Cele două echipe și-au împărțit victoriile în sezonul precedent. Nice a câștigat acasă (3-2), iar Brest a făcut-o în Bretania (2-0). Nice nu a pierdut în ultimele 5 partide jucate pe teren propriu, perioadă în care a obținut două victorii și 3 remize. Ultimele 3 meciuri directe, jucate la Nice, au avut cel puțin 3 goluri. 

Cote pentru Nice v Brest

Nice are 1.60 la victorie. Over 1 în prima repriză are 1.75.

Nice vs Brest Pont: Nice câștigă HA (-1)

Nice este în formă, iar venirea lui Christophe Galtier este garanția că proiectul este foarte serios. În același timp, Brest este în cădere liberă și este greu de spus când și mai ales cum vor reuși bretonii să iasă din impas. Cred că Nice se va impune fără probleme, deși Galtier are ceva probleme de lot. Din oferta de pariuri Betano am ales varianta handicapului asiatic, care ne permite să recuperăm miza în cazul în care Nice câștigă la limită.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Nice câștigă HA (-1)

2.02
Nice vs Brest

02 Oct 21, 22:00

Miza: 8/10
Cota: 2.02
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici