1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Nantes - Monaco. Ponturi pariuri Ligue 1. 31.01.2021

Nantes - Monaco. Ponturi pariuri Ligue 1. 31.01.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-01-31 09:22:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

31 Ianuarie 2021, 22:00

Nantes

Nantes

versus
Monaco

Monaco

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Nantes v Monaco

În etapa a 22-a din campionatul Franéi, Monaco se deplasează pe terenul lui Nantes, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Nantes ocupă locul 17, cu 18 puncte, în timp ce Monaco este pe patru, cu 39 de puncte.

Nantes: Forma echipei, știri și statistici

Nantes nu și-a revenit sub comanda lui Raymond Domenech și continuă seria meciurilor fără victorie. Canarii au ajuns la 12 partide fără succes, după înfrângerea, 0-2, pe terenul lui Metz. AU fost trei egaluri consecutive cu Domenech pe bancă, apoi această înfrângere la Metz, în care atacul nu a mers deloc. Pe teren propriu, Nantes are două victorii, șase egaluri și două înfrângeri, cu 11 goluri marcate în zece partide . Au mai rămas doar trei puncte peste zona retrogradării, de aceea ar trebui să vedem o echipă în alertă, dispusă să facă totul pentru a câștiga. Domenech a cristalizat primul 11 și nu a făcut modificări de la o etapă la alta, de aceea vom vedea aproximativ aceeași echipă cu Monaco. Totuși, unul dintre golgheterii echipei cu patru reușite, Louza, este foarte aproape de o plecare și va fi păstrat pe bancă.

Monaco: Forma echipei, știri și statistici

Monco a fost impresionantă în ultimele cinci etape, în care a câștigat de patru ori și a marcat de 16 ori. Echipa pregătită de Niko Kovac a urcat pe locul patru, la șase puncte de liderul PSG. VOlland și Ben Yedder formează o pereche nemaipomenită în atac și se regăsesc constant pe lista marcatorilor, unul având zece goluri, iar celălalt, nouă. Monaco are trei victorii consecutive în deplasare și vine la Nantes pentru a continua seria. Gelson Martins și Fabregas sunt accidentați, în timp ce Aguilar este suspendat după cartonașul roșu luat în runda precedentă. Golovin este mijlocașul care va trebui să-i aprovizioneze cu baloane utile pe Volland și Ben Yedder, în timp ce Jovetic este gata să intre de pe bancă și să înscrie. 

Echipe probabile

Nantes Echipă probabilă Nantes
Portar Lafont
Fundași Corchia, Pallois, Girotto, Traore
Mijlocaşi Coco, TOure, Blas, Chirivella
Atacanţi Kolo Muani, Coulibaly
Monaco Echipă probabilă Monaco
Portar Lecomte
Fundași Sidibe, Maripan, Badiaschile, Henrique
Mijlocaşi Diop, Tchouameni, FOfana, GOlovin,
Atacanţi Ben YEdder, Volland

Statistica meciurilor directe Nantes v Monaco

În tur, Monaco s-a impus cu 2-1. Monaco are cinci victorii consecutive cu Nantes, printre care și un 9-3 în 2018. 

Cote pentru Nantes v Monaco

Din oferta Betano am ales alte două cote pentru acest meci. Avem o cotă de 1,85 pentru un meci cu cel puțin trei goluri și o cotă de 1,64 pentru PSF 2.

Nantes vs Monaco Pont: Monaco câștigă

Monaco are o dinamică formidabilă și vine după un succes clar cu Marseille, care a crescut starea de optimism în rândurile echipei. Nantes este o formație în criză, fără victorie de 12 runde, iar Raymond DOmenech nu a adus nimic din punct de vedere ofensiv. Canarii vor ieși la joc, deoarece joacă acasă, ceea ce le va oferi monegscilor oportunități pe contraatac. Merg pe o victorie a lui Monaco, la o cotă aleasă din oferta Betano.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Monaco câștigă

1.87
Nantes vs Monaco

31 Jan 21, 22:00

Miza: 10/10
Cota: 1.87
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici