1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Nantes vs Angers

Nantes vs Angers. Ponturi Pariuri Ligue 1, 03.06.2023

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-06-01 22:35:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

03 Iunie 2023, 22:00

Nantes

Nantes

versus
Angers

Angers

1.93

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Nantes v Angers

Nantes își joacă pe teren propriu ultima șansă de a rămâne în Ligue 1. Canarii o întâlnesc pe Angers, retrogradată de ceva vreme, și au o singură opțiune - să câștige și să aștepte ca Auxerre să se împiedice pe teren propriu cu Lens. Orice altă variantă duce la retrogradarea lui Nantes. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Pronosticul pe care vi-l propun se bazează pe o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Nantes: Forma echipei, știri și statistici

Căderea lui Nantes este abisală. De la câștigarea Cupei Franței și participarea în Europa League, canarii au ajuns să nu mai depindă doar de ei în lupta pentru evitarea retrogradării. Înaintea ultimei etape, Nantes este prima sub linie, la două puncte în spatele lui Auxerre, care joacă pe teren propriu cu Lens, echipă care și-a îndeplinit obiectivul în acest sezon. După îndepărtarea lui Antoine Kombouare, echipa a intrat pe mâna lui Pierre Aristouy, dar nici acesta nu a reușit să schimbe dinamica negativă. Nantes a ajuns la 14 meciuri fără victorie în campionat, iar singura experiență pozitivă din 2023 a fost calificarea în a doua finală consecutivă de Cupa Franței. Nici acolo nu s-a întâmplat ceva pozitiv - Nantes a fost zdrobită de Toulouse (1-5). Ultimul succes al canarilor datează din 12 februarie, când o învingeau pe Lorient pe teren propriu, 1-0. De atunci, Nantes a mai scos doar 5 remize și a pierdut de 9 ori. Echipa lui Aristouy a scos un singur punct în ultimele 5 runde și nici victoria n-o salvează dacă Auxerre nu pierde cu Lens. 

Guessand și Corchia sunt indisponibili pentru meciul cu Angers, dar Aristouy poate conta pe Ludovic Blas, cel care a contribuit la 11 goluri în acest sezon. Ganago va fi vârful împins, ajutat de Blas, Chirivella și Simon.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Angers: Forma echipei, știri și statistici

După ani buni în prima ligă din Franța, în care s-a dovedit a fi un adversar dificil pentru multe dintre echipele cu nume, Angers retrogradează la finalul unui sezon de coșmar. Echipa lui Alexandre Dujeux, venit în martie, este ultima, cu doar 18 puncte adunate în precedentele 37 de meciuri. Bilanțul a fost îmbunătățit în ultimele două runde, când Angers a scos 4 puncte, 2-2 la Reims și 2-1 cu Troyes, altfel situația ar fi fost și mai complicată. Angers este echipa cu cele mai puține victorii (4) și cele mai multe goluri încasate, nu mai puțin de 80, la fel ca Troyes, o altă echipă retrogradată. Până la succesul cu Troyes, din ultima etapă, Angers adunase un singur punct în precedentele 6 runde. Mai bine de 6 luni, de la victoria obținută la Nice, 1-0 în septembrie, Angers nu a bătut pe nimeni în campionat, până să o învingă pe Lille (1-0), în aprilie. Cu alte cuvinte, ultima poziție nu este chiar neașteptată, la cum a mers echipa în acest sezon. 14 dintre cele 18 meciuri jucate în deplasare s-au încheiat cu eșec. În afara victoriei de la Nice, din toamnă, Angers a mai scos doar 3 remize în deplasare. La Reims, echipa lui Dujeux a obținut primul punct după 6 eșecuri la rând. 

Bentaleb, Ghoulam, Dumbia și Salama sunt indisponibili. Camara s-a întors de la naționala U20, dar nu va juca nici el la Nantes. Niane și Sima vor juca în ofensivă, iar în spatele lor va activa Abdelli, implicat în 4 goluri în ultimele 4 etape. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

Nantes Echipă probabilă Nantes
Portar Lafont
Fundași Centonze, Girotto, Castelletto, Pallois, Merlin
Mijlocaşi Blas, Chirivella, Moutoussamy, Simon
Atacanţi Ganago
Angers Echipă probabilă Angers
Portar Fofana
Fundași Thioub, Valery, Hountondji, Bamba, Sabanovic;
Mijlocaşi Abdelli, Mendy, Hunou
Atacanţi Niane, Sima

Statistica meciurilor directe Nantes v Angers

Nantes este neînvinsă în ultimele 6 meciuri cu Angers. În acest sezon, cele două echipe s-au întâlnit de două ori, o dată în campionat și o altă dată în Cupa Franței. Ambele meciuri s-au încheiat la egalitate, 0-0 în Ligue 1 și 1-1 în Cupa Franței, meci câștigat de canari la loviturile de departajare. Ambele partide s-au jucat pe terenul lui Angers. Ultimul meci de pe La Beaujoire s-a încheiat 1-1, în aprilie 2022, când Angers era o echipă care pune mari probleme. Ultimul succes al lui Nantes, 4-1 la Angers, în septembrie 2021. Angers n-a mai câștigat cu Nantes din 2020, 2-0 pe teren propriu. 

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Nantes v Angers

Nantes are 1.50 pentru un HA (-1). Over 1 în prima repriză este cotat la 1.60.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Nantes vs Angers Pont: Nantes câștigă cu handicap (-1.5)

Calculele sunt simple în ceea ce îi privește pe canari. O victorie le dă speranțe să continue în Ligue 1, orice alt rezultat îi duce în liga secundă. Tocmai de aceea, cred că Nantes va fi foarte motivată în această ultimă etapă și o va lua tare pe Angers. Cred într-o victorie la scor a canarilor, singurul lucru care depinde doar de ei. Cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.93
Status: Pierdut

Nantes vs Angers Pont: Nantes HA-1

Nantes și Auxerre sunt în luptă pentru evitarea locului 17. Pe hârtie Nantes pare favorită să iasă învingătoare, deși momentan se află pe locul 17. Dar întâlnește pe Angers, ultima clasată și de mult retrogradată în timp ce Auxerre primește vizita vicecampioanei Lens. Este clar că pentru a avea o șansă de salvare, Nantes trebuie să bată și să spere că Lens nu va veni total dezinteresată la meciul cu Auxerre. Așadar, o să mergem pe un succes categoric al canarilor, victorie cu handicap asiatic -1, la o cotă din oferta Mr. Bit pariuri sportive.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Nantes HA-1

1.55
Nantes vs Angers

03 Jun 23, 22:00

Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici