1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Montpellier vs Strasbourg. Ponturi Pariuri Ligue 1, 22.11.2020

Montpellier vs Strasbourg. Ponturi Pariuri Ligue 1, 22.11.2020

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-11-21 21:14:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

22 Noiembrie 2020, 16:00

Montpellier

Montpellier

versus
Strasbourg

Strasbourg

2.00

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Montpellier v Strasbourg

Montpellier și strasbourg se întâlnesc în etapa a 11 din campionatul Franței. Montpellier este în preajma zonei europene și ar putea urca pe podium dacă ar obține toate punctele. Alsacienii, în schimb, stau rău. Sunt penultimii, cu doar 6 puncte și au a 3-a cea mai slabă apărare din Ligue 1. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Montpellier: Forma echipei, știri și statistici

Montpellier și-a revenit după perioada mai slabă de luna trecută. Victoriile cu Saint-Etienne (1-0) și Bordeaux (2-0), ambele în deplasare, au readus echipa lui Der Zakarian în situația de a se implica în lupta pentru cupele europene. Montpellier este pe locul 7, cu 17 puncte, la egalitate cu Lyon și Nice, iar un succes în fața lui Strasbourg ar putea s-o ducă până pe podium.

Der Zakarian are două absențe pentru această întâlnire. Jonas Omlin este accidentat și va fi înlocuit de Bertaud în poartă, iar Damien Le Tallec este suspendat. Der Zakarian va continua să joace într-o formulă cu 3 fundași centrali, între care și Hilton, revenit după suspendare. În ofensivă vor fi Delort și Laborde, cei care au marcat aproape jumătate din totalul golurilor lui Montpellier.

Montpellier a început excelent pe teren propriu, cu 3 victorii în primele 3 meciuri, dar echipa lui Der Zakarian a pierdut ultimele două partide jucate pe Stade de la Mosson. Mai mult, Montpellier nici nu a marcat cu Nîmes (0-1) și Reims (0-4), meci în care Hilton și Le Tallec au fost eliminați. 

Strasbourg: Forma echipei, știri și statistici

Strasbourg a început sezonul foarte slab, cu 8 eșecuri în primele 10 etape. Alsacienii sunt penultimii, cu doar 6 puncte și a 3-a cea mai slabă apărare din campionat. Strasbourg a pierdut ultimele două partide, 0-1 cu Marseille și 1-2 cu Reims. Victoria cu Brest (3-0), obținută în deplasare, la finalul lui octombrie, e singurul motiv de bucurie din ultimele 6 meciuri. În rest, numai înfrângeri pentru Strasbourg.

Sels, Mothiba și Saadi sunt absenții alsacienilor. Thierry Laurey se bazează pe Ajorque și Diallo, în ofensivă, cu Thomasson în spatele lor. Ajorque și Diallo au marcat jumătate din golurile lui Strasbourg - 5/10. În poartă rămâne Kamara, deși Kawashima a început sezonul ca titular. Ahoulou s-a recuperat după Covid 19 și va fi titular în linia mediană.

Alsacienii au pierdut 5 dintre ultimele 6 deplasări, dar a marcat în 4 dintre ultimele 5. Doar cu Brest și-a păstrat poarta intactă. Strasbourg a încasat cel puțin două goluri în 5 dintre ultimele 6 meciuri jucate pe teren străin.

Echipe probabile

Montpellier Echipă probabilă Montpellier
Portar Bertaud
Fundași Mendes, Hilton, Congre
Mijlocaşi Souquet, Mollet, Ferri, Savanier, Ristic
Atacanţi Delort, Laborde
Strasbourg Echipă probabilă Strasbourg
Portar Kamara
Fundași Simakan, Djiku, Mitrovic, Caci
Mijlocaşi Bellegarde, Aholou, Lienard
Atacanţi Thomasson - Ajorque, Diallo

Statistica meciurilor directe Montpellier v Strasbourg

Montpellier este neînvinsă în ultimele 5 meciuri de pe teren propriu cu Strasbourg. La ultima întâlnire directă de pe Stade de la Mosson, Montpellier i-a învins clar pe alsacieni 3-0.

Cote pentru Montpellier v Strasbourg

Montpellier are 2.05 la victorie, iar un meci cu 3 goluri aduce un profit asemănător - 2.18.

Montpellier vs Strasbourg Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Montpellier are o șansă importantă de a urca pe podium și cred că echipa lui Michel der Zakarian nu va rata această oportunitate. În același timp, defensiva e cea care pune multe probleme, cu o medie de peste un gol primit pe meci. Strasbourg are mari probleme în toate compartimentele, dar e o echipă imprevizibilă. Cred că varianta optimă pentru meciul de pe Stade de la Mosson e Over 1 în prima repriză. În 5 dintre ultimele 6 meciuri ale alsacienilor s-a marcat încă din prima parte. Unibet pariuri sportive oferă cea mai bună cotă.

Miza: 10/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici