1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Montpellier vs. Monaco

Montpellier HSC – AS Monaco. Ponturi Ligue 1, Franța, 23.01.2022. Bătălia pentru Europa, un nou episod

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-01-22 20:00:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

23 Ianuarie 2022, 18:05

Montpellier

Montpellier

versus
Monaco

Monaco

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Montpellier v Monaco

Montpellier HSC - AS Monaco, partidă programată duminică, de la ora 18.05, în etapa a 22-a din campionatul Franței, va avea consecințe directe în lupta pentru locurile din cupele europene. Montpellier a fost o vreme în primele 5 formații din Ligue 1, dar două înfrângeri au expediat-o fulgerător la mijlocul clasamentului. Monaco, din contră, după un start dezastruos, a urcat metru cu metru și acum are o șansă să intre între primele 4 locuri.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Montpellier: Forma echipei, știri și statistici

Montpellier (locul 9, 31 de puncte, golaveraj 34-28) a intrat iar într-o perioadă proastă, iar antrenorul Olivier Dall’Oglio, adus de la Brest, se confruntă din nou cu probleme. 
Echipa dă impresia că e într-un montagne russe. A început slab sezonul, apoi a intrat în viteză și a câștigat 6 partide la rând. În 2022 a început să dea însă rateuri și acum are două înfrângeri la rând. 
Ultimele 5 jocuri: 1-0 în deplasare cu Andrezieux în Cupa Franței, 4-1 acasă cu Angers în Ligue 1, 1-0 acasă cu Strasbourg în Cupa Franței, 1-3 în deplasare cu Strasbourg, 0-1 acasă cu Troyes în Ligue 1.
La meciul de duminică, formația pregătită de Dall’Oglio va fi lipsită de importantul Savanier, coordonator de joc eliminat etapa trecută și care acum e suspendat. Savanier este om-cheie în echipă: a dat 5 goluri și a dat 6 pase de gol, contribuind astfel decisiv la 11 din cele 34 de reușite ale celor de la Montpellier.
Vor mai lipsi duminică Oyongo – plecat la Cupa Africii pe Națiuni, Mendez, Tamas și Esteve – accidentați.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Monaco: Forma echipei, știri și statistici

Monaco (locul 6, 33 de puncte, golaveraj 33-23) e altă echipă care a început slab sezonul, dar s-a redresat și de luni bune face eforturi să recupereze terenul pierdut. Începând din noiembrie a înregistrat 7 victorii, 6 remize și o singură înfrângere în toate competițiile disputate. Așa a ajuns acum la 4 puncte de locul 3, care merge în preliminariile Ligii Campionilor. 
Conducerea clubului n-a mai avut însă răbdare cu croatul Niko Kovac, căruia i s-a făcut vânt la sfârșitul anului trecut. Pe bancă a fost adus Philippe Clement, care vine aureolat cu ultimele 3 titluri în Belgia (2019 cu Genk, 2020, 2021 cu FC Bruges).
Cu belgianul pe bancă, Monaco a remizat în deplasare la Nantes, scor 0-0, apoi a câștigat acasă la scor cu codașa Clermont, scor 4-0. Rămâne de văzut dacă noul antrenor va schimba ceva și în randamentul monegascilor în deplasare: o singură victorie din ultimele 7 etape jucate pe teren advers.
La Monaco lipsesc Badiashile, Boadu, Sidibe, Golovin, Fabregas și Diata – toți accidentați sau bolnavi.

Echipe probabile

Montpellier Echipă probabilă Montpellier
Portar Omlin
Fundași Souquet, Cozza, Sakho, Ristic
Mijlocaşi Ferri, Chotard – Wahi, Mollet, Mavididi
Atacanţi Germain
Monaco Echipă probabilă Monaco
Portar Nubel
Fundași Aguillar, Disasi, Maripan, Henrique
Mijlocaşi Martins, Tchouameni, Fofana, Diop
Atacanţi Ben Yedder, Volland

Statistica meciurilor directe Montpellier v Monaco

În 6 din ultimele 7 partide dintre cele două formații a fost GG. 
În turul acestui campionat, disputat în octombrie 2021, Monaco a câștigat acasă cu 3-1.
În campionatul trecut, în tur a fost Monaco – Montpellier 1-1, iar în retur Montpellier – Monaco 2-3.
Acum două sezoane, turul a fost câștigat de Montpellier cu 3-1, iar returul de Monaco, scor 1-0.
S-au jucat, în total, 41 de partide. Montpellier a câștigat doar 2, în timp ce Monaco 26. De 13 ori a fost remiză.

Cote pentru Montpellier v Monaco

De la Clement se așteaptă o schimbare de stil la Monaco și succese inclusiv în deplasare. Asta înseamnă că echipa trebuie să riște ca să înscrie. Montpellier este, de asemenea, o formație care de obicei nu ratează niciun meci fără să dea gol. Putem miza pe minimum 3 reușite în această partidă – cota 1,88.
În mod clar, Monaco dispune în acest moment de o forță de atac mai mare decât gazdele. Mă aștept la goluri de la ofensiva oaspeților. Handicapul asiatic 0 Monaco are o cotă mică, 1,45 în oferta Betano pariuri, dar conformă cu riscul – care este unul scăzut – de a pierde. 

Montpellier vs Monaco Pont: Ambele echipe marchează

Montpellier trebuie să facă orice pentru a evita a treia înfrângere la rând și căderea în a doua jumătate a clasamentului. Echipa a avut 6 victorii la rând, semn că potențial există, dar în 2022 a intrat brusc în vrie. Monaco a schimbat antrenorul și de la noul venit sunt așteptări uriașe. Clement a început bine, are o victorie la scor și o remiză, dar acum urmează meciurile cu adevărat grele, pentru că Monaco rar a câștigat în deplasare până acum. Vom miza pe GG – cota 1,75 în oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici