Share

Pont Franța – Ligue 1: Montpellier – Dijon, obțin gazdele prima victorie în ultimii trei ani?

Fotbal Franta

Cota: 1.74

Adaugat de: Matei Udrea

11 Aug 2018 13:09 481 0
Logo Montpellier
Logo Dijon
Montpellier
Dijon
VS
21:00 11 August 2018
Ligue 1 Franta

Analiză și informații pentru Montpellier v Dijon

Partida Montpellier - Dijon (sâmbătă, ora 21.00, prima etapă din sezonul 2018-2019 în campionatul Franței) arată, la prima vedere, o favorită clară: echipa gazdă. Dijon n-a bătut pe nimeni în pregătiri, ba, mai mult, a pierdut toate meciurile cu excepția unuia singur. Gazdele, Montpellier, au avut rezultate acceptabile și ar trebui să învingă și azi.

Pariază la o cotă de 50 fără rulaj pe victoria lui Dinamo cu Viitorul!

Montpellier: Forma echipei, știri și statistici

Î V E E V

Montpellier (locul 10 în precedentul sezon) a suferit câteva pierderi importante în vară, dar a și adus înlocuitori care ar putea să astupe găurile. Au plecat Roussillon (Wolfsburg), Mukiele (Leipzig), Ninga (Caen), Ikone (Lille). Au venit Skuletic (Genclerbirligi), Mollet (Metz), Damien Le Tallec (Steaua Roșie Belgrad) și Delort (Toulouse).

În intersezon, echipa a mers binișor. A început prost, un 0-4 acasă cu Clermont, dar și-a revenit rapid și n-a mai pierdut nimic, deși a avut unii adversari destul de buni: 2-0 cu Rodez, 1-1 cu Villarreal, 0-0 cu Burnley, 2-0 cu Genoa.
Ar mai trebui adăugat că Dijon n-a câștigat niciodată, încă, la Montpellier.

Dijon: Forma echipei, știri și statistici

Î E E Î Î

Dijon (locul 11 în precedentul sezon) a avut o campanie de pregătiri foarte îngrijorătoare. Cinci meciuri amicale, nicio victorie, doar două remize (din care una s-a contabilizat ca înfrângere pentru că a pierdut-o la penalty-uri), puține goluri înscrise. Și mai îngrijorător este că, pe măsură ce s-a apropiat startul sezonului oficial, rezultatele au fost din ce în ce mai proaste: 2-3 afară cu Strasbourg, 2-2 acasă cu Charleroi, 0-0 afară cu Souchaux, 0-2 acasă cu Southampton, 1-2 afară cu Reims.
Din echipa lui Dall’Oglio au plecat jucători importanți: Reynet (Toulouse), Varrault (Saint-Jean Beaulieu), Lang (CFR Cluj), Djilobodji (i-a expirat împrumutul de la Sunderland), Xeka (întors la Lille). Au venit, în schimb, nume cunoscute: Gourcuff (de la Rennes), Runarsson (Nordsjaelland), Alphonse (Sochaux). Totuși, reorganizarea pare să nu se fi terminat, iar echipa a întârziat să arate consistență în joc.

Echipe probabile

Montpellier

Echipă probabilă Montpellier
Portar Lecomte
Fundași Le Tallec, Hilton, Mendes
Mijlocaşi Aguilar, Skhiri, Lasne, Oyongo
Atacanţi Sambia, Mollet, Delort

Dijon

Echipă probabilă Dijon
Portar Runarsson
Fundași Rosier, Yambéré, Lautoa, Haddadi
Mijlocaşi Abeid, Amalfitano, Gourcuff
Atacanţi Saïd, Sammaritano, Tavares

Statistica meciurilor directe Montpellier v Dijon

În sezonul trecut, Dijon a ieșit pe plus: 2-1 acasă, 2-2 în deplasare. Cu încă un an în urmă au fost două remize: 3-3 la Dijon, 1-1 la Montpellier. În total, au fost 17 jocuri între cele două echipe. Montpellier a câștigat 7, Dijon 3, alte 7 jocuri s-au terminat remize.

Cote pentru Montpellier v Dijon

La NetBet, pariul că Montpellier câștigă la zero are cota 2,6. Opțiunea pentru pariul că nu marchează ambele echipe are cota 1,71. Pariul complex 1X și se marchează peste 1,5 goluri are cota 1,5, dar pare foarte sigur.

Pariază pe victoria lui CFR Cluj la o cotă mărită de 10.00!

Pont Montpellier vs Dijon: Victorie Montpellier

Montpellier este o echipă mai bună și mai în formă, în plus joacă acasă. Sunt destule motive să credem că va începe cu o victorie sezonul. La NetBet, cota pentru succesul gazdelor are cota 1,74.

Pont pariuri: Victorie Montpellier

Miza: 7/10

Cota: 1.74

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

36

Castigate:

16

Pierdute:

17

Anulate:

2

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0