1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Monaco vs Strasbourg

Monaco vs Strasbourg. Ponturi Pariuri Ligue 1, 28.11.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-11-27 13:35:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

28 Noiembrie 2021, 16:00

Monaco

Monaco

versus
Strasbourg

Strasbourg

1.85

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Monaco v Strasbourg

Monaco și Strasbourg se întâlnesc în etapa a 15-a din Ligue 1. Cele două echipe se află la egalitate, în preajma zonei europene, cu câte 19 puncte. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Monaco: Forma echipei, știri și statistici

Monaco a pierdut timp și puncte în lupta pentru cupele europene. După 3 partide fără victorie în Ligue 1, echipa lui Niko Kovac a ajuns pe poziția a 8-a, la 4 puncte în spatele lui OM, care se află pe 5, dar are un meci mai puțin disputat. Monegascii fac parte dintr-un grup de 4 echipe cu 19 puncte, între care și adversara din această etapă. Monaco n-a mai câștigat în campionat din 24 octombrie, când o învingea pe teren propriu pe Montpellier (3-1). La mijlocul săptămânii, monegascii au câștigat meciul cu Real Sociedad (2-1), din Europa League și s-au calificat în faza eliminatorie. 

Kovac va miza în continuare pe sistemul 4-4-2 pe care l-a folosit în cam toate meciurile acestui sezon. Ofensiva va fi asigurată de Ben Yedder și Volland, ca de obicei. Golovin are ceva probleme și este incert, dar va fi cel puțin rezervă. Tot despre o revenire vorbim și în cazul lui Badiashile, care a fost suspendat. Și el va fi rezervă, pentru că antrenorul mizează pe Maripan și Disasi în centrul apărării. 

După ce a scos doar un punct din primele 3 meciuri jucate pe teren propriu, Monaco a adunat 10 puncte din ultimele 12 puse în joc pe Stade Louis II. Au fost 3 victorii consecutive, 3-1 cu Saint-Etienne, 3-0 cu Bordeaux și 3-1 cu Montpellier, până la remiza cu Lille (2-2), în care monegascii au revenit după ce au fost conduși cu 2-0.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Strasbourg: Forma echipei, știri și statistici

Strasbourg are golaveraj mai bun decât Monaco și ocupă locul 7. Alsacienii au doar un eșec în ultimele 6 etape, 0-1 pe terenul lui Rennes. În ultimele 3 meciuri, Strasbourg a scos 5 puncte, din victoria cu Lorient (4-0) și remizele cu Nantes (2-2) și Reims (1-1). În ultimele două etape, echipa lui Julien Stephan a fost condusă de fiecare dată, iar cu Reims a egalat chiar în prelungiri, după ce Gameiro a ratat un penalty în finalul primei reprize. 

Le Marchand și Mothiba sunt singurii absenți ai lui Strasbourg. Caci și Ajorque revin după suspendare și pot apărea chiar în primul 11, dar Stephan, mulțumit de felul în care s-a prezentat echipa în ultimul meci se va decide abia cu puțin timp înainte de primul fluier, pe cine să titularizeze. Ajorque are șanse destul de mari să-i ia locul lui Gameiro în ofensivă, unde va juca alături de Diallo. 

Strasbourg are doar o victorie în deplasările din acest sezon, 1-0 pe terenul lui Lens. În rest, doar alte două remize și 3 eșecuri în meciurile disputate departe de Stade de la Meinau. Cu excepția meciului de la Rennes (0-1), Strasbourg a marcat în toate celelalte deplasări. Alsacienii și-au păstrat poarta intactă doar pe terenul lui Lens (1-0). 

Echipe probabile

Monaco Echipă probabilă Monaco
Portar Nubel
Fundași Aguilar, Disasi, Maripan, Henrique
Mijlocaşi Martins, Fofana, Matazo, Diop
Atacanţi Volland, Ben Yedder
Strasbourg Echipă probabilă Strasbourg
Portar Sels
Fundași Perrin, Djiku, Nyamsi
Mijlocaşi Guilbert, Sissoko, Aholou, Lienard
Atacanţi Thomasson - Ajorque, Diallo

Statistica meciurilor directe Monaco v Strasbourg

Monaco a câștigat ultimul meci acasă cu Strasbourg (3-2), după ce le pierduse pe precedentele două (1-3 și 1-5). În ultimele 5 meciuri directe de pe Stade Louis II s-au marcat cel puțin 3 goluri. 

Cote pentru Monaco v Strasbourg

Monaco are 1.70 la victorie. Un meci cu cel puțin 3 goluri este cotat la 1.83.

Monaco vs Strasbourg Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

În cazul meciului din Principat, lucrurile mi se par destul de simple. Mizez pe un Over 1 în prima repriză, în condițiile în care 6 dintre cele 7 meciuri de acasă ale mongascilor au avut cel puțin o reușită până la pauză. Același lucru este valabil și în 4 dintre cele 6 deplasări ale alsacienilor. Cota este mai mult decât atractivă și am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 5/10
Cota: 1.85
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici