1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Monaco - Reims

Monaco - Reims. Ponturi pariuri fotbal Ligue 1. 27.02.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-02-26 23:37:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

27 Februarie 2022, 14:00

Monaco

Monaco

versus
Reims

Reims

2.35

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Monaco v Reims

În etapa a 26-a din campionatul Franței, Monaco joacă pe teren propriu cu Reims, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Monaco ocupă locul șase, cu 38 de puncte, în timp ce Reims este pe 14, cu 28 de puncte.

Monaco: Forma echipei, știri și statistici

Monaco ocupă locul șase, la cinci puncte de locul patru, dar ultimele rezultate pot fi considerate nesatisfăcătoare. Două remize cu Lorient și Bordeaux, echipe aflate pe ultimele locuri, reprezintă pași greșiți în cursa pentru un loc în Europa. Monaco este una dintre cele mai bune echipe pe teren propriu în Franța, cu șapte victorii și doar două înfrângeri, în 13 partide, cu un golaveraj de 25-11. În ultimele cinci meciuri jucate acasă, elevii lui Clement au patru victorii și o remiză, cu un singur gol primit. Apărarea este la înălțime, dar atacul a rămas puțin dator. 

Tchouameni și Henrique sunt suspendați pentru acest meci. Badiashille, Boadu și Diatta sunt accidentați. Jackobs sau Aguilar îl va înlocui pe Henrique, în timp ce Fofana este favorit să joace pe poziția lui Tchouameni. Volland și Ben Yedder vor juca în atac, sprijiniți de Gleson Martins, marcator la Bordeaux, și rusul Golovin. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Reims: Forma echipei, știri și statistici

Reims luptă pentru evitarea retrogradării, iar înaintea acestei deplasări sunt șapte puncte față de locul de baraj. O victorie în ultimele șapte etape au elevii pregătiți de Oscar, iar situația lotului este una dramatică pentru meciul cu Monaco. Căpitanul Abdelhamid ispășește a doua etapă de suspendare, în timp ce marele atlent Ekitike a ieșit după doar 16 minute în runda precedentă, accidentat. Konan, Kasama, Cajuste, Foket, Bilal Toure, Zenoli, Berisha, Doumbia, Gravillon sunt accidentați. Reims are două înfrângeri consecutive în deplasare, la PSG și Nantes și este fără gol marcat în ultimele trei. Atacantul scoțian Hernby va juca în atac, în timp ce Faes va conduce apărarea în locul lui ABdelhamid.

Echipe probabile

Monaco Echipă probabilă Monaco
Portar Nubel;
Fundași Aguilar, Disasi, Maripan, Jakobs;
Mijlocaşi Martins, Fofana, Lucas, Golovin;
Atacanţi Volland, Ben Yedder
Reims Echipă probabilă Reims
Portar Rajkovic;
Fundași Busi, Munetsi, Faes, Locko
Mijlocaşi Matusiwa, Lopy; Mbuku, Kebbal, Flips;
Atacanţi Hornby

Statistica meciurilor directe Monaco v Reims

În ultimele șase meciuri, s-au înregistrat cinci remize și o victorie a lui Monaco. În tur, a fost 0-0.

Cote pentru Monaco v Reims

Din ofeta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2,2 pentru 1 pauză/ 1 final și o cotă de 1,93 pentru un meci cu cel puțin trei goluri.

Monaco vs Reims Pont: Monaco se impune cu h(-1,5)

Moncao are nevoie de cele trei puncte și are o serie excelentă de patru victorii și o remiză pe teren propriu, cu un singur gol primit. Reims vine fără căpitan și fără oameni de atac importanți, cum ar fi Ekitike. Reims are mulți absenți și va fi greu să facă față unei echipe bine pusă la punct, care a avut o săptămână să pregătească această partidă. Merg pe un succes clar al monegascilor, la o cotă foarte bună oferită de Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 2.35
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici