1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Monaco vs Nîmes. Ponturi Pariuri Ligue 1, 29.11.2020

Monaco vs Nîmes. Ponturi Pariuri Ligue 1, 29.11.2020

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-11-28 21:48:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

29 Noiembrie 2020, 16:00

Monaco

Monaco

versus
Nimes

Nimes

2.25

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Monaco v Nimes

Monaco și Nîmes se întâlnesc în etapa a 12-a din Ligue 1. Monegascii sunt într-o formă excelentă și vin după 3 victorii consecutive, în vreme ce Les Crocos au obținut la Reims prima victorie după 4 eșecuri consecutive. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Monaco: Forma echipei, știri și statistici

Monaco este într-o formă excelentă. Monegascii au câștigat ultimele 3 meciuri, iar ultimul a fost cel mai important. Monaco a fost condusă la pauză de PSG, cu 2-0, dar a întors rezultatul în partea a doua. a fost o revenire extraordinară în fața unui adversr pe care nu-l mai învinsese din anul în care a câștigat campionatul. În plus, victoria cu PSG i-a permis lui Monaco să urce până în apropierea podiumului. Monaco este la egalitate cu Montpellier și Lyon și la un singur punct de locul 3, pe care a urcat Marseille, după victoria cu Nantes. 

Ruben Aguilar se întoarce după suspendare, în partea dreaptă a defensivei. În ciuda evoluției excelente din partida cu PSG, Cesc Fabregas va rămâne pe bancă, iar Tchouameni și Fofana vor alcătui cuplul de mijlocași centrali. Volland și Ben Yedder vor juca în ofensivă, în timp ce Golovin este accidentat, iar Ballo Toure este incert. 

În ultimele 4 meciuri ale monegascilor s-au marcat cel puțin 3 goluri. Monaco n-a pierdut niciun meci acasă, în acest sezon. Doar Reims (2-2) și Montpellier (1-1) au plecat neînvinse de pe Stade Louis II. În 5 dintre cele 6 meciuri de acasă, Monaco a marcat cel puțin două goluri. 

Nimes: Forma echipei, știri și statistici

Nîmes dă semne de viață, după o serie negativă de 4 eșecuri. Les Crocos au câștigat în deplasare, în runda precedentă, 1-0 pe terenul lui Reims și au evadat din subsolul clasamentului. Nîmes a urcat până pe locul 15, la 3 puncte de baraj, dar urmează o perioadă extrem de grea, cu meciuri cu Monaco, Marseille și Nice până la finalul anului. Jerome Arpinon a pregătit o strategie defensivă, dar apărarea lui Nîmes este departe de a fi una de încredere. Nîmes a luat 19 goluri până acum.

Lucas Deaux revine după suspendare și va fi titular în centrul liniei de mijloc. Briancon și Meling nu au putut fi recuperați, iar cuplul de fundași centrali va fi alcătuit din Pablo Martinez și Loic Landre. Karim Aribi, accidentat, va fi înlocuit de Moussa Kone în centrul ofensivei. 

Meciurile lui Nîmes, din acest sezon, au avut o medie de 2.73 goluri Nîmes are două victorii, 1-0 cu Montpellier și Reims,și două eșecuri, 1-2 cu Nantes și 0-2 cu Bordeaux, în cele 5 meciuri din deplasare, în acest sezon. 

Echipe probabile

Monaco Echipă probabilă Monaco
Portar Mannone
Fundași Aguilar, Badiashile, Disasi, Henrique
Mijlocaşi Martins, Tchouameni, Fofana, Diop
Atacanţi Ben Yedder, Volland
Nimes Echipă probabilă Nimes
Portar Reynet
Fundași Burner, Landre, Martinez, Paquiez
Mijlocaşi Fomba, Deaux, Cubas
Atacanţi Ferhat, Kone, Ripart

Statistica meciurilor directe Monaco v Nimes

Monaco n-a câștigat niciun meci acasă cu Nîmes, în ultimii ani. În sezonul precedent, Nîmes i-a luat 4 puncte lui Monaco, pe terenul căreia a scos o remiză (2-2) și pe care a învins-o acasă (3-1).

Cote pentru Monaco v Nimes

Monaco are 1.55 pentru un HA (-1). Un meci cu goluri în ambele porți e cotat la 1.77.

Monaco vs Nimes Pont: Peste 1.5 goluri - prima repriză

Monaco traversează cea mai bună perioadă din acest sezon, iar echipa lui Kovac este într-o ascensiune ce n-a putut fi oprită nici de campioana PSG. Totuși, partida din etapa precedentă a devoalat problemele defensive pe care monegascii le ascunseseră de la partida cu Lyon încoace. Mizez pe un meci alert, cu goluri încă din prima repriză, iar Betano pariuri oferă cea mai bună cotă de pe piață.

Miza: 5/10
Cota: 2.25
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici