1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Monaco vs Lyon. Ponturi Pariuri Ligue 1, 02.05.2021

Monaco vs Lyon. Ponturi Pariuri Ligue 1, 02.05.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-05-01 17:12:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

02 Mai 2021, 22:00

Monaco

Monaco

versus
Lyon

Lyon

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Monaco v Lyon

Monaco primșete vizita lui Lyon, într-unul dintre cele mai tari meciuri din etapa a 35-a din Ligue 1. Monegascii sunt la două puncte de liderul Lille, în vreme ce Lyon, la 4 puncte în spatele lui Monaco, este obligată să câștige pentru a mai putea spera la locul 3. Pontul recomandat, la finalul analizei meciului. 

Monaco: Forma echipei, știri și statistici

Monaco este într-o formă senzațională în 2021 și a ajuns să aibă șanse destul de mari de a câștiga un titlu pe care-l așteaptă de pe vremea lui Jardim și Mbappe. Momentan, monegascii sunt la două puncte în spatele liderului Lille, dar trebuie să treacă de Lyon, care vine în Principat să-și joace ultima șansă de a prinde un loc de Champion League. Monaco a câștigat ultimele 6 meciuri de campionat și are 7 meciuri consecutive în care nu a luat gol. Monegascii nu au mai pierdut de la începutul lui martie, când luau un gol în finalul meciului de la Strasbourg, iar Niko Kovac spunea că acel eșec a scos-o pe Monaco din lupta pentru titlu. În 11 dintre ultimele 13 meciuri jucate la Monte Carlo am avut cel puțin 3 goluri. Monaco a câștigat 14 dintre ultimele 17 meciuri. 

Diop și Diatta sunt incerți pentru această întâlnire, în vreme ce Golovin, Jovetic și Gelson Martins sigur nu pot evolua. Kovac va juca în 4-2-3-1, cu Ben Yedder vârf împins, și cu Aguilar, Fabegas și Volland, în spatele lui. Badiashile și Maripan vor juca în centrul apărării.

Lyon: Forma echipei, știri și statistici

Lyon a dat cu piciorul unei șanse uriașe de a rămâne în lupta pentru titlu. Eșecul din meciul cu Lille, în care a condus cu 2-0, a lăsat-o pe Lyon în afara luptei la titlu, dar și la 4 puncte în spatele lui Monaco, aflată pe pozișia a 3-a. Lyon, care n-a jucat în Europa în acest sezon, avea drept obiectiv participarea în ediția viitoare a Ligii Campionilor. Cum au mai rămas doar 4 etape până la finalul sezonului, orice alt rezultat în afara victoriei, în Principat, ar însemna ratarea obiectivului. Lyon a câștigat doar două dintre ultimele 6 partide de campionat și a fost eliminată de Monaco din sferturile Cupei Franței. Totuși, ceea ce le dă speranțe băieților lui Rudi Garcia este seria de 15 meciuri fără înfrângere, în deplasare. Lyon a pierdut un singur meci în deplasare, în acest sezon, 1-2 cu Montpellier, în septembrie.

Denayer și Slimani sunt incerți. Diomande va fi titularizat alături de Marcelo, în centrul defensivei. În locul lui Slimani, va fi avansat Depay. Toko Ekambi, Aouar și paqueta vor juca în linia de 3 din spatele căpitanului olandez. În lupta în 3 pentru cele două posturi din fața apărării, intră Cacqueret, Mendes și Guimamares, cu ultimul neavând foarte multe șanse la titularizare. 

Echipe probabile

Monaco Echipă probabilă Monaco
Portar Lecomte
Fundași Sidibe, Maripan, Badiashile, Henrique
Mijlocaşi Tchouameni, Fofana - Aguilar, Fabregas, Volland
Atacanţi Ben Yedder
Lyon Echipă probabilă Lyon
Portar Lopes
Fundași Dubois, Marcelo, Diomande, Cornet
Mijlocaşi Cacqueret, Mendes - Ekambi, Paqueta, Aouar
Atacanţi Depay

Statistica meciurilor directe Monaco v Lyon

Lyon a câștigat ultimele două meciuri de campionat, iar Monaco are un singur succes în ultimele 4. Cea mai recentă întâlnire a fost un 2-0 al monegascilor, la Lyon, în Cupa Franței.

Cote pentru Monaco v Lyon

Over 1 în prima repriză are 1.65. Varianta GG e cotată la 1.55.

Monaco vs Lyon Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

Dat fiind caracterul decisiv al acestui meci, mai ales în ceea ce o privește pe Lyon, nu văd altă variantă decât cea pe numărul de goluri. Betano pariuri sportive oferă cea mai bună cotă de pe piață pentru un meci cu cel puțin 3 reușite. 4 dintre ultimele 5 meciuri ale ambelor echipe au avut măcar 3 goluri. La fel, 8 dintre ultimele 9 partide directe.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Peste 2.5 goluri asiatic

1.65
Monaco vs Lyon

02 May 21, 22:00

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici