1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Ponturi fotbal, Ligue 1, Monaco - Angers

Ponturi fotbal, Ligue 1, Monaco - Angers

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-02-04 09:31:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

04 Februarie 2020, 20:00

Monaco

Monaco

versus
Angers

Angers

2.00

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Monaco v Angers

În etapa a 23-a din Ligue 1, Monaco are mare nevoie de toate punctele înmeciul cu Angers, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Monaco ocupă locul 13, cu 29 de puncte, în timp ce Angers este pe 12, cu 30 de puncte.

Participă gratuit la concursul PredictrX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Monaco: Forma echipei, știri și statistici

Debutul excelent al lui Robert Moreno pe banca lui AS Monaco, 3-3 cu PSG în deplasare, a fost dat uitării. Monegascii au trei înfrângeri consecutive în campionat, plus o eliminare din Cupa Franței. Trei din aceste patru înfrângeri au venit pe teren propriu. Deși lotul este unul excelent, atitudinea jucătorilor a lăsat de dorit la ultimele apariții. Monaco are acum șansa cu Angers să se redreseze, deși sunt absenți importanți. Bakayoko și Gelson Martins au fost eliminați la Nimes, ultimul riscând multe etape de suspendare, după ce l-a bruscat pe arbitrul partidei. Totuși, ROberto Moreno are înlocuitori de valoare, iar punctul forte, atacul, are suficiente resurse. Fabregas și Golovin vor reveni în primul 11 în locul celor doi suspendați, în timp ce Ben Yedder și Keita Balde vor rămâne în frontul ofensiv. Monaco a marcat în fiecare din ultimele zece partide jucate acasă în campionat.

Angers: Forma echipei, știri și statistici

Angers are un punct peste AS Monaco, dar nu traversează nici ea o perioadă prea bună. O singură victorie în ultimele opt etape, iar în ultimele două partide oficiale a fost eliminată din cupă și a pierdut drastic, 1-4 acasă, cu Reims. Oboseala și-ar putea spune cuvântul, mai ales că lotul nu este unul grozav din punct de vedere valoric. Mancini, Kanga, Ait Nouri și Melali sunt indisponibili pentru acest meci. ANgers a pierdut doar cinci meciuri din zece pe teren străin,unde a marcat doar de șapte ori și a primit 18 goluri. AȘadar, o medie de 1,8 goluri primite în deplasare. Bahoken ar putea încape ca titular în locul golgheterului Alioui, iar Ninga i-ar putea lua locul lui Thioub.

Echipe probabile

Monaco Echipă probabilă Monaco
Portar Lecomte
Fundași Henrichs, Badiashile, Maripan, Ballo TOure
Mijlocaşi Fabregas, Adrien Silva, Fofana
Atacanţi Golovin, Ben Yedder, Keita Balde
Angers Echipă probabilă Angers
Portar Butelle
Fundași Manceau, Traore, THomas, Capelle
Mijlocaşi Fulgini, Santamaria, Mangani, Lage
Atacanţi Ninga, Bahoken

Statistica meciurilor directe Monaco v Angers

Monaco a câștigat de trei ori din șase meciuri pe teren propriu cu Angers. La ultima vizită în principat, Angers a câștigat cu 1-0. În tur, a fost egal, 0-0

Cote pentru Monaco v Angers

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,83 pentru un meci cu cel puțin trei goluri și o cotă pentru cei curajoși, de 3,6 pentru o victorie a gazdelor la cel puțin două goluri diferență.

Monaco vs Angers Pont: AS Monaco câștigă

AS Moncao are un lot valoros și ar trebui să-și revină împotriva unei echipe care a încasat patru goluri acasă în ultima rundă. FOrma ambelor echipe este jos, dar cred că Monaco are șnasa să-și revină prima. Monegascii joacă acasă și au un cvartet valoros în Ben YEdder, Balde, Fabregas și Golovin, care poate da peste cap orice apărare. Cred că Monaco este suficient de motivată și va avea atitudinea potrivită pentru a trece de un adversar modest.

Fotbal Franţa - Ligue 1

AS Monaco câștigă

2.00
Monaco vs Angers

04 Feb 20, 20:00

Miza: 10/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Monaco vs Angers Pont: Peste 24,5 faulturi

După starturi diametral opuse de sezon, Angers și Monaco nu au continuat în aceeași notă. Trupa din Principat și-a revenit și urcat mult în ierarhie, în timp ce oaspeții de marți nu au putut ține ritmul și au ajuns la jumătatea clasamentului. Fotbalul propus de Angers este unul destul de dur, cu un număr ridicat de faulturi și cu fragmentări dese. Meciul din tur dintre cele două s-a încheiat la egalitate (0-0), iar la capitolul faulturi a fost 16-15. Angers vine după înfrângerea cu Reims (1-4), dar la faulturi a rămas constantă: 15-13. Monaco este și ea una dintre fruntașele la acest capitol - vine după două eliminări încasate în dueluri din etapa precedentă, cu Nîmes. Betano oferă un barem de faulturi accesibil, pe care cred că cele două formații îl vor depăși fără mai probleme. Succes!

Fotbal Franţa - Ligue 1

Peste 24,5 faulturi

1.70
Monaco vs Angers

04 Feb 20, 20:00

Miza: 9/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici