1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Metz vs PSG. Ponturi Pariuri Ligue 1, 22.09.2021. PSG merge ceas

Metz vs PSG. Ponturi Pariuri Ligue 1, 22.09.2021. PSG merge ceas

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-09-21 16:20:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

22 Septembrie 2021, 22:00

Metz

Metz

versus
PSG

PSG

2.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Metz v PSG

PSG joacă pe terenul lui Metz, în etapa a 7-a din Ligue 1. Parizienii au punctaj maxim după primele 6 runde, în vreme ce Metz este ultima, cu doar 3 puncte obținute. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Metz: Forma echipei, știri și statistici

Metz este ultima după 6 etape, una dintre cele 3 echipe care nu au câștigat niciun meci până acum, alături de Brest și Saint-Etienne. Mai mult decât atât, băieții lui Frederic Antonetti au și cea mai slabă defensivă din campionat, cu 13 goluri încasate în cele 6 meciuri de până acum. La capitolul ofensivă, Metz începuse bine, cu 3 goluri marcate împotriva lui Lille (3-3), dar, de atunci, a mai marcat doar cu Reims (1-1) și Clermont (2-2). Acestea sunt și singurele partide în care Metz a ieșit neînvinsă de pe teren. În rest, când nu a marcat, a pierdut, 0-2 cu Nantes, 0-2 cu Troyes și 0-3 cu Strasbourg, în ultima etapă. 

NDoram este accidentat, iar Delaine, incert. Lotul lui Antonetti nu este nici pe departe foarte ofertant, astfel încât ”Piratul” are multe probleme în a alcătui un prim 11 care să încerce să reziste în fața colecției de vedete a Parisului. Metz se va baza pe o apărare cu 3 fundași centrali, Kouyate, Bronn și Udol. Boulaya și Gueye vor juca în spatele lui Niane, într-un 3-4-3 destul de riscant. 

Metz are un singur succes pe teren propriu, în 2021, 2-0 cu Nantes, în ianuarie. De atunci, s-au adunat 11 partide fără victorie, între care nu mai puțin de 7 eșecuri. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

PSG: Forma echipei, știri și statistici

Parisul este lider în Ligue 1, dar a început să dea semne de slăbiciune. Remiza de la Bruges, 1-1 la debutul în Liga Campionilor, n-a fost chiar întâmplătoare. În ultima etapă de campionat, PSG a învins-o pe Lyon cu 2-1, dar golul victoriei a venit în prelungirile partidei, marcat de Icardi. A fost al 6-lea succes din tot atâtea meciuri jucate în campionat, dar lumea nu prea vorbește de problemele din jocul echipei lui Pochettino, ci mai mult de schimbarea lui Messi cu Hakimi, venită cu un sfert de oră înainte de finalul meciului. A fost al 3-lea meci al argentinianului, care a lovit bara, dar a rămas fără gol marcat în tricoul parizienilor. Pentru prima dată, Pochettino i-a folosit pe cei 4 fantastici, Mbappe, Messi, Neymar și Di Maria.

Cei 4 vor rămâne doar 3, pentru că Messi are o problemă la genunchi și nu vavface deplasarea la Metz. Asta e șansa lui Icardi, care va fi titular, după golul cu Lyon. Și Hakimi va fi titular, la fel ca Diallo. Cei 2 vor intra în locul lui Mendes și Kehrer. Ramos, Kurzawa, Verratti, Bernat și Dagba sunt indisponibili.

PSG are 10 victorii și o remiză în ultimele 11 meciuri de campionat și de fiecare dată a condus la pauză. Ultimul eșec este cel de la Lorient, 2-3 pe 31 ianuarie. Parizienii au marcat în ultimele 14 deplasări, de la 0-0 cu Lille, în decembrie anul trecut. 

Echipe probabile

Metz Echipă probabilă Metz
Portar Oukidja
Fundași Kouyate, Bronn, Udol
Mijlocaşi Centonze, Maiga, Sarr, Yade
Atacanţi Gueye, Boulaya - Niane
PSG Echipă probabilă PSG
Portar Donnarumma
Fundași Hakimi, Kimpembe, Marquinhos, Diallo
Mijlocaşi Paredes, Herrera - Di Maria, Neymar, Mbappe
Atacanţi Icardi

Statistica meciurilor directe Metz v PSG

PSG a câștigat ultimele 11 meciuri cu Metz, jucate in toate competițiile. Gazdele din această etapă n-au mai ieșit neînvinse dintr-o partidă cu parizienii din august 2007, când remizau fără goluri pe teren propriu. Ultima victorie datează din mai 2006 (1-0). Ultima întâlnire directă s-a jucat chiar pe Stade Saint-Symphorien și s-a încheiat 3-1 pentru parizieni.  

Cote pentru Metz v PSG

PSG are 1.78 pentru un HA (-0.5) la pauză. Un Over 3 este cotat la 1.76. 

Metz vs PSG Pont: PSG HA (-1) - prima repriză

Diferența dintre cele două echipe este uriașă, practic, nu există nicio legătură între cele două în afara faptului că joacă în aceeași competiție. Mă aștept ca parizienii să facă în așa fel încât să-și asigure punctele foarte repede, pentru a-și economisi forțele în perspectiva partidei cu Montpellier, de sâmbătă. Cred că avem toate motivele să pariem pe un handicap asiatic la pauză (-1), cu miza returnată în cazul în care parizienii au avantaj minim după primele 45 de minute. Cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Fotbal Franţa - Ligue 1

PSG HA (-1) - prima repriză

2.87
Metz vs PSG

22 Sep 21, 22:00

Miza: 8/10
Cota: 2.87
Status: Pierdut

Metz vs PSG Pont: PSG HA-1

Supervedetele lui PSG funcționează fără cusur în campionat, au 6 victorii consecutive din tot atâtea posibile și nu prea au cum să dea chix în fața ultimei clasate, Metz, formație fără succes în Ligue 1 pe care PSG a învins-o în cele mai recente 5 partide directe în deplasare, ultimele 3 chiar la handicap, PSG înscriind 10 goluri, iar Metz doar 2. Formația pariziană, chiar dacă va avea câteva absențe, n-are scuză dacă nu câștigă lejer acest meci, de aceea am ales să merg pe un succes clar al acestora, dar cu o mică măsură de siguranță, un handicap asiatic -1 la o cotă din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal Franţa - Ligue 1

PSG HA-1

1.45
Metz vs PSG

22 Sep 21, 22:00

Miza: 1/10
Cota: 1.45
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici