1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Metz - Lille. Ponturi pariuri Ligue 1. 09.04.2021

Metz - Lille. Ponturi pariuri Ligue 1. 09.04.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-04-09 00:21:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

09 Aprilie 2021, 22:00

Metz

Metz

versus
Lille

Lille

1.73

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Metz v Lille

Etapa cu numărul 32 din Ligue 1 se deschide cu meciul dintre Metz și Lille, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri. Metz ocupă locul nouă, cu 42 de puncte, în timp ce Lille este prima, cu 66 de puncte.

 

Metz: Forma echipei, știri și statistici

Metz este pe nouă în Franța și ar mai avea șanse să prindă un loc de cupă europeană, însă programul este complicat, cu șapte etape rămase de jucat. Metz urmează să joace cu Lille, PSG și Marseille până la final. Echipa pregătită de Frederic Antonetti a jucat marți în cupă la Monaco, unde a fost 0-0 după 120 de minute, iar monegascii s-au impus la loviturile de departajare. Așadar, o lovitură de moral primită de Metz, plus oboseală acumulată după 120 de minute jucate. Căpitanul Boye a văzut roșu și va lipsi de la acest meci, locul său în centrul apărării urmând a fi luat de Udol. Niane, Tchimbembé, Nguette, Pajot, Gueye sunt indisponibili pentru acest meci. Metz a luat doar un punct din ultimele trei etape de campionat și are două înfrângeri consecutive. Metz are trei înfrângeri consecutive pe teren propriu, cu Rennes, Angers, Strasbourg. 

Lille: Forma echipei, știri și statistici

Lille a dat lovitura în runda precedentă la Paris, unde a câștigat cu 1-0 împotriva lui PSG. Jonathan David a marcat unicul gol al partidei, în care elevii lui Galtier au jucat formidabil. Lille are trei puncte avans și vine la Metz pentru a câștiga, mai ales că mai are de jucat în aceste șapte runde cu Montpellier, Lyon, Lens sau Nice. Fundașul dreapta Djalo a văzut roșu pe finalul meciului cu PSG și este indisponibil, iat Celik are COVID, de aceea Bradaric ar putea fi improvizația în flancul drept al apărării. Jonathan David, marcatorul de la Paris, este accidentat la gleznă, astfel că veteranul Burak Ylmaz va fi titular în ofensivă. În rest, nu sunt probleme  și nu vor fi modificări față de 11-le de la Paris. Lille este cea mai bună echipă în deplasare, cu 34 de puncte luate, ca urmare a zece victorii și patru egaluri în 15 dispute. 

Echipe probabile

Metz Echipă probabilă Metz
Portar Oukidja;
Fundași Bronn, Udol, Kouyate;
Mijlocaşi Centonze, Angban, Fofana, Delaine; Boulaya;
Atacanţi Yade, Vagner
Lille Echipă probabilă Lille
Portar Maignan
Fundași Bradaric, Fonte, Botman, Reinildo
Mijlocaşi Sanches, Andre, Soumare, Bamba;
Atacanţi Ikone, Yilmaz

Statistica meciurilor directe Metz v Lille

Lille are trei victorii și un egal în ultimele patru confruntări cu Metz. În tur, Lille s-a impus cu 1-0

Cote pentru Metz v Lille

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 3,2 pentru un succes la cel puțin două goluri diferență pentru oaspeți și o cotă de 1,56 pentru PSF 2.

Metz vs Lille Pont: Lille câștigă

Lille are încrederea la cote maxime după succesul de la Paris și este cea mai bună echipă în deplasare din Ligue1. Metz vine după un meci de 120 de minute în cupă, în care a fost eliminată. Așadar, oboseală și dezamăgire, care vor putea fi greu surmontate în trei zile. Lille are un joc de contraatac excelent, cu Ikone și Bamba, iar Ylmaz este un finalizator excelent. Merg pe mâna oaspeților, care trebuie să-și consolideze poziția de lider și să pună presiune pe urmăritoare. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri

Fotbal Franţa - Ligue 1

Lille câștigă

1.73
Metz vs Lille

09 Apr 21, 22:00

Miza: 10/10
Cota: 1.73
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici