1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Olympique Marseille - St. Etienne. Ponturi pariuri Ligue 1, Franța 28.08.2021. A trecut OM peste scandalul de săptămâna trecută?

Olympique Marseille - St. Etienne. Ponturi pariuri Ligue 1, Franța 28.08.2021. A trecut OM peste scandalul de săptămâna trecută?

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-08-27 20:30:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

28 August 2021, 22:00

Marseille

Marseille

versus
Saint Etienne

Saint Etienne

1.91

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Marseille v Saint Etienne

Olympique Marseille – Saint-Etienne, partidă programată sâmbătă, de la ora 22.00, în etapa a 4-a din campionatul Franței, este prima pentru gazde după incidentele de săptămâna trecută, care au dus la întreruperea jocului cu Nice. OM și St. Etienne sunt două formații care au avut, atât în pregătiri, cât și în debutul sezonului, numai GG-uri. Oaspeții au reușit anul trecut să dea lovitura la Marsilia și să învingă cu 2-0, dar povestea e puțin probabil să se repete acum, formația lui Sampaoli dând impresia că înscrie destul de ușor.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Marseille: Forma echipei, știri și statistici

Olympique Marseille (locul 8, 4 puncte, golaveraj 5-4) are doar două etape la activ pentru că meciul de săptămâna trecută s-a întrerupt din cauza scandalului izbucnit la Nice. În minutul 75, un suporter i-a aruncat o sticlă cu apă în spate lui Payet, care a aruncat-o înapoi. Spectatorii au năvălit pe gazon, a izbucnit o altercație și între membrii celor două delegații, iar meciul nu s-a mai reluat.

Până atunci, însă, OM a arătat destulă forță. În prima etapă a bătut cu 3-2 la Montpellier (a fost condusă cu 2-0 la pauză. În etapa a doua a remizat acasă cu Bordeaux (a condus cu 2-0 la pauză).

Amicalele din intersezon, în care n-a pierdut deloc (deși 6 din 7 au fost cu GG) vin în sprijinul afirmației că OM este o echipă puternică în acest campionat.

La acest meci, Marseille nu va conta pe fundașul central Balerdi, suspendat.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! Vă așteptăm să câștigăm împreună
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Saint Etienne: Forma echipei, știri și statistici

St. Etienne (locul 11, 3 puncte, golaveraj 4-4) are un lot foarte bun, dar întârzie să convingă sub comanda lui Claude Puel. Echipa înscrie meci de meci, dar tot așa ia și golui, așa că acum e fără victorie după 3 etape cu GG: 1-1 (0-0) acasă cu Lorient, 2-2 (1-1) în deplasare la Lens, 1-1 (0-1) acasă cu Lille.

În apărarea “verzilor” ar fi calitatea ultimilor doi adversari, Lens – locul 7 în ediția precendentă și Lille – campioana en-titre.

Pentru Puel, presiunea e foarte mare, mai ales că Saint-Etienne vine la Marsilia cu câteva probleme de lot. Sissoko, Abi și Moueffek sunt incerți din diverse motive.

Pe hârtie, lucrurile sunt simple: St. Etienne trebuie să continue în stilul de până acum în atac. În schimb, trebuie să nu mai ia atâtea goluri. Pentru o formație care vine după 9 GG-uri consecutive, pare însă destul de greu de și făcut.

Echipe probabile

Marseille Echipă probabilă Marseille
Portar Mandanda
Fundași Saliba, Gonzalez, Peres
Mijlocaşi Under, Guendouzi, Kamara, Gueye, De la Fuente
Atacanţi Gerson, Payet
Saint Etienne Echipă probabilă Saint Etienne
Portar Green
Fundași Macon, Sow, Moukoudi, Kolodziejczak
Mijlocaşi Neyou, Camara, Youssouf
Atacanţi Hamouna, Khazri, Bouanga

Statistica meciurilor directe Marseille v Saint Etienne

Într-un amical disputat acum o lună, Marseille a învins la Saint-Etienne cu 2-1.

În sezonul trecut, însă, St. Etienne a învins surprinzător, de două ori, fără gol primit: 2-0 la Marsilia, 1-0 acasă.
Acum două campionate a fost exact pe dos: OM a câștigat de două ori, 1-0 acasă și 2-0 la St. Etienne.

În total, au fost 43 de partide între aceste formații. OM a câștigat 21, St. Etienne 11, de 11 ori a fost remiză.

Cote pentru Marseille v Saint Etienne

OM – St. Etienne mi se pare un meci clar de GG. Ambele formații au avut doar GG-uri în acest sezon – inclusiv în amicale. Betano pariuri ne dă cota 1,75 pentru “ambele marchează”.

Deși Saint-Etienne n-a pierdut încă niciun meci în acest sezon, cred că se va întâmpla acest lucru la OM. Gazdele sunt o echipă puternică, iar oaspeții încă nu reușesc să convingă pe deplin, deși au mulți jucători buni. Betano pariuri are cota 1,75 pentru victoria celor de la Marseille.

Marseille vs Saint Etienne Pont: Total asiatic +1 la pauză

Marseille a avut la pauză, în cele două etape disputate până acum, 0-2 la Montpellier și 2-0 acasă cu Bordeaux. Saint-Etienne a avut la pauză 0-0 acasă cu Lorient în prima etapă, 1-1 la Lens, în unica sa deplasare, și 0-1 acasă cu Lille. După cum se vede, există o tendință a celor două formații să termine prima repriză cu goluri primite sau înscrise, Vom miza pe acest lucru ca să jucăm totalul asiatic +1 la pauză – cota 1,91 în oferta Betano pariuri.

Miza: 7/10
Cota: 1.91
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici