1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Marseille vs Rennes. Ponturi Pariuri Ligue 1, 19.09.2021

Marseille vs Rennes. Ponturi Pariuri Ligue 1, 19.09.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-09-18 23:14:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

19 Septembrie 2021, 18:00

Marseille

Marseille

versus
Rennes

Rennes

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Marseille v Rennes

Marseille și Rennes se întâlnesc în etapa a 6-a din Ligue 1. Ambele echipe vin după debutul în cupele europene, unde au obținut câte o remiză. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Marseille: Forma echipei, știri și statistici

Marseille este neînvinsă în acest sezon, în care n-a jucat toate meciurile. Partida cu Nice a fost întreruptă și se va rejuca. Deocamdată, echipa lui Sampaoli ocupă locul 4, cu 10 puncte câștigate. În ultimul meci de campionat, Marseille s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Monaco. La mijlocul săptămânii, OM a remizat cu Lokomotiv Moscova, în grupele Europa League. Remiza din deplasare a avut gustul unei înfrângeri, pentru că rușii au egalat în finalul meciului, când jucau în inferioritate numerică. În cele 4 meciuri ale echipei de pe Velodrome, s-au marcat 15 goluri. Doar partida cu Monaco a avut mai puțin de 3 goluri.

Sampaoli nu poate miza pe Milik - polonezul încă se recuperează după o accidentare. Payet va juca 9 fals, cu Guendouzi și Gerson în spatele său. OM merge pe ideea unui sistem defensvi cu 3 fundași centrali, cu Saliba, Balerdi și Caleta-Car, în defensivă. Alvao Gonzalez mai are o etapă de suspendare după meciul de la Nice. 

Marseille vine după 10 meciuri fără eșec pe teren propriu, perioadă în care a obținut 7 victorii. În ultimele 5 meciuri de pe Velodrome, Marseille a dat și a luat gol, iar 4 dintre ele au avut cel puțin 3 goluri. 

YouTube
Concurs
 5️⃣0️⃣ lei Freebet + 2️⃣2️⃣9️⃣ FREESPINS  în perioada 11-19 septembrie 2021
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rennes: Forma echipei, știri și statistici

Rennes are o perioadă mai complicată, în care a adunat 3 partide fără victorie. După cele două eșecuri din Ligue 1, 0-2 cu Angers și Reims, echipa lui Bruno Genesio a remizat în prima partidă din grupele Conference League, 2-2 cu Tottenham. Acesta este privit ca un rezultat pozitiv, pentru că londonezii fac parte din lumea bună a fotbalului din Anglia. A fost un meci în care bretonii au fost conduși cu 1-0, dar au revenit cu golurile lui Tait și Laborde. S-a terminat 2-2, iar Rennes speră ca acesta să fie rezultatul care să-i permită să revină într-o formă mai bună. Meciul de pe Velodrome poate ajuta la refacerea moralului, dar și la mișcarea clasamentului, care a rămas încremenit la 5 puncte după primele 5 etape. Rennes are o singură victorie, 1-0 cu Nantes. 

Bretonii au probleme în zona ofensivă. Terrier este accidentat, astfel că va fi înlocuit de Guirassy. Nici Doku nu se simte foarte bine, dar ar putea fi recuperat până la ora meciului. Jonas Martin și Romain Salin nu vor putea fi folosiți. Sulemana și Laborde vor juca alături de Guirassy, în ofensivă, argumente suficiente pentru o partidă reușită pe Velodrome. Santamaria va coordona jocul din fața apărării, iar Aguerd și Bade vor asigura centrul defensivei.

Rennes are 4 meciuri fără victorie în deplasare, 3 eșecuri și o remiză. Ultima victorie este cea din aprilie, 3-0 pe terenul lui Angers. În 5 dintre ultimele 7 meciuri externe, Rennes a marcat. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! 7 luni pe plus din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Echipe probabile

Marseille Echipă probabilă Marseille
Portar Mandanda
Fundași Saliba, Caleta-Car, Balerdi
Mijlocaşi Lirola, Kamara, Gueye, de la Fuente
Atacanţi Guendouzi, Gerson - Payet
Rennes Echipă probabilă Rennes
Portar Gomis
Fundași Traore, Bade, Aguerd, Meling
Mijlocaşi Bourigeaud, Santamaria, Tait
Atacanţi Laborde, Guirassy, Sulemana

Statistica meciurilor directe Marseille v Rennes

Marseille este neînvinsă în ultimele 3 meciuri jucate acasă cu Rennes. Totuși, în această perioadă, echipa lui Sampaoli a câștigat doar o dată, în sezonul precedent (1-0). Ultimul succes al bretonilor, la Marsilia, datează din septembrie 2017 (3-1). 

Cote pentru Marseille v Rennes

OM are 1.93 pentru un succes. GG-ul este cotat la 1.87.

Marseille vs Rennes Pont: Peste 2 goluri asiatic

Marseille va fi împinsă de la spate de un stadion fierbinte, în fața unui adversar care nu este neapărat de primă mână, dar care este capabil să facă surprize mari. Sub comanda lui Genesio, Rennes a arătat mai bine, dar duce lipsa unui marcator care să facă diferența. Chiar și așa, Laborde și Guirassy pot pune probleme unei defensive care, uneori, se lasă dusă de val. Cred că vom vedea o partidă spectaculoasă. Mizez pe un Over 2, cu banii înapoi în cazul în care se marchează doar două goluri. Cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 9/10
Cota: 1.57
Status: Anulat

Marseille vs Rennes Pont: Peste 1.5 goluri

Marseille are un start bun de sezon, a acumulat 10 puncte după 4 etape și a marcat cel puțin 2 goluri în fiecare meci jucat în Ligue 1. Ambele formații vin după remize în competițiile europene, remize cu goluri, așa că avem premisele unui meci care să continue același trend al golurilor, mai ales că Rennes nu se simte prea bine în Ligue 1, are 2 eșecuri consecutive în care a primit câte 2 goluri. O să merg pe un pariu pe goluri, cel puțin 2, la o cotă din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Peste 1.5 goluri

1.36
Marseille vs Rennes

19 Sep 21, 18:00

Miza: 1/10
Cota: 1.36
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici