1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Marseille vs Dijon. Ponturi Pariuri Ligue 1, 04.04.2021

Marseille vs Dijon. Ponturi Pariuri Ligue 1, 04.04.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-04-03 18:33:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

04 Aprilie 2021, 22:00

Marseille

Marseille

versus
Dijon Bourgogne

Dijon Bourgogne

1.98

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Marseille v Dijon Bourgogne

Marseille primește vizita lui Dijon în etapa a 31-a din Ligue 1. OM speră la un loc de Europa League, în vreme ce Dijon, care e ultima, are doar șanse teoretice de a mai prinde locul de baraj. Pontul recomandat, la finalul analizei meciului. 

Marseille: Forma echipei, știri și statistici

Marseille a suferit un eșec dur în ultima etapă de campionat. A fost un 0-3 pe terenul lui Nice, rezultat care a mai temperat entuziasmul fanilor lui OM, după venirea lui Sampaoli. Victoriile cu Rennes (1-0) și Brets (3-1) au rămas în urmă, iar atenția se îndreaptă către acest meci extrem de important, care, deși e abordabil, poate fi o capcană, așa cum a fost și partida cu Nîmes, pierdută cu 1-2, la mijlocul lui ianuarie. Doar o victorie o menține pe OM cu șanse mari în lupta pentru un loc european. 

Milik va conduce atacul, deși nu va mai rămâne pe Velodrome și din vară încolo, pentru că Marseille n-are bani pentru a le face concurență celorlalte nume mari interesate de atacantul polonez. Thauvin va fi partenerul lui Milik, în ofensivă. Pentru ca Caleta Car este suspendat, Bouba Kamara va fi retras în linia de 3 fundași, alături de Balerdi și Alvaro Gonzalez. Amavi și Rongier s-au întors la antrenamente și vor fi titulari. 

Marseille a câștigat 10 puncte din ultimele 12 puse în joc, pe teren propriu, unde a pierdut ultima dată cu PSG, în februarie. Doar Lyon (1-1) a plecat neînvinsă în ultimele 4 meciuri de pe Velodrome. 

Dijon Bourgogne: Forma echipei, știri și statistici

Dijon a pus cruce speranțelor de a rămâne în Ligue 1. Dijon a pierdut ultimele 11 meciuri - 10 în campionat și 1 în Cupa Franței - serie care a făcut ca locul de baraj să fie la  14 puncte distanță. Așadar, șanse minime pentru echipa lui David Linares, care n-a câștigat în ultimele 13 meciuri. Ultimul succes este un 3-1 pe terenul lui Nîmes, în ultima etapă din 2021. Dijon are cel mai slab atac din Ligue 1 - 20 de goluri marcate - și o apărare care a încasat nu mai puțin de 51 de goluri. Doar Brest (53), Lorient (54) și Nîmes (56) au încasat mai multe.

Ndong și Kamara sunt suspendați, iar Cheikh este incert. Linares își va așeza echipa tot în 3-5-2, cu Panzo, Manga și Coulibaly în defensivă. Konate și Balde vor juca în atacul ultimei clasate. 

Dijon a obținut doar 9 puncte în deplasare, în acest sezon - ultimul dintre ele, la Nîmes, în primul meci din 2021. Dijon a pierdut ultimele 5 meciuri din deplasare, iar în 3 dintre ele a primit cel puțin 3 goluri. Lille este singura echipă care nu i-a dat mai mult de un gol ultimei clasate, în această perioadă. 

Echipe probabile

Marseille Echipă probabilă Marseille
Portar Mandanda
Fundași Balerdi, Gonzalez, Kamara
Mijlocaşi Lirola, Cuisance, Rongier, Payet, Amavi
Atacanţi Thauvin, Milik
Dijon Bourgogne Echipă probabilă Dijon Bourgogne
Portar Racioppi
Fundași Coulibaly, Manga, Panzo
Mijlocaşi Boey, Marie, Lautoa, Celina, Muzinga
Atacanţi Konate, Balde

Statistica meciurilor directe Marseille v Dijon Bourgogne

Marseille a câștigat 6 dintre ultimele 10 meciuri directe cu Dijon, care s-a impus o singură dată, chiar pe Velodrome. A fost un 2-1 în martie 2012. Ultimele două directe s-au încheiat fără goluri, dar s-au jucat la Dijon. La ultimul meci pe Velodrome, OM s-a impus cu 2-0. 

Cote pentru Marseille v Dijon Bourgogne

Marseille are 1.57 la victorie. Un succes la cel puțin două goluri diferență este cotat la 2.55.

Marseille vs Dijon Bourgogne Pont: Marseille câștigă HA (-1)

La 3 puncte în spatele poziției a 5-a și cu Rennes și Montpellier la un singur punct în spate, Marseille nu are marjă de eroare, mai ales în fața ultimei clasate. După eșecul cu Nice, echipa lui Sampaoli are o misiune aparent ușoară și cred că va face totul pentru a obține un succes facil. Cred că OM va reuși să reînnoade șirul victoriilor și se va impune la cel puțin două goluri. Iau asiaticul în cazul în care Dijon face un meci bun și pierde la un singur gol diferență. Betano pariuri sportive oferă cea mai bună cotă.

Miza: 8/10
Cota: 1.98
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici