1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Marseille vs Brest

Marseille vs Brest. Ponturi Pariuri Ligue 1, 27.05.2023

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-05-26 23:08:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

27 Mai 2023, 22:00

Marseille

Marseille

versus
Brest

Brest

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Marseille v Brest

Marseille joacă pe teren propriu cu Brest în etapa a 37-a din Franța și încă mai speră într-o minune. Pentru a prinde locul 2, echipa lui Igor Tudor trebuie să câștige ambele meciuri rămase până la finalul sezonului, iar Lens să le piardă pe amândouă. Brest vine în vacanță pe Velodrome, fără niciun obiectiv. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Marseille: Forma echipei, știri și statistici

Marseille are nevoie de un miracol pentru a mai prinde locul 2. Echipa lui Igor Tudor este la 5 puncte în spatele lui Lens, iar șansele de a prinde direct grupele Ligii Campionilor sunt minime. Marseille a fost multă vreme pe locul secund, dar în ultimele 3 etape a luat doar 3 puncte și acelea cu emoții. OM a fost condusă pe Velodrome de Angers, dar s-a impus, în cele din urmă, cu 3-1. Diferența a fost făcută în deplasare, acolo unde echipa lui Igor Tudor a excelat până aproape de finalul stagiunii. OM a pierdut ultimele două meciuri jucate departe de Velodrome. A fost 1-2 la Lens, într-un adevărat baraj pentru locul 2, și același scor s-a înregistrat și la Lille, în runda precedentă, deși echipa din Vechiul Port a condus cu 1-0 la pauză. Apărarea a fost depășită de multe ori în ultima perioadă - Marseille a luat gol în ultimele 6 meciuri - toate au fost GG3+. Ultimul mec i în care OM nu a luat gol, 0-0 la Lorient. Băieții lui Igor Tudor sunt neînvinși în ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu - două remize și 3 victorii. PSG este ultima echipă care a câștigat pe Velodrome, 3-0 în februarie. OM a luat gol în ultimele 10 meciuri de acasă, de la un 1-0 cu Lyon, în noiembrie.

Payet este suspendat pentru meciul cu Reims, astfel că, în spatele lui Alexis Sanchez vor juca Malinovskyi și Under. Vitinha va începe meciul pe bancă. Gigot s-a accidentat la Lille, iar Tudor îl va retrage pe Kolasinac în linia de trei fundași. În flancul stâng va juca un fotbalist care e obișnuit cu postul, Kabore. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Brest: Forma echipei, știri și statistici

Brest a avut un sezon destul de relaxat, grație parcursului aproape impecabil din martie încoace. Venirea lui Eric Roy a fost cel mai bun lucru ca li se putea întâmpla bretonilor, care au pierdut doar două partide în ultimele 11 etape. Doar PSG și Lorient au învins-o pe Brest în ultimele 11 meciuri de campionat, așa că băieții lui Roy sunt foarte relaxați. Brest ocupă locul 14, cu 41 de puncte, la 8 puncte distanță de poziția a 17-a. Bretonii vin după două victorii consecutive, 1-0 cu Auxerre și 2-1 cu Clermont, ambele pe teren propriu. Bretonii au pierdut doar o dată în ultimele 4 etape, 1-2 la Lorient, dar cele trei victorii din această perioadă au fost obținute pe teren propriu, unde echipa lui Roy a câștigat ultimele 5 partide. Meciurile din deplasare sunt mai problematice. Bretonii nu au niciun succes în ultimele 4 deplasări, dar au pierdut doar o dată. Ultimul succes extern, 1-0 la Strasbourg, la începutul lui martie, singura victorie în ultimele 11 deplasări.

Noah Fadiga și Loic Remy sunt singurii indisponibili ai lui Brest, dar echipa lui Eric Roy are nume importante în ofensivă. Honorat, Del Castillo și Douaron vor juca în spatele lui Mounie. Chardonnet și Brassier vor alcătui cuplul de fundași centrali. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

Marseille Echipă probabilă Marseille
Portar P. Lopez
Fundași Mbemba, Balerdi, Kolasinac
Mijlocaşi Clauss, Veretout, Rongier, Kabore
Atacanţi Malinovskyi, Under - Sanchez
Brest Echipă probabilă Brest
Portar Bizot
Fundași Lala, Chardonnet, Brassier, Duverne
Mijlocaşi Lees-Melou, Belkebla - Honorat, Del Castillo, Le Douaron
Atacanţi Mounie

Statistica meciurilor directe Marseille v Brest

Marseille a scos doar un punct în tur (1-1), pe terenul unde câștigase clar sezonul trecut (4-1). Bretonii au făcut surpriza la ultima partidă jucată pe Velodrome - s-au impus cu 2-1, deși au fost conduși cu 1-0. Marseille a câștigat ultimul meci acasă în martie 2021, când s-a impus cu 3-1. 

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Marseille v Brest

O victorie la două goluri a lui OM este cotată la 2.02. Un meci cu cel puțin 3 goluri are 1.60.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Marseille vs Brest Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Marseille va intra pe teren hotărâtă să rezolve cât mai repede meciul cu Brest, pentru ca apoi să aștepte vești de la Lens. Va fi un meci spectaculos, fără îndoială, pentru că bretonii nu au absolut nimic de pierdut și vor încerca să profite de situația disperată a băieților lui Igor Tudor. Cred că se va marca încă din prima repriză. Dacă va fi doar un gol, miza va fi returnată. Cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Marseille vs Brest Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Marseille speră la o minune pe final de campionat pentru a prinde locul 2. Șansele sunt mici, dar trebuie să și le joace. Are în față un Brest liniștit care nu mai are o miză anume pe acest final de campionat așa că oaspeții ar trebui să joace mai relaxat. Oricum, Marseille are o serie de 3 victorii la rând pe teren propriu în care a marcat de la 2 goluri în sus. Meciurile celor de la OM produc multe goluri rapid, mai ales pe teren propriu, așa că anticipez un start fulminant care să ne aducă reușite. Cota vine din oferta Netbet pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 3.90
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici