1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Marseille vs Angers

Marseille vs Angers. Ponturi Pariuri Ligue 1, 04.02.2022. Marseille încearcă să se redreseze

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-02-04 00:23:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

04 Februarie 2022, 22:00

Marseille

Marseille

versus
Angers

Angers

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Marseille v Angers

Marseille primește vizita lui Angers, în etapa a 23-a din Ligue 1. OM vine după marea deziluzie provocată de eșecul de la Lyon, meci în care a condus până cu un sfert de oră înainte de final, în vreme ce oaspeții au pierdut trei dintre ultimele cinci meciuri de campionat. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Marseille: Forma echipei, știri și statistici

Marseille a ratat șansa de a se întoarce cu toate punctele de la Lyon, ceea ce i-ar fi permis echipei lui Jorge Sampaoli să rupă clasamentul și să se concentreze doar asupra duelului cu Nice, pentru calificarea în UEFA Champions League. O parte secundă foarte slabă, încheiată fără șut pe spașiul porții, a făcut ca OM să nu poată gestiona cum trebuie avantajul dat de golul marcat de Guendouzi, în startul meciului. Un număr de magie al lui Dembele a făcut ca Marseille să piardă în minutul 89. A fost primul eșec după 5 etape pentru echipa lui Sampaoli. Marseille a rămas pe locul 3, la două puncte în spatele lui Nice, și are mare nevoie de succes pentru a-și păstra poziția de Champions League. OM are doar două eșecuri în ultimele 14 partide de campionat.

Față de meciul din restanța cu Lyon, Sampaoli poate conta pe Kolasinac și Bakambu, care n-au avut drept de joc la mijlocul săptămânii pentru că nu erau legitimați la Marseille atunci când ar fi trebuit să se dispute inițial partida cu echipa lui Peter Bosz. Cel mai probabil, cei doi vor intra pe parcurs. Under, Payet și Henrique vor juca din primul minut, în ofensivă. Pape Gueye și Baba Dieng nu s-au întors de la Cupa Africii, iar Gerson este plecat la naționala Braziliei. 

Marseille nu se poate lăuda cu un parcurs prea bun pe teren propriu, în acest sezon. A câștigat doar 4 partide, iar în ultimele 3 meciuri jucate pe Velodrome a scos doar două puncte. A pierdut cu Brest (1-2) și a remizat cu Reims (1-1) și Lille (1-1). Ultimul succes, și singurul din ultimele 7 meciuri jucate acasă, este cel cu Troyes (1-0) de la finalul lui noiembrie. Marseille are cele mai multe remize acasă (5) la egalitate cu Lyon și a scos doar 17 puncte în cele 11 partide jucate pe Velodrome. A marcat în 9 dintre cele 11 și a primit gol în 7 dintre aceste partide. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și ianuarie 2022 tot pe profit. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Angers: Forma echipei, știri și statistici

Angers nu trece printr-o perioadă prea bună și se află abia în partea a doua a ierarhiei. Echipa lui Gerard Baticle a pierdut 3 dintre ultimele 5 meciuri de campionat și ocupă doar poziția a 12-a, cu 29 de puncte. Locurile care duc în cupele europene nu sunt foarte departe, la doar 6 puncte, dar inconstanța în evoluții nu-i permite lui Angers să viseze la prea mult în acest sezon. În ultima etapă, Les Angevins au pierdut acasă cu Saint-Etienne (0-1), un meci în care au evoluat înfiorător. N-au avut cine știe ce ocazii în fața celei mai slabe echipe din campionat, iar autogolul lui Mendy, din minutul 42, s-a dovedit a fi imposibil de întors. 

Baticle primește câteva întăriri față de ultima partidă. Boufal și Ounahi s-au întors de la Cupa Africii și vor fi titulari pe terenul lui Marseille. Din primul minut va juca și Doumbia, care a fost suspendat la partida cu Saint-Etienne. Ebosse și Bahoken abia au fost eliminați din Cupa Africii și vor putea juca abia săptămâna viitoare, în vreme ce Brahimi a plecat la Nice. Hajdarevic și Jakolis au venit în această perioadă de mercato, dar numai fratele fostului jucător de la CFR și FCSB va fi titular. 

Angers a obținut doar două victorii în deplasările din acest sezon. După ce s-a impus la Strasbourg (2-0) în startul sezonului, echipa lui Baticle n-a mai câștigat timp de 7 etape în deplasare, până la victoria cu Reims (2-1), din 5 decembrie. De atunci, Angers a mai scos un punct la Lorient (0-0) și a pierdut la scor cu Montpellier (1-4). Nimeni nu are mai multe remize decât Angers (7) în acest sezon, în deplasare. Doar PSG (1) a pierdut mai puține partide pe teren străin decât echipa lui Baticle (2). Angers a marcat în 10 dintre cele 11 deplasări și a luat gol în 9 meciuri jucate afară. 

Echipe probabile

Marseille Echipă probabilă Marseille
Portar P. Lopez
Fundași Lirola, Saliba, Caleta-Car, Peres
Mijlocaşi Guendouzi, Kamara, Rongier
Atacanţi Under, Payet, Henrique
Angers Echipă probabilă Angers
Portar Petkovic
Fundași Mendy, Manceau, Traore
Mijlocaşi Pereira Lage, Ounahi, Mangani, Fulgini, Doumbia
Atacanţi Jakolis, Boufal

Statistica meciurilor directe Marseille v Angers

Angers s-a dovedit a fi un adversar complicat pentru Marseille, în ultima perioadă. 6 dintre ultimele 9 meciuri directe s-au încheiat la egalitate. Marseille s-a impus de două ori, iar Angers, o dată. Ultimul meci jucat pe Velodrome s-a încheiat cu victoria gazdelor, 3-2. Angers n-a mai câștigat pe terenul lui Marseille din 2015, când se impunea cu 2-1. 

Cote pentru Marseille v Angers

Cota lui OM a tot scăzut și a ajuns la 1.52 pentru victorie. Dacă un eventual succes se va contura mai greu decât e prevăzut, un alt pariu interesant este cel pe cornere. Un meci cu cel puțin 10 cornere este cotat la 1.90. Cu Montpellier, în Cupa Franței, OM a avut 16 cornere. Cu Lille, la ultimul meci de campionat jucat pe Velodrome, au fost 15 lovituri de la colțul terenului pentru echipa lui Sampaoli. 

Marseille vs Angers Pont: Marseille câștigă - HA (-1)

Marseille este favorita întâlnirii de pe Velodrome și mă aștept să-și respecte statutul, cu atât mai mult cu cât eșecul de la Lyon a împiedicat-o să se poziționeze foarte bine în lupta pentru calificarea directă în Liga Campionilor. Cred că vom asista la un meci în care Angers nu va putea emite mari pretenții, în ciuda evoluțiilor bune din deplasare. Sunt multe schimbări în echipă, astfel încât omogenitatea are de suferit. Din oferta de pariuri sportive Superbet, am ales varianta unui succes al lui OM, la cel puțin două goluri diferență. Dacă va fi victorie la limită, miza va fi returnată.

Miza: 10/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici