1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Lyon vs Reims

Lyon vs Reims. Ponturi Pariuri Ligue 1, 27.05.2023

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-05-26 22:25:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

27 Mai 2023, 22:00

Lyon

Lyon

versus
Reims

Reims

2.27

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lyon v Reims

Lyon primește vizita lui Reims, în etapa a 37-a din Ligue 1. Lyon încă nu a renunțat la visul european, dar are de recuperat 4 puncte față de Lille, în ultimele două runde. Reims nu are niciun obiectiv și vine pe Groupama Stadium fără nicio grijă. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Lyon: Forma echipei, știri și statistici

Cu două etape înainte de finalul sezonului, Lyon are de recuperat 4 puncte în lupta pentru un loc de cupă europeană. În ultima vreme, echipa lui Blanc a tot dat cu piciorul șanselor de a se apropia de Lille, care rezistă pe poziția a cincea. Lyon a pierdut acum două etape la Clermont-Ferrand, după ce a avut 1-0, iar Lacazette a ratat un penalty în minutul 90+4. Și de fiecare dată, după fiecare pas greșit, OL le-a dat din nou speranțe fanilor. În ultima etapă de campionat, Lyon a jucat impecabil cu Monaco, pe care a învins-o cu 3-1, deși monegascii au deschis scorul în minutul 2. Calculele sunt simple înaintea meciului cu Reims - fără victorie, Blanc își poate lua adio de la cupele europene, iar meciul de la Nisa, din ultima etapă va fi doar o plimbare pe Coasta de Azur. Partidele lui OL au fost foarte spectaculoase - ultimele 7 meciuri de campionat au fost GG3+. Pe teren propriu, Lyon a dat și a luat gol în ultimele 5 meciuri din Ligue 1. 

Pe umerii lui Lacazette stau toate speranțele echipei lui Blanc. Căpitanul lui Lyon este al doilea marcator al campionatului, cu 26 de goluri, doar două mai puțin decât Kylian Mbappe. Barcola și Cherki au făcut un meci extraordinar cu Monaco și fanii lui OL speră ca ambii să repete evoluția și cu Reims. Practic, va fi aceeași echipă din meciul cu Monaco.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Reims: Forma echipei, știri și statistici

Will Still și-a îndeplinit obiectivul într-un moment în care puțini îi dădeau șanse lui Reims să se salveze. Reims a stabilit o performanță uluitoare pentru o echipă de talia ei - 19 meciuri fără eșec a fost o serie echivalentă cu salvarea de la retrogradare. Practic, o jumătate de sezon în care Reims nu a pierdut deși a avut de înfruntat adversari unul și unul. De pe 2 octombrie până pe 19 martie a fost neînvinsă Reims, care a pierdut acasă cu Marseille primul meci după 5 luni și jumătate. În ultima perioadă, Reims nu prea s-a mai întâlnit cu succesul. Băieții lui Still au obținut doar o victorie în ultimele 7 etape, dar a fost un succes important, 1-0 cu Lille, pe teren propriu. În ultimele două runde, Reims a pierdut cu Lens, deși a avut 1-0 și superioritate numerică, apoi a remizat acasă cu Angers (2-2), meci în care a condus cu 1-0 și 2-1. De la victoria obținută pe terenul lui Nantes, 3-0 la începutul lui aprilie, Reims a pierdut ultimele 3 deplasări, meciuri în care a marcat doar o dată. 

Reims are și ea un marcator cu statistici excelente. Balogun a marcat de 20 de ori în acest sezon și este al patrulea în ierarhia golgheterilor din Franța. Ito, Flips și Maolida vor juca în spatele lui Balogun. Muntetsi este omul cel mai important de la mijlocul terenului. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

Lyon Echipă probabilă Lyon
Portar Lopes
Fundași Kumbedi, Diomande, Lukeba, Tagliafico
Mijlocaşi Caqueret, Tolisso - Barcola, Jeffinho, Cherki, Jeffinho
Atacanţi Lacazette
Reims Echipă probabilă Reims
Portar Diouf
Fundași Foket, Abdelhamid, Agbadou, Busi
Mijlocaşi Munetsi, Cajuste - Ito, Flips, Maolida
Atacanţi Balogun

Statistica meciurilor directe Lyon v Reims

Reims este neînvinsă în ultimele 4 meciuri cu Lyon, dar trei dintre ele s-au încheiat la egalitate. Tot egal a fost și în turul campionatului, 1-1. Ultimul meci jucat la Lyon s-a încheiat cu victoria echipei lui Will Still, 2-1. Ultima victorie a lui Lyon, 3-0 pe teren propriu, în noiembrie 2020.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Lyon v Reims

Lyon are 1.62 la victorie. Un meci cu goluri marcate în ambele porți este cotat la 1.60.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Lyon vs Reims Pont: Peste 1.5 goluri în prima repriză

Dacă este să aibă o șansă la cupele europene, Lyon nu are altă variantă decât să câștige meciul cu Reims. Echipa lui Blanc s-a trezit târziu, dar dă semne că are resurse. Reims vine în vacanță la Lyon, astfel că este posibil ca meciul să fie spectaculos. În ultimele 4 partide ale lui OL s-a marcat de cel puțin două ori până la pauză. Cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Miza: 8/10
Cota: 2.27
Status: Castigat

Lyon vs Reims Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Lyon trebuie să tragă tare dacă mai speră la loc de cupe europene. Speră că acest hei rup de final de campionat să îi și aducă roade. Primește vizita unei echipe fără griji, Reims, care este predispusă să încaseze goluri multe. Cele mai recente 2 partide jucate de Lyon pe teren propriu au generat multe goluri, ba chiar și un spectaculos 5-4 cu Montpellier. Iar prima repriză a fost una bogată în goluri, rezultat la care mă aștept și în această seară. Cota vine din oferta Netbet pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 3.30
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici