1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Lyon vs PSG

Lyon vs PSG. Ponturi Pariuri Ligue 1, 18.09.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-09-17 20:53:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

18 Septembrie 2022, 21:45

Lyon

Lyon

versus
PSG

PSG

1.60

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Lyon v PSG

Lyon joacă pe teren propriu cu PSG, în derby-ul etapei a opta din Ligue 1. După două eşecuri consecutive, Lyon a coborât pe locul 5, la 6 puncte distanţă de grupul fruntaş, condus de campioana Franţei. Pontul recomandat îl găsiţi la finalul analizei meciului. 

Lyon: Forma echipei, știri și statistici

Lyon a dat cu piciorul startului excelent de sezon. Fără eşec în primele 5 etape, echipa lui Peter Bosz a cedat în ultimele două partide, ceea ce a făcut ca echipa să coboare pe poziţia a 5-a, la 6 puncte în spatele grupului celor 3 echipe aflate la egalitate - PSG, Marseille şi Lorient. Lyon a pierdut cu Lorient, 1-3 în deplasare, iar în runda precedentă a cedat la Monte Carlo (1-2). A fost un eşec venit contrar cursului jocului, pentru că echipa lui Bosz a fost mai bună decât AS Monaco. 

Boateng este incert pentru această întâlnire, iar Pollersbeck nu are nicio şansă de a prinde lotul. Lacazette, în ciuda unei intervenţii chirurgicale la corzile vocale, va fi titular, alături de Toko Ekamby şi Tete. În defensivă, Peter Bosz va miza pe Mendes şi Lukeba. Aouar a revenit după accidentare şi va juca după pauză.

Lyon a câştigat toate meciurile jucate pe teren propriu, în acest sezon şi în fiecare a marcat de cel puţin două ori. În toate cele 4 partide au fost cel puţin 3 reuşite. Lyon a luat gol în 3 dintre cele 4 întâlniri de pe Groupama Stadium, excepţia fiind chiar ultimul meci, 5-0 cu Angers. Lyonezii au câştigat ultimele 8 partide jucate acasă, în Ligue 1. Ultimul eşec datează din martie, 2+4 cu Rennes. În ultimele 9 meciuri de la Lyon s-au marcat cel puţin 3 goluri. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG conduce grupul celor 3 echipe care au obţinut 6 victorii şi un egal în primele 7 partide ale sezonului. Parizienii sunt lideri la golaveraj, având cele mai multe goluri marcate (25), cu 9 mai mult decât următoarea din această ierarhie, Montpellier. PSG vine la Lyon după 5 victorii consecutive, deşi ultima a fost obţinută cu ceva emoţii. La mijlocul săptămânii, campioana Franţei a fost condusă în Israel, dar Mbappe, Neymar şi Messi au întors rezultatul. A fost pentru prima dată când cei trei şi-au trecut numele pe lista marcatorilor, în Liga Campionilor, în acelaşi meci. Singurul pas greşit al lui PSG rămâne cel cu Monaco, 1-1 pe Parc des Princes. 

Galtier nu are cum să schimbe ceva în ofensivă, unde Mbappe, Messi şi Neymar sunt de neînlocuit. Navas, Kimpembe şi Renato Sanches sunt indisponibili pentru această întâlnire. Fabian Ruiz va fi titularizat alături de Soler şi Verratti, în linia mediană. În condiţiile absenţei lui Kimpembe, Galtier va umbla la formula defensivă - va trece la un sistem cu 4 apărători, iar în centrul defensivei vor juca Marquinhos şi Ramos.

PSG n-a mai pierdut în deplasare din martie, 0-3 cu Monaco. De atunci, a obţinut 7 victorii şi o remiză, 3-3 cu Strasbourg. În ultimele 9 meciuri jucate afară s-au marcat cel puţin 3 goluri. 

Echipe probabile

Lyon Echipă probabilă Lyon
Portar Lopes
Fundași Gusto. Mendes, Lukeba, Tagliafico
Mijlocaşi Caqueret, Lepenant, Tolisso
Atacanţi Tete, Lacazette, Toko Ekambi
PSG Echipă probabilă PSG
Portar Donnarumma
Fundași Hakimi, Ramos, Marquinhos, Mendes
Mijlocaşi F. Ruiz, Soler, Verratti
Atacanţi Messi, Mbappe, Neymar

Statistica meciurilor directe Lyon v PSG

PSG are două victorii şi o remiză în ultimele 3 meciuri cu Lyon. Partida din sezonul precedent, jucată la Lyon, s-a încheiat la egalitate (1-1). Ultimul succes al lyonezilor datează din decembrie 2020, 1-0 la Paris. Pe Groupama Stadium, Lyon n-a mai câştigat din februarie 2019, când se impunea cu 2-1.

Cote pentru Lyon v PSG

Cel puţin două goluri în prima repriză este o variantă cotată la 2.10. GG3+ are 1.65.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Lyon vs PSG cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Lyon vs PSG Pont: Peste 3 goluri asiatic

Lyon şi PSG fac parte din categoria echipelor spectaculoase, ale căror meciuri sunt pline de spectacol. În partidele lui Lyon s-au marcat, în medie peste 3 goluri, în vreme ce media parizienilor depăşeşte 4 goluri. În ultimele 3 meciuri ale gazdelor am avut cel puţin 3 goluri, la fel ca în 8 dintre cele 10 ale oaspeţilor. Din oferta de pariuri Betano, am ales varianta unui Over 3, cu miza returnată în cazul în care se marchează doar de 3 ori.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Peste 3 goluri asiatic

1.60
Lyon vs PSG

18 Sep 22, 21:45

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici