1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Lyon vs PSG - Ponturi Pariuri Cupa Franței 04.03.2020. Derby în semifinale

Lyon vs PSG - Ponturi Pariuri Cupa Franței 04.03.2020. Derby în semifinale

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-03-03 23:32:00

Fotbal Franţa - Cupa Ligii

04 Martie 2020, 22:10

Lyon

Lyon

versus
PSG

PSG

1.84

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Lyon v PSG

Prima semifinală din Cupa Franței se joacă la Lyon, unde echipa lui Rudi Garcia o întâlnește pe campioana PSG. Este al 3-lea meci direct din acest sezon, după cele două din campionat. Lyon și PSG se vor mai întâlni și în finala Cupei Ligii Franței, peste o lună. Pontul recomandat, în cele ce urmează.

Lyon: Forma echipei, știri și statistici

Lyon traversează o perioadă foarte bună. A câștigat 4 dintre ultimele 5 meciuri și e neînvinsă fix de la partida de campionat cu PSG, disputată pe Parc des Princes, în urmă cu o lună. Lyon revine și în lupta pentru podium, deși distanța care o separă de Rennes este, aparent, mare. Sunt 7 puncte pe care băieții lui Rudi Garcia le pot recupera în cele 11 etape rămase până la finalul sezonului. Lyon vine după 3 victorii consecutive - două în campionat și una în UEFA Champions League. Dacă succesul cu Metz intră în sfera normalului, victoria cu Juventus i-a dat aripi echipei lui Rudi Garcia. Imediat a venit un alt succes, la capătul unui joc convingător. Dembele a marcat ambele goluri împotriva lui Saint-Etienne.

Dembele va fi titular și împotriva lui PSG, dar rămâne de văzut ce variantă va alege Garcia pentru celelalte două posturi din ofensivă. Foarte probabil, va apela tot la Traore și Terrier. Kone, revenit la antrenamente după o accidentare de durată, a fost reținut în lot, la fel ca Toko Ekambi, Guimaraes și Cornet, care au acuzat, la rândul lor, probleme. Ultimii 2 ar trebui să fie titulari.

Lyon a dat 14 goluri în cele 4 meciuri de până acum, din Cupa Franței. Bourg-en-Bresse (7-0), Nantes (4-3), Nice (2-1) și Marseille (1-0) sunt echipele pe care Lyon le-a eliminat în drumul către semifinale.

Ultimele 5 meciuri

OL - ASSE 2-0

OL - Juventus 1-0

Metz - OL 0-2

OL - Strasbourg 1-1

OL - OM 1-0

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG nu se întrebuințează prea mult în campionat, unde are un avans suficient față de Marseille, ocupanta locului 2, dar Tuchel nu-și permite pași greșiți în celelalte competiții. Germanul a întrerupt tradiția ultimilor ani, în care parizienii dominau categoric competițiile interne și câștigau toate trofeele. Tuchel n-a luat decât campionatul și a pierdut ambele cupe, astfel că o semifinală de Cupă, mai ales împotriva unuia dintre numele mari ale Franței, reprezintă prilejul perfect pentru a le reaminti tuturor cine e stăpâna competițiilor interne. 

Tuchel are o dilemă înaintea meciului cu Lyon. Dacă să improvizeze cu o echipă mixtă sau dacă să folosească un prim 11 cât mai apropiat de cel pe care-l va folosi săpătmâna viitoare în returul cu Borussia Dortmund. Cel mai probabil, va alege varianta a doua. Neymar s-a plâns că n-a avut meciuri în picioare înaintea partidei tur cu Borussia, iar Tuchel îi va da minute. Mbappe, Icardi și DI Maria vor completa careul de ași din ofensivă. 

La fel ca Lyon, PSG a marcat pe bandă rulantă în Cupa Franței - au fost 15 goluri în cele 4 meciuri de până acum, dar adversarii mult mai accesibili: Linas-Montlhery (6-0), Lorient (1-0), Pau (2-0), Dijon (6-1). Parizienii au pierdut doar 3 meciuri în deplasare în acest sezon - 1-2 cu Rennes, 1-2 cu Dijon și 1-2 cu Borussia Dortmund.

Ultimele 5 meciuri

PSG - Dijon 4-0

PSG - Bordeaux 4-3

Dortmund - PSG 2-1

Amiens - PSG 4-4

Dijon - PSG 1-6

Echipe probabile

Lyon Echipă probabilă Lyon
Portar Lopes
Fundași Dubois, Marcelo, Denayer, Cornet
Mijlocaşi Tousart, Guimaraes, Aouar
Atacanţi Traore, Dembele, Terrier
PSG Echipă probabilă PSG
Portar Navas
Fundași Meunier, Kimpembe, Kehrer, Bernat
Mijlocaşi Di Maria, Verratti, Marquinhos, Neymar
Atacanţi Mbappe, Icardi

Statistica meciurilor directe Lyon v PSG

PSG a câștigat ambele meciuri de campionat, din acest sezon. La Lyon s-a impus cu 1-0, după ce echipa lui Rudi Garcia câștigase precedentele două meciuri de pe teren propriu.

Ultimele 5 meciuri

PSG - Lyon 4-2

Lyon - PSG 0-1

Lyon - PSG 2-1

PSG - Lyon 5-0

Lyon - PSG 2-1

Cote pentru Lyon v PSG

Un meci cu cel puțin 3 goluri e cotat la 1.52. Interesantă este și varianta intervalului 3-5 goluri, care are o cotă de 1.83.

Lyon vs PSG Pont: Peste 3 goluri asiatic

Lyon și PSG promit un meci aprins, mai ales că disputa lor merge dincolo de granițele acestei competiții. Lyon se mândrește cu victoria obținută împotriva lui Juventus, în contrapartidă cu eșecul parizienilor de la Dortmund. Cred că vom vedea un meci mai deschis decât ne-am putea aștepta. Se joacă într-o singură manșă, iar calificarea în finală i-ar aduce câștigătoarei și statutul de favorită la succesul final. Mă aștept la un meci spectaculos, așa cum sunt de obicei partidele dintre cele două echipe. Mizez pe un meci cu 4 reușite. Dacă vor fi doar 3, miza va fi returnată. Netbet oferă cea mai bună cotă.

Fotbal Franţa - Cupa Ligii

Peste 3 goluri asiatic

1.84
Lyon vs PSG

04 Mar 20, 22:10

Miza: 8/10
Cota: 1.84
Status: Castigat

Lyon vs PSG Pont: Peste 2,5 goluri

Lyon are în sfârșit o perioadă bună, după ce a început foarte slab sezonul, în campionat aflându-se abia pe locul 5, la distanță destul de mare de un loc de Champions League, 7 puncte. Joacă din ce în ce mai bine, fiind neînvinsă de 5 partide, venind după 2-0 cu Saint Etienne și după un 1-0 foarte important în Liga Campionilor cu Juventus. Acum gazdele vor pune preț și pe Cupă, obiectiv important. PSG este evident favorită aici, mai ales că recent în campionat a câștigat cu 4-2 meciul direct. Parisul are o echipă foarte puternică, una dintre cele mai solide din Europa, iar acum are ca obiectiv Cupa după ce Ligue 1 e aproape câștigat matematic. Rămâne problema cu Dortmund din Champions League, însă până atunci acest meci este prioritar. Consider astfel că vom vedea o partidă deschisă, pariul mergând pe over 2.5 la o cotă oferită de Betano.

Fotbal Franţa - Cupa Ligii

Peste 2,5 goluri

1.51
Lyon vs PSG

04 Mar 20, 22:10

Miza: 8/10
Cota: 1.51
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici