1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Lyon vs Marseille

Lyon vs Marseille. Ponturi Pariuri Ligue 1, 21.11.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-11-20 13:17:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

21 Noiembrie 2021, 21:45

Lyon

Lyon

versus
Marseille

Marseille

1.95

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lyon v Marseille

Lyon și Marseille se întâlnesc în cel mai tare meci al etapei a 14-a din Ligue 1. Echipa lui Peter Bosz ocupă doar locul 8, la 4 puncte de podium, în vreme ce băieții lui Jorge Sampaoli sunt pe 4, la egalitate cu Nice, care încheie podiumul. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Lyon: Forma echipei, știri și statistici

Lyon nu are cel mai bun start de sezon pe care și-l putea imagina. Echipa lui Peter Bosz este în zona de mijloc a ierarhiei, dar clasamentul din Ligue 1 este destul de strâns, astfel încât Lyon nu e foarte departe de obiectiv. E destul de departe, însă, de jocul pe care și-l doresc suporterii. Lyon stă destul de bine din punct de vedere ofensiv, dar apărarea este un coșmar. Lyon a încasat 21 de goluri până acum, tot atâtea câte a și marcat. Ultimul meci de campionat a adus un eșec clar, 1-4 cu Rennes, în deplasare. A fost a 4-a înfrângere în acest sezon și a doua în ultimele 3 etape, după 2-3 cu Nice. 

Bosz nu poate conta pe Tino Kadewere, suspendat, și Leo Dubois, accidentat. Slimani va juca în ofensivă, cu Toko Ekambi, Paqueta și Aouar în spatele său. Fundaș dreapta va fi Gusto. Denayer are mici probleme medicale, dar nu se pune problema să lipsească din centrul defensivei, unde va juca alături de Boateng. Moussa Dembele s-a întors la antrenamente, dar va fi cel mult rezervă. 

Lyon este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon - 4 victorii și 3 egaluri. Doar Monaco n-a reușit să marcheze pe terenul lui Lyon, care se laudă cu 4 victorii în ultimele 5 meciuri jucate acasă, în Ligue 1. Doar Lorient (1-1) a scăpat neînvinsă în această perioadă. În ultimul meci jucat la lyon, echipa lui Bosz a învins-o pe Lens (2-1). În 5 dintre cele 7 meciuri de acasă, Lyon a marcat de cel puțin două ori. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Marseille: Forma echipei, știri și statistici

După un start excelent de sezon, Marseille a început să dea semne de oboseală și s-a transformat în echipa păcii. Băieții lui Sampaoli au doar un succes în ultimele 6 meciuri jucate în toate competițiile, 1-0 la Clermont. Toate celelalte meciuri s-au încheiat la egalitate. OM are doar două victorii în ultimele 11 meciuri, succesului de la Clermont adăugându-i-se cel cu Lorient (4-1), de pe teren propriu. Marseille este pe 4, la egalitate cu Nice, și la 4 puncte peste Lyon. 

Sampaoli nu-l poate folosi pe Balerdi, suspendat pentru această partidă. Saliba, Caleta-Car și Perez vor alcătui linia de 3 fundași, un sistem care ar putea da rateuri în fața unui atac foarte inventiv, așa cum este cel al lui Lyon. Un rol foarte important îl vor avea jucătorii de flanc, Lirola și Henrique. În ofensivă, Milik nu are concurent pe post. Polonezul va beneficia de sprijinul lui Guendouzi, prospăt debutant la națională, și Payet, care s-a refăcut după ce a acuzat probleme medicale. 

OM a pierdut doar un meci în deplasare, în acest sezon, 0-2 la Lille. În rest, a adunat 3 victorii și 3 remize. Nu e un parcurs extraordinar pentru o echipă care visează la Liga Campionilor, dar Sampaoli crede că echipa lui poate bifa un al doilea succes foarte important, după cel de la Monaco (2-0). 

Echipe probabile

Lyon Echipă probabilă Lyon
Portar Lopes
Fundași Gusto, Boateng, Denayer, Emerson
Mijlocaşi Guimaraes, Caqueret - T. Ekambi, Paqueta, Aouar
Atacanţi Slimani
Marseille Echipă probabilă Marseille
Portar Lopez
Fundași Saliba, Caleta-Car, Peres
Mijlocaşi Lirola, Gueye, Camara, Henrique
Atacanţi Guendouzi, Payet - Milik

Statistica meciurilor directe Lyon v Marseille

Lyon și Marseille au încheiat la egalitate ambele meciuri din sezonul precedent, 1-1. Ultimul succes al gazdelor, la Decines, datează din 2018, 4-2, în vreme ce OM s-a impus ultima dată la Lyon în 2007, 2-1. Lyon este neînvinsă în ultimele 16 meciuri jucate acasă cu Marseille.  

Cote pentru Lyon v Marseille

1.62 este cota pentru Over 1 în prima repriză. Un meci cu cel puțin 10 cornere are 1.73. 

Lyon vs Marseille Pont: Peste 3 goluri asiatic

Lyon a fost protagonista unor partide foarte spectaculoase în ultimul timp, iar în ultimele 5 meciuri ale echipei lui Peter Bosz s-au marcat cel puțin 3 goluri. Problemele defensive ale lui Lyon sunt foarte cunoscute, dar imposibil de rezolvat, astfel încât echipa lui Peter Bosz trebuie să compenseze printr-o ofensivă dezlănțuită. Asta face ca apărarea lui Marseille să fie expusă, dar, în același timp, OM are multe atuuri de natură ofensivă, începând cu Payet și Milik. Mă aștept la un meci foarte spectaculos, în care să vedem multe goluri. Din oferta de pariuri sportive Betano am ales varianta Over 3, cu miza returnată dacă se marchează doar de 3 ori.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Peste 3 goluri asiatic

1.95
Lyon vs Marseille

21 Nov 21, 21:45

Miza: 10/10
Cota: 1.95
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici