1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Lyon vs Lille. Ponturi Pariuri Ligue 1, 25.04.2021. Derby pentru titlu

Lyon vs Lille. Ponturi Pariuri Ligue 1, 25.04.2021. Derby pentru titlu

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-04-25 01:29:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

25 Aprilie 2021, 22:00

Lyon

Lyon

versus
Lille

Lille

2.07

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lyon v Lille

Lyon și Lille se întâlnesc în cel mai important meci al etapei a 34-a din Ligue 1. Lyon încă mai speră la un loc de Champions League și nici titlul nu este departe, în vreme ce Lille are nevoie de victorie pentru a reveni pe prima poziție. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Lyon: Forma echipei, știri și statistici

Lyon era la doar 3 puncte de lider înaintea acestei etape, dar succesul obținut de PSG pe terenul lui Metz a făcut ca prima poziție să fie la 5 puncte distanță. Titlul nu este neapărat obiectivul echipei lui Rudi Garcia, dar asta nu înseamnă că lyonezii nu vor încera să-l câștige. Pentru asta, ar trebui s-o învingă pe Lille, un adversar imposibil de depășit în ultimii ani. Cu un succes, Lyon ar egala-o pe Lille și ar nutri speranțe pentru un titlu pe care nu l-a mai câștigat de mai bine de un deceniu. Lyon a pierdut ultimul meci acasă, 0-2 în Cupa Franței cu AS Monaco, un eșec ce nu contează atât de mult, de vreme ce obiectivul este revenirea în Champions League. Echipa lui Rudi Garcia a câștigat ultimele două meciuri de campionat, 3-0 cu Angers (a) și 2-1 cu Nantes (d). 

Doar Kadewere este incert înaintea acestui meci, ceea ce ar face ca Islam Slimani să fie titular. Depay, căpitanul și al doilea marcator din Ligue 1, va fi titular alături de Toko Ekambi și Paqueta. Brazilianul, cerut de Leonardo la PSG are un motiv întemeiat pentru a trage din greu în lupta pentru titlu. Sinaly Diomande este suspendat pentru acest meci.

Lyon, care a obținut 33 de puncte acasă, în acest sezon - locul 3 în Ligue 1 - a alternat victoriile și eșecurile în ultimele 5 meciuri. În 5 dintre ultimele 6 meciuri jucate pe terenul lui Lyon s-au marcat cel puțin 3 goluri. Seria se extinde la 11 dintre ultimele 13 partide jucate la Decines. 

Lille: Forma echipei, știri și statistici

Lille se află în fața celei mai mari performanțe din ultimul deceniu. Echipa lui Christophe Galtier era pe primul loc înaintea etapei, dar victoria lui PSG, 3-1 pe terenul lui Metz, a coborât-o pe locul secund. Lille are o singură opțiune, dacă vrea să continue lupta pentru titlu. Doar victoria o menține deasupra lui PSG, cu 4 etape înainte de finalul sezonului. Eșecul cu Nîmes, 1-2 în urmă cu 4 etape, o trage în jos pe Lille, care n-a reușit să câștige nici ultimul meci acasă, în care a obținut doar un punct cu Montpellier (1-1).

Jeremy Pied este indisponibil pentru acest meci, în vreme ce Jonathan David și Renato Sanches sunt incerți. Burak Yilmaz și Yazici vor alcătui cuplul ofensiv, în vreme ce Ikone și Bamba vor acoperi flancurile. Boubakary Soumare îl va înlocui pe Sanches în linia mediană.

Lille a obținut 37 de puncte în cele 17 meciuri jucate în deplasare, cu doar un punct mai puțin decât PSG, care are și un meci mai mult jucat afară. Lille a pierdut doar o dată pe teren străin, 2-3 cu Brest, în noiembrie. De atunci, echipa lui Christophe Galtier a adunat 11 deplasări în care s-a impus de 9 ori, iar în alte două a scos câte un punct. 

Echipe probabile

Lyon Echipă probabilă Lyon
Portar Lopes
Fundași Dubois, Marcelo, Denayer, Cornet
Mijlocaşi Caqueret, Guimaraes - Ekambi, Paqueta, Depay
Atacanţi Slimani
Lille Echipă probabilă Lille
Portar Maignan
Fundași Celi, Fonte, Botman, Reinildo
Mijlocaşi Ikone, Andre, Soumare, Bamba
Atacanţi Yazici, Yilmaz

Statistica meciurilor directe Lyon v Lille

Lille este neînvinsă în ultimele 9 meciuri cu Lyon, care nu s-a mai impus din noiembrie 2016, 1-0 în deplasare. Pe teren propriu, Lyon n-a mai câștigat din octombrie 2014 (3-0). În tur, a fost 1-1. 

Cote pentru Lyon v Lille

Ambele marchează e o variantă cotată la 1.82. Un Over 2 are 1.55.

Lyon vs Lille Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

Meciul de la Lyon nu lasă niciun loc dubiilor. Egalul nu servește nimănui, astfel încât mă aștept să vedem o partidă foarte spectaculoasă. Lille nu-și mai permite să joace la 0-0, așa cum a făcut-o la Paris și Monte Carlo, astfel încât cred că partida se va desfășura cu totul și cu totul altfel decât se așteaptă toată lumea. Betano pariuri oferă o cotă excelentă pentru un peste 2.5 goluri asiatic.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Peste 2.5 goluri asiatic

2.07
Lyon vs Lille

25 Apr 21, 22:00

Miza: 8/10
Cota: 2.07
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici