1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Lorient - PSG

Lorient - PSG. Ponturi pariuri fotbal Ligue 1. 22.12.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-12-21 22:59:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

22 Decembrie 2021, 22:00

Lorient

Lorient

versus
PSG

PSG

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lorient v PSG

În etapa a 19-a din campionatul Franței, Lorient joacă pe teren propriu cu PSG, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Betano pariuri. Lorient ocupă locul 19 în clasament, cu 15 puncte, în timp ce PSG este pe primul loc, cu 45 de puncte.

Lorient: Forma echipei, știri și statistici

Lorient este în cădere liberă și a ajuns pe loc retrogradabil, după șapte înfrângeri consecutive. În weekend-ul trecut, Lorient a fost eliminată din cupa Franței de Rennes, în deplasare, a opta înfrângere oficială. Bretonii vor încerca să repete meciul eroic din sezonul precedent, dar întâlnesc un PSG care nu prea face concesii. Antrenorul Christophe Pellisier nu se poate baza pe Morel și Lemoine, accidentați. Moffi va fi vârful de lance al lui Lorient, cu Boisgard și Le Fee la susținere. Atacul a produs doar două goluri în ultimele opt partide și, cu 14 reușite în total, este cel mai slab atac din Ligue 1. Lorient are un bilanț de trei victorii, două egaluri și trei înfrângeri pe teren propriu. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 10 luni pe profit din 11 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

PSG: Forma echipei, știri și statistici

PSG va termina anul la o distanță consistentă de locul al doilea. Sunt 12 puncte față de Marseille înaintea acestei runde, o distanță pe care parizienii o pot păstra după această deplasare. După două meciuri neconvingătoare, egalurile cu Nice și Lens, PSG a obținut trei victorii la rând, în Liga Campionilor, campionat și cupă. Pentru acest meci, Pochettino are mulți indisponibili. Mbappe și Veratti sunt suspendați, în timp ce Neymar, Nuno Mendes, Draxler, Bernat și Dagba sunt accidentați. Atacul va fi unul argentinian, cu Messi Di Maria și Icardi, în timp ce la mijloc, Wijnaldum va juca alături de Pardes și Gueye. Ramos a jucat în cupă și ar putea începe ca titular lângă Marquinhos. PSG are două victorii și două egaluri în ultimele patru deplasări din Ligue 1.

Echipe probabile

Lorient Echipă probabilă Lorient
Portar Nardi
Fundași Jenz, J. Laporte, H. Mendes, Le Goff, I. Silva
Mijlocaşi Ouattara, Abergel, Le Fee, Boisgard
Atacanţi Moffi.
PSG Echipă probabilă PSG
Portar Navas -
Fundași Hakimi, Marquinhos, Ramos, Diallo
Mijlocaşi Gueye, Wijnaldum, Paredes -
Atacanţi Messi, Icardi, Di Maria.

Statistica meciurilor directe Lorient v PSG

Lorient a câștigat ultimul meci direct, jucat pe teren propriu cu 3-2. Anterior, au fost 12 victorii consecutive pentru PSG.

Cote pentru Lorient v PSG

Din oferta Betano pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,4 pentru o victorie a lui PSG și o cotă de 2,05 pentru o victorie la cel puțin două goluri diferență a oaspeților. 

Lorient vs PSG Pont: PSG câștigă cu h (-1) asiatic

Un meci chiar înainte de minivacanța de iarnă, cu un adversar inferior, poate fi o capcană pentru PSG. În ciuda absențelor numeroase, primul 11 arată extraordinar, cu Messi în prim plan. Lorient nu are argumente pentru a scoate ceva din acest meci, dar va lupta și va încerca să se apere cât mai bine. Merg pe o victorie a parizienilor la cel puțin două goluri diferență, dar cu handicapul asiatic, care ne protejează banii, dacă victoria este minimă. Cota am ales-o din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici