1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Lorient vs Lyon

Lorient vs Lyon. Ponturi Pariuri Ligue 1, 04.03.2022.

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-03-03 20:39:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

04 Martie 2022, 22:00

Lorient

Lorient

versus
Lyon

Lyon

1.93

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lorient v Lyon

Lorient și Lyon deschid etapa a 27-a din Ligue 1. Lorient luptă pentru evitarea retrogradării, în vreme ce Lyon încă mai speră să prindă un loc de cupă europeană. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Lorient: Forma echipei, știri și statistici

Lorient a obținut un succes extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării, în runda precedentă. A fost 1-0 la Brest, iar echipa lui Christophe Pelissier s-a distanțat la două puncte de zona retrogradării. Lupta rămâne, însă, foarte strânsă, în condițiile în care ultimele 4 clasate au toate 22 de puncte, față de cele 24 ale lui Lorient, astfel încât orice punct este important. Doar două victorii în ultimele 19 etape are Lorient, dar semnele sunt îmbucurătoare, pentru că au fost obținute în ultimele 4 etape. 

Julien Laporte este suspendat pentru meciul cu Lyon, iar Lemoine și Diarra sunt incerți. Morel a revenit după accidentare, dar e greu de crezut că va intra din primul minut. Cu excepția lui Laporte, care va fi înlocuit de Moritz Jenz, Pelissier va folosi aceeași formulă din victoria de la Brest. Moffi și Lauriente vor juca în sprijinul lui Soumano.

Lorient are un singur succes în ultimele 9 meciuri jucate pe teren propriu, 2-0 cu Lens. Ultimul meci s-a încheiat cu un eșec, 0-1 cu Montpellier.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 2 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lyon: Forma echipei, știri și statistici

Lyon a suferit un eșec dur în ultima etapă, nu atât ca proporție a scorului, cât ca perspective. Lille s-a impus cu 1-0 pe Groupama Arena, iar echipa lui Peter Bosz a rămas în urmă în lupta pentru cupele europene. Cu 38 de puncte, Lyon e abia pe locul 10, la 8 puncte de podium, care era obiectivul din acest sezon. Locurile de Europa League și Conference League sunt la 5 puncte, astfel încât orice alt rezultat în afara unui succes va fi considerat drept dezastru. Lyon a câștigat doar un meci din ultimele patru jucate, 2-0 cu Nice. 

Cherky și Diomande sunt singurii absenți ai lui Peter Bosz, care va miza pe o linie ofensivă foarte ofertantă - Faivre, Paqueta și Ekambi vor evolua în spatele lui Dembele. Denayer și Reine-Adelaide și-au revenit, dar vor fi doare rezerve. Boateng a ratat câteva antrenamente în această săptămână, dar nu se pune problema să rateze titularizarea. 

Lyon are o singură victorie în ultimele 5 deplasări, 1-0 cu Troyes, și doar două în ultimele 10 meciuri jucate departe de Groupama Stadium. 3 dintre ultimele 5 deplasări s-au încheiat la egalitate.

Echipe probabile

Lorient Echipă probabilă Lorient
Portar Dreyer
Fundași Mendes, Jenz, Petrot, Goff
Mijlocaşi Innocent - Lauriente, Monconduit, Abergel, Moffi
Atacanţi Soumano
Lyon Echipă probabilă Lyon
Portar Lopes
Fundași Dubois, Boateng, Lukeba, Emerson
Mijlocaşi Caqueret, Ndombele - Faivre, Paqueta, Ekambi
Atacanţi Dembele

Statistica meciurilor directe Lorient v Lyon

Lyon este neînvinsă în ultimele 3 meciuri cu Lorient, dar are un singur succes, în sezonul precedent (4-1). În tur, a fost 1-1. Ultimele 4 meciuri au fost cu goluri în ambele porți. 

Cote pentru Lorient v Lyon

GG-ul este cotat la 1.80. Un meci cu cel puțin 10 cornere este cotat la 1.95.

Lorient vs Lyon Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

E un meci extrem de important pentru ambele echipe, astfel încât mă aștept ca ambii antrenori să renunțe la prudență, care nu-și are rost. Lorient are doar două puncte peste zona retrogradării, iar pe Lyon, doar un succes o mai ține în lupta pentru Europa. Din oferta de pariur Betano am ales varianta Over 1 în prima repriză, cu miza returnată în cazul în care se marchează doar o dată până la pauză. În ultimele 8 meciuri ale lui Lyon s-a marcat din prima repriză.

Miza: 10/10
Cota: 1.93
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici