1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Lille vs. Strasbourg

Lille - Strasbourg. Ponturi Ligue 1, Franța, 24.04.2021. Derby de orgoliu pentru campioana en-titre și cu miză uriașă pentru oaspeți

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-04-23 20:12:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

24 Aprilie 2022, 18:05

Lille

Lille

versus
Strasbourg

Strasbourg

1.95

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Lille v Strasbourg

Lille - Strasbourg, partidă programată duminică, de la ora 18.05, în etapa a 34-a din campionatul Franței, opune formațiile aflate pe locurile 9 și, respectiv, 4 în clasament. Lille este spre finalul unui sezon dezamăgitor, campioana en-titre fiind cu 5 etape înainte de sfârșitul campionatului la 8 puncte de pozițiile care merg în cupele europene. Pentru Lille, chiar dacă nu mai sunt șanse reale să revină între primele 5 formații, e important să șteargă măcar impresia proastă. În schimb, Strasbourg se bate pentru locul 3 în clasament, la care are șanse reale să ajungă. Pentru asta, trebuie să înscrie.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Lille: Forma echipei, știri și statistici

Lille (locul 9, 48 de puncte, golaveraj 41-40) și-a compromis în aprilie definitiv șansele la un loc în cupele europene. Fără victorie în cele 4 etape disputate în această lună, campioana en-titre a alunecat la mijlocul clasamentului și, cu 5 etape înainte de finalul sezonului, a rămas la 8 puncte în spatele locului 5.
Pentru antrenorul Jocelyn Gourvennec și echipa sa e o situație greu digerabilă și este de așteptat ca, până la final, Lille să facă eforturi pentru a estompa senzația de prăbușire după plecarea antrenorului Christophe Galtier.
Ultimele 5 etape jucate de Lille: 1-0 în deplasare cu Nantes, 0-0 acasă cu Bordeaux, 1-1 în deplasare cu Angers, 1-2 acasă cu Lens, 1-2 în deplasare cu Reims.
Pentru Gourvennec e totuși o veste bună revenirea în atac a lui Burak Yilmaz, care și-a ispășit suspendarea. Vor lipsi în schimb Tiago Djalo, Ivo Grbic și Xeka, accidentați. Ben Arfa a fost scos din lot după ce s-a certat cu antrenorul.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 3 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Strasbourg: Forma echipei, știri și statistici

Strasbourg (locul 4, 56 de puncte, golaveraj 55-35) este în pragul unei performanțe majore, calificarea în preliminariile Ligii Campionilor. Echipa e acum la egalitate de puncte cu Rennes, ocupanta poziției a 3-a, dar are un golaveraj mai slab după ce, în ultimele două luni, antrenorul Julian Stephan a schimbat tactica, reducând aplombul ofensiv în favoarea unei mai mari siguranțe defensive.
Rezultatul acestei schimbări e că a dispărut spectacolul și nu se mai dau 3-4 goluri pe meci, dar în același timp s-a obținut o serie de 11 etape fără înfrângere: 5 victorii și 6 remize. Bilanțul e cu dus-întors, pentru că acest mare număr de egaluri a însemnat și pierderea a 12 puncte din totalul de 33 puse în joc.
Rezultatele ultimelor 5 etape jucate de Strasbourg: 0-0 în deplasare cu Lorient, 1-0 acasă cu Lens, 1-1 acasă cu Lyon, 1-1 în deplasare cu Troyes, 2-1 acasă cu Rennes.
La acest joc, echipa lui Stephan nu va conta pe Majeed Waris, Ismael Doukoure, Nordine Kandil și Marvin Elimbi.

Echipe probabile

Lille Echipă probabilă Lille
Portar Jardim
Fundași Celik, Fonte, Botman, Gudmundsson
Mijlocaşi Zhegrova, Andre, Sanches, Bamba
Atacanţi David, Yilmaz
Strasbourg Echipă probabilă Strasbourg
Portar Sels
Fundași Guilbert, Perrin, Djiku, Nyamsi, Caci
Mijlocaşi Sissoko, Aholou – Thomasson
Atacanţi Ajorque, Diallo

Statistica meciurilor directe Lille v Strasbourg

În 4 din ultimele 6 partide dintre aceste formații s-a consemnat GG-ul.
Astă-toamnă, în turul acestui campionat, Lille a învins la Strasbourg cu 2-1.
În campionatul trecut, Lille a câștigat turul în deplasare cu 3-0. Returul s-a terminat la egalitate, Lille – Strasbourg 1-1.
Acum două ediții, Lille a învins în ambele partide, 2-0 acasă și 2-1 la Strasbourg.
S-au jucat, în total, 31 de partide: 12 victorii Lille, 10 victorii Strasbourg și 9 înfrângeri.

Cote pentru Lille v Strasbourg

Acesta va fi un joc foarte echilibrat și, în opinia mea, predispus la remiză. Pentru a ne crește șansele de câștig putem încerca X la pauză sau la final, cu cota 1,62 în oferta Betano pariuri.
Pornind de la ideea că vor marca ambele formații, ne putem orienta și spre pariul pe 2-4 goluri la această partidă – cota 1,6 în oferta Superbet pariuri sportive.

Lille vs Strasbourg Pont: Ambele echipe marchează

Șansele campioanei en-titre să mai prindă un loc de cupe europene sunt minuscule, dar asta nu înseamnă că va exista rabat, pentru că locul actual e rușinos pentru tot lotul. Lille are nevoie de victorie ca de aer după 4 meciuri la rând fără succes pe teren propriu. Oaspeții, care vin după 3 GG-uri, își continuă lupta pentru locul 3, de care acum îi desparte doar golaverajul. Așa că avem șanse să asistăm la un meci foarte disputat, între două formații bune și cărora le trebuie victoria. Mizăm pe GG – cota 1,95 în oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Ambele echipe marchează

1.95
Lille vs Strasbourg

24 Apr 22, 18:05

Miza: 7/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici