1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Lille - Montpellier. Ponturi pariuri Ligue 1, Franța 29.08.2021. Goluri până la pauză?

Lille - Montpellier. Ponturi pariuri Ligue 1, Franța 29.08.2021. Goluri până la pauză?

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-08-28 22:13:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

29 August 2021, 18:00

Lille

Lille

versus
Montpellier

Montpellier

2.60

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Lille v Montpellier

Lille - Montpellier, partidă programată duminică, de la ora 18.00, în etapa a 4-a din campionatul Franței, se anunță deosebit de interesantă. Campioana en-titre a început slab sezonul și caută să-și revină din pumni, în timp ce Montpellier își păstrează profilul deosebit de spectaculos al campionatelor trecute: meciuri cu foarte multe goluri înscrise și primite.

Judecând după cele întâmplate până acum, pare aproape sigur că oaspeții vor marca. Și Lille dă impresia că ar putea face asta.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Lille: Forma echipei, știri și statistici

Lille (locul 16, 2 puncte, golaveraj 4-8) a înregistrat un spectaculos picaj în debutul acestui campionat, după ce-l câștigase pe precedentul. Plecarea antrenorului campion Christophe Galtier (care acum face furori la Nice) și aducerea unui înlocuitor - Jocelyn Gourvennec - care a stat pe tușă în ultimii doi ani după ce în 2019 retrogradase cu Guingamp au fost recepționate în plin.
Lille a început sezonul promițător, 1-0 în Supercupă cu PSG. Dar apoi n-a reușit să câștige în primele 3 etape și acum e în subsol: 3-3 la Metz, 0-4 acasă cu Nice, 1-1 în deplasare la St. Etienne.

La gazde, Renato Sanchez a fost operat la genunchi și nu va juca o lună și jumătate. Fundașul dreapta Zeki Celik, care a vrut să plece în această vară, ar putea fi lăsat iar rezervă din considerente de management. Titularul postului de portar, Leo Jardim, și-a pierdut locul în echipă etapa trecută în fața lui Ivo Grbic și lucrurile ar putea să se repete duminică.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! Vă așteptăm să câștigăm împreună
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Montpellier: Forma echipei, știri și statistici

Montpellier (locul 8, 4 puncte, golaveraj 8-7) are și cu noul antrenor, Olivier Dall’Oglio – și acesta obișnuit mai degrabă cu retrogradările sau salvările eroice de la retrogradare decât cu performanțele majore –, același stil imprimat de fostul tehnician Michel Der Zakarian. Joacă foarte ofensiv, înscrie o puzderie de goluri, dar și primește multe. Montpellier este echipa în ale cărei partide s-au înscris, până acum, cele mai multe goluri din Ligue 1 (15), alături de PSG.

An de an, conducerea clubului și fanii vor în cupele europene, dar până acum s-au înregistrat eșecuri la rând – motiv pentru care Der Zakarian a și plecat, până la urmă. S-ar părea că și în acest sezon apărarea va trage în jos Montpellier, care în primele 3 etape a avut următoarele rezultate: 2-3 acasă cu Marseille, 3-3 în deplasare la Reims, 3-1 acasă cu Lorient.

S-ar părea că, la acest meci, portarul titular Jonas Omlin va rămâne pe tușă, blocat de o accidentare. Mendes și Oyongo, de asemenea, sunt de mai multă vreme accidentați.

Echipe probabile

Lille Echipă probabilă Lille
Portar Grbic
Fundași Djalo, Fonte, Botman, Mandava
Mijlocaşi Weah, Andre, Xeka, Bamba
Atacanţi David, Yilmaz
Montpellier Echipă probabilă Montpellier
Portar Bertaud
Fundași Sambia, Thuler, Sakho, Cozza
Mijlocaşi Ferri, Chotard – Laborde, Savanier, Mavididi
Atacanţi Delort

Statistica meciurilor directe Lille v Montpellier

Partidele disputate în ultimele două sezoane între Lille și Montpellier s-au terminat cu GG.

În ediția trecută a fost Montpellier – Lille 2-3 și Lille – Montpellier 1-1.

Acum două ediții, în tur a fost Lille – Montpellier 2-1. Returul s-a anulat din cauza pandemiei.

În total, sunt 37 de meciuri între aceste formații. Lille a câștigat 16, Montpellier 12, de 9 ori a fost remiză.

Cote pentru Lille v Montpellier

Lille pornește mare favorită, conform caselor de pariuri, dar cred că va avea mult de tras cu acești vizitatori care au dat 8 goluri în primele trei etape. X2-ul are o cotă foarte bună în oferta Betano pariuri – 2,25.

De asemenea, sunt șanse să vedem deschiderea scorului destul de devreme. Betano pariuri are cota 1,87 pentru prima reușită înainte de minutul 28.

Un pariu cu șanse foarte mari să iasă este, în opinia mea, GG-ul. Betano pariuri dă o cotă mare – 1,7.

Lille vs Montpellier Pont: Se înscriu minimum două goluri până la pauză

Lille are golaveraj 2-5 la pauză, după 3 etape. Montpellier are, în același interval măsurat, golaveraj 5-3 la pauză. În unica sa deplasare de până acum, la Reims (formație de obicei bine baricadată în apărare), Montpellier a condus la pauză cu 3-2. Am putea vedea un meci cu goluri multe în ambele porți, iar recitalul să înceapă devreme. Merită să riscăm puțin și să mizăm pe minimum două reușite în prima repriză – cota 2,6 în oferta Betano pariuri.

Miza: 7/10
Cota: 2.60
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici