1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Lille vs Monaco

Lille vs Monaco. Ponturi Pariuri Ligue 1, 06.05.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-05-06 00:36:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

06 Mai 2022, 22:00

Lille

Lille

versus
Monaco

Monaco

1.82

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lille v Monaco

Lille și Monaco se întâlnesc în etapa a 36-a din Ligue 1, într-o partidă dintre cele mai interesante. Campioana Lille și-a compromis șansele la o clasare pe loc european și mai luptă doar pentru orgoliu, în vreme ce monegascii sunt bine poziționați în lupta pentru un loc de UEFA Champions League. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Lille: Forma echipei, știri și statistici

Lille este pe cale să încheie în genunchi un sezon în care nu numai că nu și-a putut apăra titlul, dar nici nu va termina pe loc de cupă europeană. Eșecul lui Jocelyn Gourvennec este răsunător, în condițiile în care vorbim despre o echipă care a arătat foarte bine sub comanda lui Galtier, în stagiunea precedentă. Lille a pierdut 3 dintre ultimele 4 meciuri și are un singur succes în ultimele 6 etape, un 1-0 cu Strasbourg, în urmă cu două runde. Așadar, nu este surprinzător că deținătoarea titlului este doar pe locul 10, la 6 puncte distanță de ultimul loc european, pe care se află Strasbourg. În mod normal, o distanță imposibil de recuperat în ultimele 3 etape. 

Eliminați în ultima etapă, la 0-3 cu Troyes, Renato Sanches și Burak Yilmaz sunt suspendați pentru această întâlnire. Jonathan David va juca în ofensivă, sprijinit de Gomes și Weah. Jonathan Bamba a revenit în meciul cu Troyes, dar nu intră în calcule pentru un post de titular. Xeka îi va lua locul lui Sanches, în mijlocul terenului. 

Lille a câștigat ultimul meci pe teren propriu, 1-0 cu Strasbourg, după 3 partide fără victorie - două remize și eșecul cu Lens (1-2). În afara lui Strasbourg, Les Dogues au mai învins-o doar pe Lorient (4-0) pe teren propriu, în ultimele 7 meciuri.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Monaco: Forma echipei, știri și statistici

AS Monaco este într-o formă excelentă. Monegascii au câștigat ultimele 7 meciuri și sunt pe locul 4, la egalitate cu Rennes, dar la numai 3 puncte în spatele lui Marseille, aflată pe poziția a doua. ASM are, așadar, șanse mari să prindă un loc direct în grupele UEFA Champions League, ceea ce ar fi o performanță incredibilă, de vreme ce, sub comanda lui Niko Kovac, inclusiv un loc de Conference League părea un vis imposibil de realizat. Venirea lui Philippe Clement, privită cu suspiciune, a schimbat total echipa care nu a mai pierdut de aproape două luni, de la 0-1 cu Strasbourg. În ultima rundă, Monaco a învins-o pe Angers (2-0), într-o partidă în care a jucat fără Tchouameni, Disasi și Vanderson.

Revenirea celor 3 îi va trimite pe bancă pe Maripan, Matazo și Aguilar. În ofensivă, totul se învârte în jurul lui Ben Yedder și Volland, alături de care vor juca Golovin și Martins.

Monegascii au câștigat ultimele 3 meciuri jucate în deplasare, după ce obținuseră un singur succes în precedentele 6. Singura înfrângere din ultimele 6 deplasări este cea de la Strasbourg. Cel mai important succes din ultima perioadă este cel de la Rennes (3-2), obținut în urmă cu aproape o lună. 

Echipe probabile

Lille Echipă probabilă Lille
Portar Jardim
Fundași Celik, Fonte, Botman, Gudmundsson
Mijlocaşi Zhegrova, Andre, Xeka, Weah
Atacanţi Gomes, David
Monaco Echipă probabilă Monaco
Portar Nubel
Fundași Vanderson, Disasi, Badiashile, Henrique
Mijlocaşi Fofana, Tchouameni - Martins, Volland, Golovin
Atacanţi Ben Yedder

Statistica meciurilor directe Lille v Monaco

Lille nu a pierdut în ultimele 3 meciuri cu Monaco - o victorie și două remize - după ce pierduse 6 dintre precedentele 7 meciuri. Două dintre ultimele 3 meciuri au avut cel puțin 3 goluri. În tur, Lille a condus cu 2-0 după doar 9 minute, dar a scos un singur punct în final (2-2). Ultimul meci jucat la Lille s-a încheiat cu victoria gazdelor (2-1). Ultima victorie a monegascilor, în deplasare, 1-0 în martie 2019. 

Cote pentru Lille v Monaco

Monaco are 1.93 la victorie. GG-ul este cotat la 1.65.

Lille vs Monaco Pont: Peste 2.5 goluri asiatic

Singura motivație a lui Lille este orgoliul, într-un meci în care întâlnește una dintre pretendentele la un loc de Champions League. Campioana Franței va încerca să-și spele imaginea șifonată în ultima perioadă, dar va avea mult de tras cu una dintre cele mai bun echipe din campionat. Monegascii traversează o perioadă excelentă în deplasare, unde au câștigat ultimele 3 meciuri și, de fiecare dată, s-au marcat cel puțin 3 goluri. 4 dintre ultimele 5 meciuri directe, jucate la Lille, au avut cel puțin 3 goluri. Cota am ales-o din oferta de pariuri Betano.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Peste 2.5 goluri asiatic

1.82
Lille vs Monaco

06 May 22, 22:00

Miza: 8/10
Cota: 1.82
Status: Castigat

Lille vs Monaco Pont: Peste 2 goluri asiatic

A fost festival de goluri la ultimele două partide ale lui Monaco din deplasare: s-au înscris câte 5! Iar echipa din Principat e în mare formă, a câștigat 7 meciuri la rând și luptă pentru un loc de Champions League. Va merge pe aceleași principii ofensive la Lille, unde e capabilă să înscrie măcar de două ori. Campioana en-titre are un sezon groaznic, dar, nemaiavând ce pierde și ce câștiga, ar trebui să joace deschis și să încerce să marcheze. 4 din ultimele 5 confruntări oficiale ale ei au fost cu cel puțin două reușite. Ca și 7 din ultimele 8 ale monegascilor! Și ultimele jocuri directe ne dau speranțe pentru acest pariu: 4 din ultimele 5 au fost de over. Dacă se dau fix două goluri, cota devine 1. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Peste 2 goluri asiatic

1.40
Lille vs Monaco

06 May 22, 22:00

Miza: 1/10
Cota: 1.40
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici