1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Lens - Lorient. Ponturi pariuri Ligue 1, Franța 29.08.2021. Cât înscrie Lens?

Lens - Lorient. Ponturi pariuri Ligue 1, Franța 29.08.2021. Cât înscrie Lens?

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-08-28 21:12:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

29 August 2021, 16:00

Lens

Lens

versus
Lorient

Lorient

1.72

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lens v Lorient

Lens - Lorient, partidă programată duminică, de la ora 16.00, în etapa a 4-a din campionatul Franței, ar trebui să fie la discreția gazdelor, dacă judecăm după circumstanțe. Lorient se prezintă la Lens fără câțiva titulari importanți în defensivă. Pentru o echipă mică, astfel de probleme sunt greu de surmontat. Necazul face ca deplasarea să fie la o echipă foarte ofensivă, care își continuă recitalul golurilor început sezonul trecut.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Lens: Forma echipei, știri și statistici

Lens (locul 5, 5 puncte, golaveraj 5-3) a început foarte bine al doilea sezon de la revenirea în Ligue 1 – practic, o continuare a campaniei cu jocuri ofensive și spectaculoase care au adus-o în pragul calificării în cupele europene. Ultimele 4 amicale, încheiate cu două victorii și două remize și golaveraj 10-6, au anticipat corect ceea ce a urmat în campionat. Lens a remizat la Rennes în prima etapă, scor 1-1, apoi a remizat acasă cu St. Etienne, scor 2-2, iar săptămâna trecută a bătut spectaculos la Monaco, scor 2-0, deși în ultimele 20 de minute au jucat în inferioritate numerică.

Echipa pregătită de Franck Haise își propune anul acesta o clasare între primele 5 locuri. Acum se prezintă la partida cu Lorient având o singură înfrângere acasă în ultimele 10 meciuri.

Formația care joacă sub deviza “Sânge și Aur” („Sang et Or”) nu-l va avea la dispoziție pe  Douncoure, eliminat etapa trecută, la Monaco. În schimb, e de așteptat să revină Haidara, care s-a refăcut.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super profit pe grupul de Telegram PariuriX! Vă așteptăm să câștigăm împreună
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lorient: Forma echipei, știri și statistici

Lorient (locul 11, 4 puncte, golaveraj 3-4) a promovat, de asemenea, în sezonul trecut, la fel ca și Lens, dar a avut o traiectorie diferită, salvându-se anevoie de la retrogradare – locul 16 la final.

Echipa pregătită de Christophe Pelissier a emis unele semnale încurajatoare în pregătiri – n-a pierdut niciunul din cele 5 amicale, deși a avut adversari notabili. Trendul din intersezon a fost validat apoi în debutul campionatului: 1-1 la Saint-Etienne în prima etapă, 1-0 acasă cu Monaco. Săptămâna trecută, în etapa a treia, a venit și prima înfrângere, 1-3 la Montpellier, într-un meci în care a primit și două cartonașe roșii. Lorient a intrat cu 1-0 la pauză, după ce gazdele și-au dat autogol, dar apoi a încasat trei, iar în ultimele 5 minute ale jocului s-a trezit cu fundașul central Mendes eliminat, apoi și cu înlocuitorul acestuia, Hergault, trimis la cabine.

Pe lângă cei doi, oaspeții nu vor putea conta nici pe Morel și Lecoeuche (accidentați), iar Loric, Mouyokolo și Diarra sunt sub semnul întrebării.

Echipe probabile

Lens Echipă probabilă Lens
Portar Leca
Fundași Gradit, Danso, Medina
Mijlocaşi Clauss, Haidara, Fofana, Machado
Atacanţi Kakuta – Sotoca, Ganago
Lorient Echipă probabilă Lorient
Portar Nardi
Fundași Silva, Laporte, Fontaine, Le Goff, Monconduit
Mijlocaşi Lemoine, Abergel, Le Fee
Atacanţi Moffi, Lauriente

Statistica meciurilor directe Lens v Lorient

Deși bilanțul istoric le este favorabil oaspeților, în ultimii ani situația a fost inversă.

În sezonul trecut, Lens a bătut cu 3-2 la Lorient și cu 4-1 acasă.

În campionatul 2019-2020, Lens a învins Lorient cu 1-0 în tur, returul fiind anulat din cauza pandemiei.

În total, s-au jucat 24 de meciuri. Lens a câștigat doar 5, Lorient 10, de 9 ori a fost remiză.

Cote pentru Lens v Lorient

Cred că Lens va înscrie minimum două goluri în această partidă – cota 1,75 în oferta Betano pariuri. În sezonul trecut, formația lui Haise le-a dat celor de la Lorient 3 în deplasare și 4 acasă. Ritmul celor de la Lens e bun și acum, dovadă stând cele trei etape din debutul campionatului.

În opinia mea, sunt șanse bune să se deschidă scorul înainte de pauză. Totalul asiatic +1 HT are cota 1,91 în oferta Betano pariuri.

Lens vs Lorient Pont: Lens câștigă

Lens este o formație eficientă, care a înscris în toate etapele din acest sezon, și întâlnește un adversar fără cel puțin un titular-cheie în apărare. Lens a câștigat ambele partide din sezonul trecut, cu golaveraj total edificator: 7-3. Probabil că se va repeta acest deznodământ și duminică. Mizăm pe victorie Lens – cota 1,72 în oferta Betano pariuri.

Fotbal Franţa - Ligue 1

Lens câștigă

1.72
Lens vs Lorient

29 Aug 21, 16:00

Miza: 7/10
Cota: 1.72
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici