1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Lens vs Angers

Lens vs Angers. Ponturi Pariuri Ligue 1, 26.11.2021

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2021-11-25 15:56:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

26 Noiembrie 2021, 22:00

Lens

Lens

versus
Angers

Angers

2.00

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lens v Angers

Etapa a 15-a din Ligue 1 începe în nordul Franței, unde Lens o întâlnește pe Angers. Lens a pierdut poziția secundă, după eșecul drastic de la Brest (0-4), în vreme ce Angers a câștigat acasă cu Lorient și s-a apropiat la doar 3 puncte de adversara din această rundă. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Lens: Forma echipei, știri și statistici

Lens a încasat o bătaie pe care o va ține minte multă vreme, în ultima etapă de campionat. Echipa lui Franck Haise a pierdut clar pe terenul lui Brest (0-4) și a fost depășită în clasament de Nice și Rennes. Lens a ajuns pe locul 4, dar distanța față de podium este minimă, ceea ce face ca eșecul din runda precedentă să nu fie, neapărat, o dramă. Lens este în zona cupelor europene, dar un alt pas greșit i-ar putea complica viața. În ultimele 6 etape, Lens a alternat victoriile cu eșecurile. 

Eliminat în runda precedentă, Kalimuendo este suspendat pentru această întâlnire, așa că Ganago va juca alături de Sotoca, în ofensivă. Acesta din urmă și-a ispășit etapa de suspendare pe terenul lui Brest. Revenirea lui Sotoca îl va trimite pe Corentin Jean pe banca de rezerve. Wesley Said și Machado sunt accidentați. 

Lens a pierdut un singur meci pe teren propriu, 0-1 cu Strasbourg, dar le-a câștigat pe ultimele 3 - 4-0 cu Troyes, 4-1 cu Metz și 2-0 cu Reims. Saint-Etienne (2-2) și Lorient (2-2) sunt celelalte două echipe care au plecat neînvinse de pe Stade Bollaert Delelis.  

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Angers: Forma echipei, știri și statistici

După un start senzațional de sezon, cu 10 puncte câștigate în primele 4 etape, Angers a scăzut ritmul vizibil și a mai câștigat doar alte două întâlniri, cu Metz și Lorient. Victoria cu Lorient (1-0), din etapa precedentă, a pus punct unei serii de 4 meciuri fără victorie, între care două eșecuri. În același timp, a ajutat-o pe Angers să revină în lupta pentru un loc de cupă europeană. Echipa lui Gerard Baticle a profitat de eșecul lui Montpellier, 0-2 la Rennes, și a urcat pe locul 6, la doar 3 puncte în spatele lui Lens. 

Fulgini revine după o suspendare și va fi titular, ceea ce înseamnă că Ounahi va rămâne pe bancă. La fel ca în meciul cu Lorient, Baticle nu se poate baza pe portarul titular. Bernardoni are o infecție pulmonară, așa că tot Petkovic va fi titular. Sofiane Boufal a ratat două antrenamente în această săptămână, dar antrenorul lui Angers este convins că fostul jucător de la Southampton va fi refăcut în timp util. Boufal va juca alături de Cho, în linia ofensivă. 

Angers n-a mai câștigat în deplasare din prima etapă, 2-0 la Strasbourg. De atunci, băieții lui Baticle au înregistrat nu mai puțin de 5 remize și un singur eșec, 1-2 la Paris. Doar Reims și Bordeaux, ambele cu câte 7, au mai multe remize decât Angers (6), în acest sezon. Un lucru îmbucurător pentru oaspeți este că au marcat în fiecare meci jucat în deplasare. Mai rău e că au luat gol în ultimele 6 partide jucate pe teren străin. 4 dintre ele s-au încheiat 1-1. 

Echipe probabile

Lens Echipă probabilă Lens
Portar Leca
Fundași Medina, Danso, Gradit
Mijlocaşi Clauss, Doucoure, Fofana, Frankowski
Atacanţi Kakuta - Sotoca, Ganago
Angers Echipă probabilă Angers
Portar Petkovic
Fundași Traore, Manceau, Thomas
Mijlocaşi Cabot, Mangani, Mendy, Doumbia
Atacanţi Fulgini - Boufal, Cho

Statistica meciurilor directe Lens v Angers

Angers este neînvinsă de 3 meciuri cu Lens, dar două dintre ele s-au încheiat la egalitate. Lens n-a mai câștigat pe teren propriu, cu Angers, din 2008. Oaspeții s-au impus de două ori, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate, de la acel ultim succes al grupării Sang et Or (3-0).

Cote pentru Lens v Angers

GG-ul este cotat la 1.78. Un meci cu cel puțin 3 goluri vine cu o cotă care aproape dublează investiția (1.93).

Lens vs Angers Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Lens va intra pe teren hotărâtă să șteargă impresia lamentabilă lăsată pe terenul lui Brest, unde s-a prăbușit cu zgomot. Echipa lui Franck Haise a câștigat ultimele 3 meciuri pe teren propriu și a marcat, de fiecare dată, încă din primele 45 de minute. Angers n-a mai câștigat în deplasare din prima etapă, dar a marcat în toate meciurile jucate pe teren străin. Din oferta de pariuri Betano am ales varianta Over 1 în prima repriză, cu miza returnată dacă se marchează doar o dată.

Miza: 5/10
Cota: 2.00
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici