1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Fotbal Franța »
  5. Lens vs Ajaccio

Lens vs Ajaccio. Ponturi Pariuri Ligue 1, 27.05.2023

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-05-27 09:18:00

Fotbal Franţa - Ligue 1

27 Mai 2023, 22:00

Lens

Lens

versus
Ajaccio

Ajaccio

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lens v Ajaccio

Lens primește vizita lui Ajaccio în penultima etapă din Ligue 1, într-un meci care-i poate aduce calificarea matematică în grupele Ligii Campionilor. Lens este pe locul 2, la 5 puncte peste Marseille, în vreme ce Ajaccio este retrogradată. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Lens: Forma echipei, știri și statistici

Lens este la doar 90 de minute distanță de o performanță fantastică. O calificare directă în grupele Champions League nu se afla printre obiectivele echipei lui Franck Haise, care a făcut un sezon fantastic. După 36 de meciuri, Lens ocupă locul 2 și are 5 puncte mai mult decât Marseille, pe care a învins-o în urmă cu 3 etape, într-un adevărat baraj pentru locul 2. Lens a câștigat ultimele 5 meciuri de campionat, o performanță cu care nici măcar liderul PSG nu se poate mândri, dat fiind că a pierdut cu Lorient în urmă cu 4 etape. Ultimul eșec al lui Lens, și singurul din ultimele 13 meciuri de campionat, este cel de pe Parc des Princes, 1-3 în urmă cu o lună și jumătate. Lens are 9 victorii în ultimele 10 partide, o serie incredibilă pentru un club pe care nimeni nu-l vedea atât de sus la începutul sezonului. Pe teren propriu, echipa lui Franck Haise a bifat 16 victorii în 18 partide. Doar Nice a câștigat pe Bollaert-Delelis, 1-0 în februarie. De atunci, numai Lille a mai plecat neînvinsă de pe terenul lui Lens (1-1). În ultimele 5 meciuri de acasă, Lens a marcat cel puțin două goluri. 

Danso revine după suspendare în linia defensivă, alături de Gradit și Medina. Haise l-a pierdut, însă, pe Frankowski, suspendat, pe care-l va înlocui cu Sotoca. Retragerea acestuia în flancul stâng i-ar putea deschide calea către titularizare lui Fulgini, care va fi distribuit alături de Thomasson, în spatele lui Openda. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Ajaccio: Forma echipei, știri și statistici

Ajaccio este retrogradată și din punct de vedere matematic, deși era clar de la începutul anului că nu poate emite pretenții la rămânerea în Ligue 1. Corsicanii sunt penultimii, cu 23 de puncte după 36 de meciuri, dar au o serie interminabilă de meciuri fără victorie. Ajaccio a obținut doar două puncte în ultimele 11 etape de campionat și are doar o victorie, 2-1 cu Troyes, în ultimele 15 runde. Practic, în aproape jumătate de sezon, corsicanii au obținut doar 5 puncte, mult prea puțin într-o ediție de campionat în care retrogradează 4 echipe, nu două, așa cum s-a întâmplat până acum. De la începutul anului, Ajaccio nu le-a învins decât pe vecinele de clasament și suferință, Angers și Troyes. Ajaccio nu a marcat în ultimele 5 runde și are 9 meciuri din ultimele 11 în care nu a găsit drumul spre gol. Corsicanii au cel mai slab atac din campionat, cu doar 21 de goluri marcate și au încasat 71 de goluri - mai multe au luat doar Angers și Troyes. Rennes și PSG i-au dat câte 5 goluri în ultimele două etape echipei lui Olivier Pantaloni.

Mangani mai are o etapă de suspendare după eliminarea de pe Parc des Princes, iar Pantaloni nu se poate baza nici pe Touzghar, Hamouma și Diallo. Probleme mai au și Sollacaro și Marchetti. Absența lui Sollacaro ar urma să fie suplinită de Leroy. El Idrissy și Soumano vor juca în linia ofensivă. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

Lens Echipă probabilă Lens
Portar Samba
Fundași Medina, Danso, Gradit
Mijlocaşi Machado, Fofana, Abdul Samed, Sotoca
Atacanţi Fulgini, Thomasson - Openda
Ajaccio Echipă probabilă Ajaccio
Portar Leroy
Fundași Youssouf, Vidal, Gonzalez, Avinel
Mijlocaşi Bayala, Coutadeur, Barreto, Spadanuda
Atacanţi El Idrissy, Soumano

Statistica meciurilor directe Lens v Ajaccio

În tur, a fost 0-0, iar ultimul meci jucat în nordul Franței s-a încheiat cu victoria corsicanilor (2-1). Ce-i drept, meciul câștigat de Ajaccio s-a jucat în decembrie 2018. Între acea partidă și meciul tur, au mai fost două victorii ale lui Lens în deplasare.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Lens v Ajaccio

Lens are 2.15 pentru un HA (-1) în prima repriză. HA (-2) este cotat la 1.72.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Lens vs Ajaccio Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

În mod normal, pe Stade Bollaert-Delelis nu se pune decât problema scorului, cu atât mai mult cu cât echipa lui Franck Haise a avut un parcurs fenomenal pe teren propriu. Cred că Lens va intra pe teren hotărâtă să rezolve cât mai repede soarta celor 3 puncte. Din oferta de pariuri sportive Betano, am ales varianta unui Over 1 în prima repriză, cu miza returnată dacă se înscrie doar o dată.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Lens vs Ajaccio Pont: Peste 2 goluri asiatic la pauză

Lens se află în fața unui rezultat imens, participarea directă în grupele Champions League. Este cea mai în formă echipă din Ligue 1, având 3 din cele mai recente 5 meciuri cu cel puțin 2 goluri până la pauză. Are în față o echipă căzută la pământ, care n-a mai marcat de 5 partide și a încasat câte 5 goluri de la Rennes și PSG. Auxerre este deja retrogradată, așa că nu mai are speranțe la acest meci, de aceea cred că Lens va profita și își va asigura un avantaj liniștitor încă din prima repriză. Cota aleasă vine din oferta Netbet pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 4.00
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici